Annem küstü

kumpirasigi200

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Ağustos 2016
40
10
3
Evet daha demin oldu bu olay sinirlendi evden çekip gitti, başlıyorum anlatmaya...

Abim bu yaz sürekli arkadaşlarıyla dışarı çıkıp durdu. Hatta eve geç gelmeye başladı. Saat gece üçte geldi bir defa tabi kıyamet koptu. Bugün ise gene her zaman olduğu gibi uyandık, kahvaltı yaptık.. Abim ders çalışıyordu. Ben odamda telefondan scorp'a bakıyordum. Arada video çekiyordum falan.. Sonra bir bağrışma sesi geldi evden Abim evde yok annemde babama bağırıyor "Şu çocuğa geçip bi laf söylemiyorsun, ailesi olduğunu unuttu, evi otel gibi kullanıyor" vs. Sonra bende anladım bana çatacak telefonumu güvenli bir yere sakladım balkona çıktım duvara yaslandım olay durulsun diye bekliyorum
( kavga anlarında hep bunu yaparım çok iyi taktik tavsiye edilir)
Biraz sonra bi baktım annem üstünü değiştirmiş kapıyı çarptı evden çıkıp gitti sonra bi beş dakika sonra geri geldi evdeki her şeyi dağıtmaya kırmaya dökmeye başladı. Ben gine balkona kaçtım. Sonra balkona geldi balkondaki çamaşırları dağatmaya başladı benim olduğum bölge de olunca tedirgin oldum odama kaçtım (annem sinirliyken uzakta kalması en iyisi) Tekrar çıkış kapısına yöneldi babam sinirlendi anneme bağırdı gene bir birlerine bağırmaya başladılar dayanamadım "bağırmak yerine sakin sakin anlaşsanız ya bu problemler çıkmaz" dedim annem bana öyle bir baktı ki dabbe filminden daha korkunç sonra tekrar odama gittim ve annem evden çıktı etrafı toparladık babamla birlikte sizce bu iki tarafı Nasıl barıştırabilirim? Bana sorarsanız annem haklı ama verdiği tepki çok yanlış bide annem evdeki bir kişiye küstümü hepimize küser yani hiçbir şey yapmama rağmen bana da küstü şuan.... Şimdiden teşekkürler

anneniz hep böyle sinirli mi yoksa babanız çok mu sorumsuz.sanırım abinizin eve geç gelmemesinden yakınıyor.tek sorun bu olmamalı.

offf benimkine benziyor..kaprisli. kustummu herkese kuser.. her zaman hakli.. baban ne yapiyor etrafi kirip dokerken.. el birligiyle anneni cok simartmissiniz

Olsun olaya iyi tarafından bak ; annen stres altında iken öfkeden sağa solu yıkmış ; baban da alttan almış . O çıkınca da evi toplamış . Taraflardan biri sakin kalabilmiş bu güzel .

Abinde bu yaşananlardan azıcık kendine pay çıkarsın . Ya da annen genç çocuğu bu kadar sık boğaz etmesin .

Çıkar biraz dolaşır gelir annen .

Kaç yaşındasın bilmiyorum ama dominant anneler evlatlarından akıl almayı pek sevmez , o yüzden al anneni güzel güzel konuş tavsiyemi canı gönülden yazamıyorum .

Abinle konuş , idare edelim annemi ... falan de .

anneniz hep böyle sinirli mi yoksa babanız çok mu sorumsuz.sanırım abinizin eve geç gelmemesinden yakınıyor.tek sorun bu olmamalı.
Babam genç olduğu için arkadaşlarıyla takılması normal diyor zaten babam öğretmen olduğu için her zaman mantıklı düşünmeye çalışan taraf ama sadece düşünüyor abime kızmıyor bile bence sorumsuz sayılır... Annem de çabuk sinirlenir bütün yaz boyunca abim ile kavga edip durdular bide geçen gün benimle ve babamla kavga ettik ama o konuyu kapattık bilmiyorum belki ikisi üst üste geldi

Oğul sadece babanın değil anneninde oğlu o laf geçirsin.
Annen haklıda olsa haksız konuma düştü.
Evde hep beraber kaliteli vakit geçiremiyorsanız aynı ortamda durmaya zorlamanın alemi yok.
Abinle sakince konuşup biraz kendisine çekin düzen vermesi söylenebilir.
sizin kavga ortamından kaçınmanız bana sürekli böyle kavgaların olduğu izlenimini verdi.
Böyle bir ortamda kimse mutlu olmaz. Başka uğraşlar bulması normal abinizin...

Aynen çok haklısınız evde hep kavga oluyor ama bu kavgaların benimle olan kısmı %1 falan çoğunlukla annem ve babam ya da annem ve abim çok nadir ben ve annem ama hep annem var işin içinde biraz sinirli tabi... Abim ise gıcık ergen oğlanlar olur ya tam onlardan şimdi ben olayı anlatsam anlayışlı olmasını söylesem öf banane falan der

Çok çok çok aşırı tepkiler.Haklılık payı da var aslında. Ben de böyle bir anneyle büyüdüm. Hep sen haklısın, sen doğrusun, sen yaptın iyi oldu diyeceksin. Tek çare bu.Evlenene kadar böyle idare ettim.

Ben öyle yapıyorum zaten çünkü annemi anladım ama babam ve abim bi türlü anlayamıyor babam gene idare eder de abim laf dinlemiyor

Onu diyecek olan siz değilsiniz ebeveynleriniz.
Bence abinizde kendinde haklı. Huzursuz evdeyken bende evi otel gibi kullanıyordum.
Kendi çamurlarında boğulmalarını temenni ederdim. Alan razı satan razı olması münasebetiyle...
Ondan abine hak vermedim desem yalan olur...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…