Annem,kardeşim ve ben..

Ondan özür diledigini duymuşluğum var seviyor onu gercekten

Bilmiyorum gercekten ama bana hiç tahammülü yok oysa bence ideal bir cocuktum okudum yıllarca borc ödedim kardesimse daha cok yük oldu ama o daha kıymetli hep
Eşinle olan ilişkini kast ettim. Esin sana değer veriyorsa baban annene değer vermediyse buna öfke duyuyor olabilir veya baban erken vefat ettiyse tüm yük annenin üzerine bindiyse kendiyle seni kiyasliyor olabilir. Ama tabiki de bunların hiç biri normal değil.

Sizinle tartışmaya gelmedim, söylediklerim tamamen size annenizin düşünüyor olabilecekleri ile alakalıydı. Düzen dediğiniz şey, genellikle bir ebeveyn için eğer çocuğu kendi kendine yetebiliyorsa, kendi düzeni kurulmuş demektir. Hala evinizde yaşayan, bir üçüncü kişi eğer ebeveyniniz ise, sizden beklentileri farklı olabilir. Anneniz eve ziyaretçi olarak bile gelse, anneniz olduğundan kendince bazı şeyleri görev olarak üstlenmiş olabilir.
Söylediklerim tamamen buna yönelik ve ilişkilerinize belki yardımcı olabilmekti. Yaşadığınız şeylerin çok benzerlerini duyuyorum ve bazen iletişimi sağlayan kişi olma durumunda da kalabiliyorum. Bunlar tamamen kendi kişisel görüşüm, alırsınız almazsınız size kalmış.

Size kolay gelsin diliyorum, umarım ailenizle aranızdaki durumu çözüme kavuşturursunuz.

Ondan özür diledigini duymuşluğum var seviyor onu gercekten
Sizde kendinizi, çocuğunuzu ve eşinizi sevip onlara sıkı sıkı sarılın.Annemizi ve kardeşimizi seçemiyoruz maalesef.O yüzden kendinizi bunları düşünüp üzmeyin.Çoğu zamanda duymamazlıktan gelin.İnanın ilerde kabul etmese bile farkına varacak yaptığı hatanın ama geç olacak büyük ihtimal.

Bakıcı tutun diyorum başkada birşey demiyorum yada çocuğu annenize sabah bırakın akşam alin

sizinle yaşamaktan mutsuz bence o yüzden tahammül edemiyor olabilir.bende olsam evimin düzeni bozulsa öteki çocuğumla evli kızımın yanına taşınmak zorunda kalsam bende sinirli,tahammülsüz olurdum.çocuk yapıyorsanız gerisini düşünün kimse düzenini sizin için bozmak zorunda kalmasın.kendisi istemiyorsa da gönderin bakıcı tutun kimsenin keyfi kaçmasın.

Bazen dışarıdan alınan yardım anneden alınan yardımdan daha iyi.

Annenize baktirmayin çok net.
Varsa imkan ücretsiz izin kullanın.
Yoksa bakıcı vs.
Çekilmez bu tip

İki yıl torununa bakmak için evinden ayrı yaşayan bir kadının bencil olduğunu ya da evladını sevmediğini düşünmek haksızlık olur bence.

Anneniz yorulmuş olabilir. Siz bunun farkında değilseniz size karşı küçük bir öfkesi olabilir. Kızkardeşiniz annenizi daha iyi anlıyorsa bu süreçte ona yakınlaşmış da olabilir. Bunların hepsi insani

İnsanlar sizin için düzenlerini bozmuşlar. Direkt suçlamadan önce kendinizde bir hata olup olmadığını da düşünün bence.

Yerinizde olsam anneme güzel bir şekilde bizim için çok yorulduğunu, hakkını ödeyemeyeceğimi, şartların değiştiğini ve bakıcı tutabileceğimi, kendisinin artık dinlenmesini, gezip eğlenmesini istediğimi söylerdim.

Annenizin daha iyi bir vedayı hak ettiğini düşünüyorum.

Cocugunuzu neden krese vermiyorsunuz? Esinizin yaninda boyle yapiyorsa hic haysiyetiniz de kalmaz.

Üzüldüm sebep neydi.

Gitsinler sende bir yardımcı tut olmaz mı?

Bakici ayarlayin kimsenin suratini cekmeyin. Kendi anneniz olsa bile.

Çalışıyorsan bakıcı tut. Bu durumda halen neden anneni ve kardeşini çekiyorsun ki? Güvenin yoksa bakıcıya git 1 maaşınla kamera al 3 4 tane koy odalara bu kadar basit. Her gün çocuk gibi azar yemektense çözüm bu. Yoksa kendi evinizde daha çok itilir kakılırsınız.

Ne zaman bakıcı hayatımıza girdi oh be dedim. Dünya varmış. Annem yaşının gerektiğinden fazla yük yüklenmişti bebek onu yoruyordu ee haliyle bu kime yansıyacakti bana yansıtıyordu ama hak veriyordum. Önce yardımcı tuttum baktım ruh hali düzeliyor bakıcı tuttum. Şimdi canı istediğinde gelir gezer tozar torunuyla gider. Kıssadan hisse teklif beklemeyin annemi dinlesem hala kendisi bakıyordu.

Anneler gelince maalesef evde kendi duzenlerini kuruyorlar Benim annemde oyle. Ama bu kadar kalabalik yasamak evliliginize zarar vermez mi ? Ayrica annenizle kardesinizle yasadiginizda gidecek parayla yakin bir para neredeyse bakiciya veya krese verilebilir. Bilemiyorum ama anne ve kardesle ev ve bebek varken yasamak kendi duzeninizi kuramamaniza neden olur gibi geliyor

canm ev üstünde ev olmaz. kreşe ver çocuğu rahat et.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…