Konu sahibi hayırlı evlat ve iyilik abidesi olarak konu açmış, geri geldiğinde bunca sayfa düşüncesiz oldugunun söylenmesine ne tepki verecek acaba

Gerçekten şu insanlarin bencilligi beni deli ediyor. Her nine torununu sever, her anne cocuguna yardımcı olmak ister. Türk kadınıyız,fedakarlık DNAlarimizda var. Ama yani torun seviyoruz,evlada destek çıkmak istiyoruz diye b.kunu çıkarmaya da gerek yok. Kadın yaşlı,siyatikli haliyle iki çocuğa gece gündüz bakıyor . Konu sahibi istiyor ki iki çocuğa daha baksın hazır elden ayaktan düşmedi
Ya bu kadın kaç yaşında??? Kaç senesi daha var sağlıkla yürüdüğü,elinin ayağının tuttuğu?
Resmen ömrünün son sağlıklı zamanlarında kadının kanını emiyorlar.
Doğuran doğurduğunu baksın, kolay mı evlat sahibi olmak?
Benim de çevremde fıtıklı annesine - siyatikli kaynanasina çocugunu kitleyen tonla arkadaşım var. Ortamlarda "allah razı olsun, gözümüz arkada değil" diyorlar, arkadaş arasinda "çocuğa müge anlı açıyor, çocuğa cips veriyor, tüm gün evde insan bir çorba kaynatir işten yorgun geliyorum " diye ağlıyorlar. Yani anne yine yaranamiyor ki .
Zaten çocuk bakmak kolay bir şey değil. Ben bayılırım çocuklara, partime çalışırken hep çocuklarla oynanacak meslekler seçerdim, gönüllü çalıştığım kurumlar hep çocuklarla içiçe olduğum şeylerdi, misafir çocukları bizim eve bayılır çünkü büyüklerle değil çocuklarla takılırım,gerçekten severim oyun kurmayı. Ama ne zaman ablamdan gelsem eve yattigim gibi erkenden deliksiz uyuyorum. Ki benim yeğenim standart turk cocuklarindan yüzde yetmiş daha sakin, söz dinleyen, tane tane konuşunca anlayıp yapmayan bir çocuk. Ona rağmen minnacık boyuyla beni çok yoruyor.
Kaldı ki tam zamanlı bakmak,hem sorumluluğunu almak...hem de bunu yasliyken yapmak...
Allah insaf versin valla herkese