Sakince konuşun.
Özentiden başka bişey değil bu..
Şu anda doktora götürmek olayı abartmak gibi olmayacak mı?
Doktor sigarayı bıraktıramaz ki.
Keşke bıraktırsa...
Özenti evet ama böyle böyle başlanıyo bu zıkkımapedagoga götürmeyi düşünüyoruz belki bi yararı olur
çünkü bizi anlamıyo dinlemiyo tam bir asabi ergen modunda şu anda.
Doktora(psikolog) götürmek istemesi neden abartı olsun ki...Konuşma esnasında belki sinirlerine hakim olamayabilirler..Nitekim o yaşlarda çocuklar hırçın oluyorlar...Boyle birseyi özentiden mi yoksa sorunları olduğu için mi yaptığı hakkında bir uzmandan fikir almış olurlar...
Ya nasıl muamele etmemi bekliyosunuz pardon? Evin en küçüğü daha minicik ya elleri kolları canım kardeşim benim.
Nasıl tepki vereceğimi bilmiyorum o yüzden danışman bize bu konuda yardımcı olur diye düşündüm daha çok yeni. Hemen kolundan tutup götürcek halimiz yok tabii ki. Ben sizden fikir bekliyorum lütfen çok rica ediyorum polemik yaratacak arkadaşlar cevap vermek zorunda diilsiniz.
Abartı diyen benim.
Ama anlamadınız sanırım siz benim dediklerimi.
Sigara içiyor diye götürmek dedim. Konumun devamını okusaydınız, kızımı bu arada kızım 5.5 yaşında çocuk psikoloğuna götürdüğümü de söyledim.
Sadece sigara içiyor diye götürülmez de dedim.
Acele yazdınız sanırım.
Hayır ben sizi kast etmedim. Tıpkı benim gibi düşünüyosunuz sadece bu da diil problem tabi ki. Manevi değerlerini tamamen kaybetmiş durumda. Yani ne biliyim bi çok şey var işte. Bu da üstüne gelince başka çare gelmedi aklıma. Teşekkür ediyorum zaman ayırdığınız için.
Ne kadar canınızın yandığını tahmin edebiliyorum.
Ablamın oğlu da sigaraya başlayınca çok üzüldük.
Madem nasıl davranılacağını bilmiyorsunuz, kardeşinizi götürmeden siz gidin danışın ne yapmanız gerektiğini.
Abartı diyen benim.
Ama anlamadınız sanırım siz benim dediklerimi.
Sigara içiyor diye götürmek dedim. Konumun devamını okusaydınız, kızımı bu arada kızım 5.5 yaşında çocuk psikoloğuna götürdüğümü de söyledim.
Sadece sigara içiyor diye götürülmez de dedim.
Acele yazdınız sanırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?