Mesele benim tahammülsüzlüğüm degil annemin bana üvey evlat tavrı ve gercekten üzülmemi zerre kadar önemsememesi yapmasın hicbir iş istemem gercektenKaynana baktığında da sorun büyük oluyor
Herkes kendi düzenini oturtmak istiyor ama orası senin evin olunca tam istediğini yapamayınca öfkeye sebep oluyor birde yaşlanınca bunlara maruz kalmak öfkelendiriyor, madem ki sizin bunlara tahamülünüz sıfır, oturun evde çocuğunuza bakın, kocanızın parasıyla sabırlı şekilde azla yetinin
Bu fikir ilk ondan gelmisti sorun bunlarsa eğer cözülür ama ben sahsımla ilgili oldugunu düsünüyorumSiz 2 yıl başkasının evinde kalıp , onların yemesini , içmesini , temizliğini , çocuk bakımını yapar mısınız ,
kendinize ait olmayan bir evde 700 küsur gün rahat edebilir misiniz ?
İnsanları yormayın ya.
Bakıcı tutun , kreşe verin.
Gönderemem söylemem reddeder beniBakici tutun , eve kamera koyun ve annenizi gonderin
Ayrıca yaşlılar biraz daha bencil oluyorlarMesele benim tahammülsüzlüğüm degil annemin bana üvey evlat tavrı ve gercekten üzülmemi zerre kadar önemsememesi yapmasın hicbir iş istemem gercekten
Gönderemem söylemem reddeder beni
Şahsınızla ilgili sorun olsa , sizin çocuğunuza niye baksın ?Bu fikir ilk ondan gelmisti sorun bunlarsa eğer cözülür ama ben sahsımla ilgili oldugunu düsünüyorum
Kadın alalım diyorum alamadan yapıyor bir hafta söylüyor inanın işten geldikten sonra onlardan hiç bir sey isteyemiyorum zaten.. Bunaldıysa bunaldım dese keske üvey evlat muamelesi bi sürü işten daha yorucu
Benden nefret etmesinin sebebi cocuguma bakması mı yani?
Bilmiyorum gercekten ama bana hiç tahammülü yok oysa bence ideal bir cocuktum okudum yıllarca borc ödedim kardesimse daha cok yük oldu ama o daha kıymetli hepSenin annenin yaptığını eşimin annesi bana yapıyor. Çocuğuma baktığı da yok. Misafirliğe gelir güya. Sürekli kendi hayatıyla benimkini kiyasliyor. Acaba senin annen de kendiyle seni kiyasliyor olmasın
1. Si düzene girmediğimi nereden biliyorsunuz düzenden kastınız nedir?Çok çocukça ve bencilce bir kelime. Anneniz söylendi diye sizden nefret duymuş mu oluyor? Sizin anneniz nefret duysa adımını atmazdı eve. Tabi ki kendisi size duyduğu sorumluluk nedeniyle kendi teklif etmiştir ama sizin ikinciye hamile kalmanız, bu süreçte düzene girmemeniz üzerinden bu hale gelmiştir.
Kocaman kadınsınız, kendi çocuğunuz var ve anneniz eve gelip her işinizi yapıyor ve söylendi diye kadını şikayet ediyorsunuz. Biraz kendinizi onun yerine koyun. 50-60 yaşındasınız, eşiniz ve işiniz yok ve hala sizden hizmet beklenmediği söyleniyor ama para ayırılıp kadın bulunmuyor. Kadın hala sizi düşünüyor ve siz sürekli kırılıyorsunuz, düzeniniz yok ve anne kafayı yemek üzere. Siz hamilesiniz ve burada biz bile sizinle zor iletişime geçiyoruz, anneniz nasıl anlatsın. Yaşlılar bencil vs de değiller, söyleyen arkadaş için söylüyorum bunu genelleştirmek ve 2 yıl bu kadar emek sarf eden birisi için bunu söylemek vicdansızlık olur.
Annenin bir şey söylemesini beklemeden birini bulun, temizlik ve çocuk bakımını kendiniz eşinizle üstlenin. Anneye tavır yapmadan annecim sen çok yoruldun, lütfen kendini yorma. Seni üzdüğüm için özür dilerim deyin.
Bir süre kadını alıştırsana kadar kayınvalideniz veya işten izin alıp siz başında durun.
Eşiniz ve annesi de bir süre destekte bulunsun.
Yok para konusunda hakkını yiyemem harcar alır ama keske harcamasa da bana da kardesim kadar anlayıslı davransa koskoca kadınım ama bazen sanki beni dövecek gibi hissediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?