Ondan özür diledigini duymuşluğum var seviyor onu gercektenToplumumuz istediği kadar reddedip hayırsız evlat ilan etsin bu ayrım çoğu ailede mevcut. Kendi göbek bağınızı kendiniz kesin.Anneniz dahi olsa size bu psikolojik yıkımı yaşatmaya hakkı yok.Kardeşinize diyecek birşey bulamadım muhtemelen kardeşiniz annenize size göre daha agresiftir ama anneniz yinede onu tutar maalesef.
Eşinle olan ilişkini kast ettim. Esin sana değer veriyorsa baban annene değer vermediyse buna öfke duyuyor olabilir veya baban erken vefat ettiyse tüm yük annenin üzerine bindiyse kendiyle seni kiyasliyor olabilir. Ama tabiki de bunların hiç biri normal değil.Bilmiyorum gercekten ama bana hiç tahammülü yok oysa bence ideal bir cocuktum okudum yıllarca borc ödedim kardesimse daha cok yük oldu ama o daha kıymetli hep
1. Si düzene girmediğimi nereden biliyorsunuz düzenden kastınız nedir?
2.si ısrarla anlamak istemiyorsunuz benim işlerle temizlikle yemekle vs bir sorunum yok istemem de beklemem de zaten annem de canı isterse yapar istemezse yapmaz bu da sorun olmadı asla yazdıkılarımdaki asıl sorunu neden anlamıyorsunuz?
İkinci bebegime de cok uzun süre ücretsiz izine ayrılabilecegim için bilerek hamile kaldım.annemlik bir durum yok ki
Sizde kendinizi, çocuğunuzu ve eşinizi sevip onlara sıkı sıkı sarılın.Ondan özür diledigini duymuşluğum var seviyor onu gercekten
Annenize baktirmayin çok net.Arkadaşlar merhaba..
Ben 4,5 aylık hamileyim 2,5 yasında kızım var ve babam yok..İki senedir annem ve kız kardeşim okul döneminde gelip kızıma bakıyorlar allah razı olsun.Ancak bu durum çok ilginç bir hal almaya başladı..
Bu iki sene içinde ben annemin bana asla kardeşime davrandığı gibi davranmadığını fark ettim ne yazık ki.. Bana asla tahammülü yok.. Evde bi düzen kurdu hiç ses etmedim eşim de ama şu an biz o düzene uymayınca olay cıkarıyor bana olmadık laflar ediyor elleriniz kırılsın kör müsünüz bin tane şey sayıyor ve üstelik kardesim de ki 25 yasında ona hak veriyor..
Kendi kafasına göre işler yapıyor yapma anne desem de cam siliyor mesela sonra camını sildim diye basıma kakıyor..Kardesimle en ufacık tartısmamızda cok net onu savunuyor saldırma cocuga diyor saka gibi .. Cok yoruldum söyledigimde de sen böyle hak ediyorsun dedi bugün bana.. Kendi evimde yıprandıgıma mı yanayım annem ve kardesim tarafından dıslandıgıma mı..
Nankörsün deyip duruyor sürekli ama cok bunaldım haksız mıyım ben mi abartıyorum normal mı ya?
Üzüldüm sebep neydi.Sorma sorarsan cevap hakki doguyor.yarin bigun dayakda yersin .annemle ablam beni dovmustu mesela cunku hayatimin ipleri onlarin elindeydi.koparip aldim iplerimi ve mutluluk neymis gordum.beceriksiz yeteneksiz herzaman haksiz ve sorunlu olan bendim.ama degilmis onlar oyle dusunmemi sagliyormus.basinin caresine bakmalisin acilen
Gitsinler sende bir yardımcı tut olmaz mı?Arkadaşlar merhaba..
Ben 4,5 aylık hamileyim 2,5 yasında kızım var ve babam yok..İki senedir annem ve kız kardeşim okul döneminde gelip kızıma bakıyorlar allah razı olsun.Ancak bu durum çok ilginç bir hal almaya başladı..
Bu iki sene içinde ben annemin bana asla kardeşime davrandığı gibi davranmadığını fark ettim ne yazık ki.. Bana asla tahammülü yok.. Evde bi düzen kurdu hiç ses etmedim eşim de ama şu an biz o düzene uymayınca olay cıkarıyor bana olmadık laflar ediyor elleriniz kırılsın kör müsünüz bin tane şey sayıyor ve üstelik kardesim de ki 25 yasında ona hak veriyor..
Kendi kafasına göre işler yapıyor yapma anne desem de cam siliyor mesela sonra camını sildim diye basıma kakıyor..Kardesimle en ufacık tartısmamızda cok net onu savunuyor saldırma cocuga diyor saka gibi .. Cok yoruldum söyledigimde de sen böyle hak ediyorsun dedi bugün bana.. Kendi evimde yıprandıgıma mı yanayım annem ve kardesim tarafından dıslandıgıma mı..
Nankörsün deyip duruyor sürekli ama cok bunaldım haksız mıyım ben mi abartıyorum normal mı ya?
Anneler gelince maalesef evde kendi duzenlerini kuruyorlar Benim annemde oyle. Ama bu kadar kalabalik yasamak evliliginize zarar vermez mi ? Ayrica annenizle kardesinizle yasadiginizda gidecek parayla yakin bir para neredeyse bakiciya veya krese verilebilir. Bilemiyorum ama anne ve kardesle ev ve bebek varken yasamak kendi duzeninizi kuramamaniza neden olur gibi geliyorArkadaşlar merhaba..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?