Annem,kardeşim ve ben..

melyaaa

Kalbinden öpüyorum miniğim..
Kayıtlı Üye
28 Ocak 2017
727
577
53
Arkadaşlar merhaba..
Ben 4,5 aylık hamileyim 2,5 yasında kızım var ve babam yok..İki senedir annem ve kız kardeşim okul döneminde gelip kızıma bakıyorlar allah razı olsun.Ancak bu durum çok ilginç bir hal almaya başladı..

Bu iki sene içinde ben annemin bana asla kardeşime davrandığı gibi davranmadığını fark ettim ne yazık ki.. Bana asla tahammülü yok.. Evde bi düzen kurdu hiç ses etmedim eşim de ama şu an biz o düzene uymayınca olay cıkarıyor bana olmadık laflar ediyor elleriniz kırılsın kör müsünüz bin tane şey sayıyor ve üstelik kardesim de ki 25 yasında ona hak veriyor..

Kendi kafasına göre işler yapıyor yapma anne desem de cam siliyor mesela sonra camını sildim diye basıma kakıyor..Kardesimle en ufacık tartısmamızda cok net onu savunuyor saldırma cocuga diyor saka gibi .. Cok yoruldum söyledigimde de sen böyle hak ediyorsun dedi bugün bana.. Kendi evimde yıprandıgıma mı yanayım annem ve kardesim tarafından dıslandıgıma mı..

Nankörsün deyip duruyor sürekli ama cok bunaldım haksız mıyım ben mi abartıyorum normal mı ya?

benim annem de öyleydi hakli olsam dahi abimi hakli cikarirdi onunla birlikte bana küsmüslugu de var. calisiyor musun calismiyorsan esinden yardim al sadece derim yoksa bunun sonu yok sen ne dersen de haksiz olucaksin ve stres yapacaksin. uzaktan daha iyi birbirinizi kirmadan anne ne de olsa

gitsinler kendi evlerine. yardimci oluyor diye resmen bi tarafiniza miciyor. sizinle yasiyorsa cebinden de sanirim kurus cikmiyordur.
Yok para konusunda hakkını yiyemem harcar alır ama keske harcamasa da bana da kardesim kadar anlayıslı davransa koskoca kadınım ama bazen sanki beni dövecek gibi hissediyorum.

Ç
Çalısıyorum zaten onun için bakmaya geldiler su anda da ikisi küs bana

hic dedin mi bana neden boyle davraniyorsun diye

Yanlış anlamayın ama anneniz ve kız kardeşinizin de dinlenmesi gerektiğini düşünüyorum. Her anne kendi geldiği zaman eğer mutfakta yemek ve temizlik bekleniyor ise kendi düzenini kurar. Bakıcı tutun, anneniz bunalmış olabilir haliyle. Siz de kadından beklentiye girmeyin, annelerin de bir canı var. Kimse kimsenin çocuğuna bakmak zorunda değil, iletişiminiz bozulmuş ve kadın belki de artık patlama noktasına gelmiş olabilir. Bir yandan sizi bırakamıyor, bir yandan da sizden ve çocuklarınızın sorumluluğundan sıkılmış olabilir, normaldir. Bence konuşun, kırmadan ve başkasını bulun. Siz bulmadığınız sürece cam silinecekse ve siz, eşiniz silmiyorsa kadıncağız hem silecek hem de söylenecek. Evdeki işleriniz ve çocuklarınızın bakımı sizin ve eşinizin sorumluluğu. Siz bakıcı tutarsanız, annenizden göz kulak olmasını beklerseniz sorunu çözersiniz.

Kimki küçük çocuğuna baktıyorsa sorun kaçınılmaz oluyor
Ya ev hanıma olmaya ve donu dahi kocanın almasına razı olacaksın yada ailene tahamül edeceksin bu işler malesef böyle

Kadın alalım diyorum alamadan yapıyor bir hafta söylüyor inanın işten geldikten sonra onlardan hiç bir sey isteyemiyorum zaten.. Bunaldıysa bunaldım dese keske üvey evlat muamelesi bi sürü işten daha yorucu

Kimki küçük çocuğuna baktıyorsa sorun kaçınılmaz oluyor
Ya ev hanıma olmaya ve donu dahi kocanın almasına razı olacaksın yada ailene tahamül edeceksin bu işler malesef böyle
Benden nefret etmesinin sebebi cocuguma bakması mı yani?

Benden nefret etmesinin sebebi cocuguma bakması mı yani?
Kaynana baktığında da sorun büyük oluyor
Herkes kendi düzenini oturtmak istiyor ama orası senin evin olunca tam istediğini yapamayınca öfkeye sebep oluyor birde yaşlanınca bunlara maruz kalmak öfkelendiriyor, madem ki sizin bunlara tahamülünüz sıfır, oturun evde çocuğunuza bakın, kocanızın parasıyla sabırlı şekilde azla yetinin

Siz 2 yıl başkasının evinde kalıp , onların yemesini , içmesini , temizliğini , çocuk bakımını yapar mısınız ,
kendinize ait olmayan bir evde 700 küsur gün rahat edebilir misiniz ?
İnsanları yormayın ya.
Bakıcı tutun , kreşe verin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…