- 7 Haziran 2015
- 1.238
- 1.659
- 63
- Konu Sahibi quantumkizi
-
Uzuldum dogrusu annenize,o zaman isler dahada zorlasir.Cunku hayata pozitif baktigi zaman daha kolay gecistirir.Siz uzuldugunuzu gostermeyi annenize,atlatacagina inandirin.Yardim edin,sevgi gosterin bunlar cok onemli.Uzulmeyin insallah Allahin yardimiyla atlatir herseyi.depresyona meyilli biri annem. daha önce depresyon tedavisi gördü defalarca
Allah acil şifalar versin. Memedekiler fibroadenomdur muhtemelen. kötü düşünmeyin hemen. zamanla küçülüp büyüyorlar hormanal değişiklikle. ilk evrede olması size daha çok güç versin. tez şifalar tekrar
inşallahUzuldum dogrusu annenize,o zaman isler dahada zorlasir.Cunku hayata pozitif baktigi zaman daha kolay gecistirir.Siz uzuldugunuzu gostermeyi annenize,atlatacagina inandirin.Yardim edin,sevgi gosterin bunlar cok onemli.Uzulmeyin insallah Allahin yardimiyla atlatir herseyi.
Neyse ki tek degilsiniz, prensesler gibi bakilir anneniz. Hem ne sansli bir kadin ki sizin gibi evlatlari var. Şu kafaniza takilan konulari da bir sorsaniza annenizin doktoruna ? Belki kendi alanı degil ama internet bilgilerinden daha saglam olur suphesiz ki. Onun yonlendirmesiyle bir yol izleyin. O konuda kafaniz cok karisik gibi anladim cunku yazdiklarinizdan. En azindan onlar temiz çıkarsa iciniz rahat eder. Cikmazsa da onun tedavisine de baslanir. Boyle zorlu gunkeri bir sinav gibi dusunun. Nasil okul sinavlarinda basarili olmak icin goreviniz calismaksa simdi de goreviniz yuksek moralli olmak. Cok zor oldugunun farkindayim ama bu kotu gunler bitip rahata kavustugunuzda corbada tuzunuz olmus olacak boylece. Cunku iyi olmasi icin tek yapabileceginiz sey bu. Ve hastaligi yenmesi icin en onemli sey de bu. Olabildigince uzak dursun stresten. Doktoru calismasinda sakinca olmadigini dusunuyorsa calismaya da devam etsin. Kafasi dagilir, hastaligindan uzaklasir.haklısınız annemin son testlerine taktım hala kendimce bakıyorum netten araştıra araştıra çok anlıycakmış gibi.kanuni sultan süleyman hastanesi kadın hastalıkları ve kanser konusunda iyi diye önermişler anneme o yüzden orada başlamış herşeye. şaun memnunuz başka hastane düşünmedik.bizi bişey olduğunda sürekli özele gönderen kadın , masraf olur diye kendi gitmeyi kabul etmez. babam ne kadar destek olur hiç bilemiyorum, güvenemiyorumda inanın ki. üç kız kardeşiz elimizden geleni yaparız zaten.
izin vermedi doktorla konuşmama odaya bile almadı beni. kendince benim psikolojimi duşunuyor. kendi halletmeye çalışıyor herşeyi. inşallah atlatıcaz çok sağolun destekleriniz için. hayatınıza sizin gibi insanlar çıkarsın allahNeyse ki tek degilsiniz, prensesler gibi bakilir anneniz. Hem ne sansli bir kadin ki sizin gibi evlatlari var. Şu kafaniza takilan konulari da bir sorsaniza annenizin doktoruna ? Belki kendi alanı degil ama internet bilgilerinden daha saglam olur suphesiz ki. Onun yonlendirmesiyle bir yol izleyin. O konuda kafaniz cok karisik gibi anladim cunku yazdiklarinizdan. En azindan onlar temiz çıkarsa iciniz rahat eder. Cikmazsa da onun tedavisine de baslanir. Boyle zorlu gunkeri bir sinav gibi dusunun. Nasil okul sinavlarinda basarili olmak icin goreviniz calismaksa simdi de goreviniz yuksek moralli olmak. Cok zor oldugunun farkindayim ama bu kotu gunler bitip rahata kavustugunuzda corbada tuzunuz olmus olacak boylece. Cunku iyi olmasi icin tek yapabileceginiz sey bu. Ve hastaligi yenmesi icin en onemli sey de bu. Olabildigince uzak dursun stresten. Doktoru calismasinda sakinca olmadigini dusunuyorsa calismaya da devam etsin. Kafasi dagilir, hastaligindan uzaklasir.
Anneme o kadar bagliyim ki hislerinizi cok iyi anliyorum o yuzden. Hicbir sey yapmadim, biraz olsun destek olabildiysem ne mutlu bana. Siz de annenizi bu kadar dusundugunuz icin mukafatinizi alacaksiniz eminim. Icinizi ferah tutun, daralirsaniz yazin bana :) Gecmis olsun simdiden, iyi gecelerizin vermedi doktorla konuşmama odaya bile almadı beni. kendince benim psikolojimi duşunuyor. kendi halletmeye çalışıyor herşeyi. inşallah atlatıcaz çok sağolun destekleriniz için. hayatınıza sizin gibi insanlar çıkarsın allah
merhaba bayanlar, bi kaç gün önce annemin rahim kanseri olduğunu öğrendim. kendisi 3 aydır biliyormuş ve saklamış. bu üç ay içinde uykusuzdu, morali bozuktu, sürekli dalgın ve unutkandı bazen kızım kendine hiç bakmıyosun zayıfsın diye konuşup ağlamaya başlıyordu. Bense herşeyden habersiz anneme en ufak şeyleri dert ettiği için kızıp unutkanlığınıda anne bak kendine bak alzheimer olma, neden uyumuyosun ne var takıcak diye kızıyodum anneme o ağladıkça. şimdi düşündükçe kendime kızıyorum çok üzgünüm ve korkuyorum daha 50 yaşın da bile değil ve kanser hiç bize uğramıycakmış gibi düşünüyordum.
Ameliyat olması gerekiyormuş ama ameliyathane bakımdaymış 10 gün sonra arıycaklarmış.Annem kronik hepatit b hastası . iki tane tehlikeli kanser hücresi varmış ve biri bu yüzden daha da tehlikeliymiş. ama korktuğum başka şeylerde var annemin göğüsünde kistler ve dudağında bir morluk vardı zamanla büyüğüdüğünü farketti doktora gitti. Göğüsündeki kistler için ilaç kullandı zararsız demişler(tabi annem doğruları anlatıyorsa) yakında tekrar bakıldı ve kistler büyümüş. Daha doktoruyla görüşemedi.
Dudağında ki morluk içinse doktor bir kere bakıp damar genişlemesidir demiş annemde kanser olamaz mı demiş o zaman onun için parça almamız gerek demişler onun içinde yine gidicek doktora detaylı araştıracaklarmış.
Şuan çok korkuyorum ve birçok endişem var. dudağındaki morluk ve göğüsündeki kistlerde kanser olabilir mi? Rahim ameliyatından sonra tekrar başka organlara sıçrama oranı ne kadar. Başlangıç seviyesindeymiş şuan kanser ama anneme ne kadar zarar verir. Bilenler nolur aydınlatsın beni. Anneme bişey olursa ne yaparım ben düşündükçe gözlerim doluyor
merhaba bayanlar, bi kaç gün önce annemin rahim kanseri olduğunu öğrendim. kendisi 3 aydır biliyormuş ve saklamış. bu üç ay içinde uykusuzdu, morali bozuktu, sürekli dalgın ve unutkandı bazen kızım kendine hiç bakmıyosun zayıfsın diye konuşup ağlamaya başlıyordu. Bense herşeyden habersiz anneme en ufak şeyleri dert ettiği için kızıp unutkanlığınıda anne bak kendine bak alzheimer olma, neden uyumuyosun ne var takıcak diye kızıyodum anneme o ağladıkça. şimdi düşündükçe kendime kızıyorum çok üzgünüm ve korkuyorum daha 50 yaşın da bile değil ve kanser hiç bize uğramıycakmış gibi düşünüyordum.
Ameliyat olması gerekiyormuş ama ameliyathane bakımdaymış 10 gün sonra arıycaklarmış.Annem kronik hepatit b hastası . iki tane tehlikeli kanser hücresi varmış ve biri bu yüzden daha da tehlikeliymiş. ama korktuğum başka şeylerde var annemin göğüsünde kistler ve dudağında bir morluk vardı zamanla büyüğüdüğünü farketti doktora gitti. Göğüsündeki kistler için ilaç kullandı zararsız demişler(tabi annem doğruları anlatıyorsa) yakında tekrar bakıldı ve kistler büyümüş. Daha doktoruyla görüşemedi.
Dudağında ki morluk içinse doktor bir kere bakıp damar genişlemesidir demiş annemde kanser olamaz mı demiş o zaman onun için parça almamız gerek demişler onun içinde yine gidicek doktora detaylı araştıracaklarmış.
Şuan çok korkuyorum ve birçok endişem var. dudağındaki morluk ve göğüsündeki kistlerde kanser olabilir mi? Rahim ameliyatından sonra tekrar başka organlara sıçrama oranı ne kadar. Başlangıç seviyesindeymiş şuan kanser ama anneme ne kadar zarar verir. Bilenler nolur aydınlatsın beni. Anneme bişey olursa ne yaparım ben düşündükçe gözlerim doluyor
cok geçmiş olsun allhım acıl sifalar versinmerhaba bayanlar, bi kaç gün önce annemin rahim kanseri olduğunu öğrendim. kendisi 3 aydır biliyormuş ve saklamış. bu üç ay içinde uykusuzdu, morali bozuktu, sürekli dalgın ve unutkandı bazen kızım kendine hiç bakmıyosun zayıfsın diye konuşup ağlamaya başlıyordu. Bense herşeyden habersiz anneme en ufak şeyleri dert ettiği için kızıp unutkanlığınıda anne bak kendine bak alzheimer olma, neden uyumuyosun ne var takıcak diye kızıyodum anneme o ağladıkça. şimdi düşündükçe kendime kızıyorum çok üzgünüm ve korkuyorum daha 50 yaşın da bile değil ve kanser hiç bize uğramıycakmış gibi düşünüyordum.
bu konuları zamanında bende araştırdığım için hatırladığım kadarıyla malign kötü huylu lezyonlara deniyordu ama tabi kesin kanser denir mi orasını bilgili kişiler söyleyebilir. muhtemelen patolojik inceleme yapılır. dua et canım umudunuzu sakın kaybetmeyin. dik durun tedavisi olan hastalıklar artık. rabbim daha kötülerinden korusunyüksek olasılıkla malign lezyon %95 yazıyor. bilginiz var mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?