Annem kovulmus

Anneye üzüldüm.
Konuda kovulma kısmını görmedim ama keşke hepiniz birden kovsanız annenizi de kadın bir rahata huzura erse yazık günah ya çocuk baktırmalara doyamamışsınız. Bir yandan gelin hanım çekiştirsin,bir yandan siz çekiştirin. Allah yardımcısı olsun annenin.

Avrupalılar da emeklilik planı : başka ülkelere gideyim yeni yerler keşfedeyim keyifli zaman geçireyim.bizde emeklilik planı : oğlumun çocuklarına bakayım, kızımın çocuklarına bakayım olmadı onların evinde bakayım sığıntı gibi. Ben bakayım ki onlar evladım rahat yaşasın
Bir de birinin ikisinin çocuğuna baksan üçüncüye gücün yetmeyince kötü anne,evlat ayıran anne oluyorsun:)
Üç sene bakıp dördüncü sene 'bana musade' dersen de yarı yolda biraktin diye senden kötüsü olmuyor.
Daha geçen hafta kKDa konu vardı , yıllarca pamuk gibi torununa bakan KV , konu sahibinin düşündüğü tarihten önce köye yerleşmeye karar vermiş, kadın delirmiş, "çocuğumu göstermek istemiyorum" falan demişti 😂
Toplumun da geneli bu...biz de bizi hiç alakadar etmeyen birinin çocuğuna acidik 9 sene tam zamanlı bedava baktık,o dokuz sene içinde kadına karşı (tabii ki) kötü hareketlerimiz oldu diye yedi düvele bizi kotulemis, en sonunda "bakmasaydin" olmuştuk.
En iyisi yapıp kötü olacağına yapmayıp kötü olmak. Her koyun kendi bacağından asilsin. Bakamayan,durumu olmayan da üreyip üreyip durmasin

Avrupalılar da emeklilik planı : başka ülkelere gideyim yeni yerler keşfedeyim keyifli zaman geçireyim.bizde emeklilik planı : oğlumun çocuklarına bakayım, kızımın çocuklarına bakayım olmadı onların evinde bakayım sığıntı gibi. Ben bakayım ki onlar evladım rahat yaşasın

o birazda çıkar ilişkisine dayanıyor yaşlanıncada çocuklar bize bakacak algısı var çünkü bizim ülkemizde.
torun bakmak isteyen kişi için demiyorum ama birçok aile yaşlanınca çocuklarının onlara bakması gerektiğini düşünüyor.

torun bakmak isteyen arkadaş beni nüfusuna alabilir hayır demem🤷‍♀️😂

Anneye mal (meta olan) muamelesi yapıyorsunuz. Nimetmiş, bölüşecekmiş bilmem ne. Berbat bir zihniyet. Tamam anneniz sizin çocuklara kendi rızasıyla bakıyor olabilir de kolay mi o yaşta kadın için 3-4 çocuk? Onun adına kararlar veriyorsunuz bir de. Kafaya bak. 🤦🏻‍♀️

o birazda çıkar ilişkisine dayanıyor yaşlanıncada çocuklar bize bakacak algısı var çünkü bizim ülkemizde.
torun bakmak isteyen kişi için demiyorum ama birçok aile yaşlanınca çocuklarının onlara bakması gerektiğini düşünüyor.

Kesinlikle sonuna kadar katılıyorum benim kayınvalide de en çok beklediği kızının çocuklardan başka görmez çok gözü....Allah razı olsun hasta olsam doktora giderken birakabiliyorum ama o kadar. O kızının çocukları ona nüfuslu gibi aman umrumda değil de sadece bu dediğiniz çok doğru..

Yabancıların da emeklilik sonrası devlet garantisi olmasa belki onlarda torun bakardı ne dersiniz 🤭🤭🤭

Yaş kaç puhaha 🤣🤣🤣
Şimdi aktif çalışıyorum emekliliğime denk gelirse bakarım 🤪
Ben yaşlanınca da kimse de kalmak istemem ama arada gelip hal hatır sorsunlar. Tatilde bile eve kaçasım geliyor 2. Günde

:))))
Bizim burası emekliler kampı😂 Yerli emekliler de var yabancı emeklilerde.
Yerli emeklilerimizin çoğunluğu torun bakıyor, geceleri torunlar uyuduktan sonra yapabildikleri tek aktivite kendileri gibi emeklilerle yürüyüş yapmak, yabancı emekliler publarda birasını içerken karaoke yapıyor, dert yok tasa yok sürekli bir yerlerde gezip tozuyorlar 🤣
Ben yerli emeklilerin yaptıklarına gözümü kapadım, yabancı emeklilerin yaptıklarına odaklandım, şimdiden aralarına karışıp Hi guys! sizin olay ne diyesim var.

Babanız 71 yaşında falanmış, anneniz de o yaşlarda büyük ihtimal. Siz hiç acımıyor musunuz o yaştaki kadına, o kadar çocuk baktırıp, üstüne elimdeki nimet demeye utanmıyor musunuz, hayatının kazığını yemiş zaten babanızdan. Üstüne sizin ve gelininizin kaprisleri ile uğraşıyor. Gidin bakıcı tutun, kreşe verin çocukları. Rahat bırakın şu kadını.

Keşke hepiniz kovsanız kadını da huzura erse. 2 tane sizde , 1 tane de gelinde toplam 3 çocuk baktırmayi teklif etmişsiniz geline.

Az geliyorsa biz de bizimkileri gönderelim.
Anneniz supermen nasıl olsa hepsine bakar.

Çocuk sayısı geçen sürede 4 olmuş. Konu sahibinin de , erkek kardeşinin de 2 şer çocuğu var.

Merhaba,çok üzgün ve stresliyim.Erkek kardeşim evli ve 2 küçük çocuğu var.Annem benim evimde 2 çocuğuma bakıyor bende çalışıyorum.Kendime ev aldım annem sayesinde çalışıp borcunu ödüyoruz.Kardesimin eşi benim için yeter artık onun o kadar çalıştığı kaynanam gelsin birazda benim çocuğuma baksın bende çalışayım demiş durmuş babama.Babamda pek oralı olmadı çünkü anne ve babamın tüm sorunları ile ben ilgileniyorum.Hatta bu durumu bilmezken ben geline zaten kiracisiniz gelin yakınıma taşının sizde birlik olun karı koca sizde bir eve yazılım dedim.Annem iyi kötü çocuklara bakar 1 sene baksa kres çağına geliyorlardı o zaman benim 2 onun 1 çocuğu vardı.Kabul etmedi tek ve özel sadece onun çocuğuna bakılsın istiyormuş.Bende duymamazlıktan geldim artık iyilikten anlamıyor dedim.Ben elimdeki nimeti paylasmak istiyorum o nimet benim olsun diyor.
Anneniz nerden kovulmuş?

Babanız 71 yaşında falanmış, anneniz de o yaşlarda büyük ihtimal. Siz hiç acımıyor musunuz o yaştaki kadına, o kadar çocuk baktırıp, üstüne elimdeki nimet demeye utanmıyor musunuz, hayatının kazığını yemiş zaten babanızdan. Üstüne sizin ve gelininizin kaprisleri ile uğraşıyor. Gidin bakıcı tutun, kreşe verin çocukları. Rahat bırakın şu kadını.
Helal olsun çok doğru

3 çocuk yetmez az daha bulup onlara da baktırın.

Merhaba,çok üzgün ve stresliyim.Erkek kardeşim evli ve 2 küçük çocuğu var.Annem benim evimde 2 çocuğuma bakıyor bende çalışıyorum.Kendime ev aldım annem sayesinde çalışıp borcunu ödüyoruz.Kardesimin eşi benim için yeter artık onun o kadar çalıştığı kaynanam gelsin birazda benim çocuğuma baksın bende çalışayım demiş durmuş babama.Babamda pek oralı olmadı çünkü anne ve babamın tüm sorunları ile ben ilgileniyorum.Hatta bu durumu bilmezken ben geline zaten kiracisiniz gelin yakınıma taşının sizde birlik olun karı koca sizde bir eve yazılım dedim.Annem iyi kötü çocuklara bakar 1 sene baksa kres çağına geliyorlardı o zaman benim 2 onun 1 çocuğu vardı.Kabul etmedi tek ve özel sadece onun çocuğuna bakılsın istiyormuş.Bende duymamazlıktan geldim artık iyilikten anlamıyor dedim.Ben elimdeki nimeti paylasmak istiyorum o nimet

Sizin yorumlarınızı okuyorum çok doğru şeyler yazıyor sunuz

Hiç acımanız yok mu ya☹️O kadın nasıl baksın hem sizinkine hem geline az yiyinde hizmetçi tutun kendinize.çocuğu yapan bir zahmet nasıl bakacağınıda planlasın bıktım şu konulardan.

:))))
Bizim burası emekliler kampı😂 Yerli emekliler de var yabancı emeklilerde.
Yerli emeklilerimizin çoğunluğu torun bakıyor, geceleri torunlar uyuduktan sonra yapabildikleri tek aktivite kendileri gibi emeklilerle yürüyüş yapmak, yabancı emekliler publarda birasını içerken karaoke yapıyor, dert yok tasa yok sürekli bir yerlerde gezip tozuyorlar 🤣
Ben yerli emeklilerin yaptıklarına gözümü kapadım, yabancı emeklilerin yaptıklarına odaklandım, şimdiden aralarına karışıp Hi guys! sizin olay ne diyesim var.
Muhtemel yaşlılığım 😁

salın annenizi bir rahata ersin kadın yazıktır ya

Back
X