Kiymizi aba ismimi değişmem konu sunda bana yardımcı olduğun için sana çok teşekkür ederim a.s. konum kapatıldığı için burdan ulaştım sana mesaj gönderdim çok saol canım sevgiler:lepi:
bu kadar şey döşerken sevgilinle annenin haberi yokmuydu ilişkin olduğundan yani :S bu çabayı bildiği halde mi size karşı çıkıyor :S
hayır bi de abi değil abla olsa anlarım, hani gururu incinmesin diye aileler böle şeyler yapabiliyo -saçma da olsa- ama erkek bu ya. bekarsa bekar nolcak yani.
bence git babanla kendin konuş...
kızlar ya yok vermiyoruz seni derlerse ne yapmalıyım ya bilmiyorumkismile
annemde abim evlenmeden benım evlenmeme karsı bu topiği acan arkadas yalnız deilsin bende aynı sorunu yasıyorum daha ne sorunlar var neler neler biz sevenlerın kaderımıdır sevene verılen ödül mü cezamı bu yasatılanlar
sabretmelisin
bir süre sessiz kalıp tekrar konuşmalısın
inada bindirme
"siz vermesenizde evleneceğim" şeklinde onları yok sayan ifadeleri sakın kullanmalmaz:
onlar vermem derler ama sonunda verirlerkaydirigubbakcemile3
annemde abim evlenmeden benım evlenmeme karsı bu topiği acan arkadas yalnız deilsin bende aynı sorunu yasıyorum daha ne sorunlar var neler neler biz sevenlerın kaderımıdır sevene verılen ödül mü cezamı bu yasatılanlar
Verirler merak etme. Annen şimdi biraz ani tepki vermiş, oğluna kıyamamış. Ama kalbini kırmadan zamanla alışmasını bekle.
Babanla kendin konuş. Ama anneni çiğner gibi değil de hepinizin bulunduğu bir ortamda, tatlı dille.
Bu arada aileler arasındaki belirgin görüş farkı sevgilinle senin aranda var mı? Eğer varsa bu konuyu düşün ileride sorun olabilir. Bu yüzden ayrıl demiyorum ama en azından bu durumla nasıl başedebileceğinize dair birlikte konuşarak kararlaştırılmış bir planınız olsun.
canım bi gelişme var mı? annenlere söyledin mi tekrar? ne dediler...merak ettim...olumunekankayizsmile
canım söylemedim bu cumartesi kpss ye gireceğim sınavdan önce bir gerginlik çıksın istemiyorum.. hem sınavı etkiler diye, hem notlar iyi şimdilik olur da atanabilecek bir puan alırsam bunu da koz olarak sunabilirim die düşündüm hani eş durumundan geri gelme ihtimali,"bakın artık kendi ayaklarımın üstünde durabiliyorum evleniim ben evleniiim" gibilerindenkorkuyorum zaten açılmaya... ağustos başı gelecekler bir iki hafta önceden söylesem diyorum ama sen ne dersin geç mi olur?
gerçekten mi??? sen neler yaşadın canım nasıl atlattın? ( ya da atlattın mı?) ya nasıl bir mantıktır anlamıyorum ki.. benim annem önünde 2 yaş büyük ablasını bırakmış da babamla evlenmiş bana benden 8 yaş büyük abimi beklememi istiyor.. :uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?