Biraz sert ve abartı tepkiler vermiyor musunuz?
alıp karşınıza konuşmak yerine ilk doktora götürme fikri bana kalırsa yanlış.
siz iletişim kuracakken niye iletişimsizlik yolunu seçiyorsunuz? daha da duvar örüyorsunuz?
o yaşlarda insanlarda özenti oluyor.. kimi devam ediyor kimi bırakıyor ama en güzeli konuşmak değil mi?
dünyanın sonu gelmiş gibi davranmayın.
siz de içiyormuşsunuz yaşadığınız sıkıntılardan bahsedin. hatta ona beraber mücadele edip bırakmayı teklif edin.. madem öyle ikiniz de kurtulursunuz en azından.
Onlarıda okudum...Siz çocuğunuzu küçüklükten itibaren bir uzman desteğiyle takibe almışsınız..Takdirde ettim (!) Ancak konusahibinin kardeşi hâlâ çocuk, ama 5 yaşındaki çocuğun masumluğuna sahip değil..Dereye götürür su icirmeden geri getirir...Ailenin özenti deyip iki akıl verip kenara geçmemeleride önemli...Ki bu yaş grubu ailenin vereceği akılı pek onemsemezler..
Bende bi arkadaşım yüzünden onun yaşlarında başladım o yüzden korkuyorum nasıl tepki vereceğimizi bilemiyoruz o yüzden bi psikolog yardımcı olur diye düşündüm bilmiyorum...
niye bu kadar sertsiniz.Tek kelime etmeden kolundan tutup doktora götürüceğimi mi düşünüyosunuz? Tabii ki konuşucam ben her zaman konuşurum kardeşimle herşeyini gelir anlatır bana. Mesele sırf sigara değil zaten. Siz kullanmıyosunuz galiba bu yüzden anlayamayabilirsiniz. Yine de zaman ayırıp cevap verdiğiniz için teşekkür ederim.
Evet kızlar durum böyle. O kadar üzgünüm ki anlatamam sizlere. Az önce annem aradı söyledi.
Lise 1. sınıfta, samimi olduğu bi kız arkadaşı var ve kızın sigara içtiğini kardeşim bana söylemişti.
Bende korktum kardeşimi de alıştırırsa diye. Ve korktuğum başıma geldi.
Napıcağımızı bilemiyoruz çok içim acıyomideme ağrılar saplanıyo.
Doktora götürelim dedim anneme. Randevu alıcam cumartesi için. Çünkü verdiğimiz tepkiler belki daha kötü bi sonuç getirebilir diye korkuyorum.
Nasıl davranalım ne söyleyelim bu süreçte gerçekten beynim durdu şuan(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?