• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Annem,Kv ve Kp

1- Bizde öyle şeyler olmaz deyip meseleyi üzeriden anında atacaksın

2- Kusura bakma anne nişanlımla konuşmalıyım diyeceksin

3- Sürekli "havadan sudan işte" şeklinde cevap ver. Bir süre sonra sıkılır zaten. Hatta arada sizinle de konuşuyor zaten diye de dokundur.

4- Verme telefonunu. Ne zorun var?
Anneme dedi annem yok felan dedi hala ısrar annem ankaraya gidecek o zaman gelir diyor.

Annemle konuşuyor birde bunu sinirimden çıldırdım ya daha gittikten 3 gün sonra bu konu konuşuluyor hala sinir oluyorum yani evli olsam tamam da işte. eğitim saatleri belli olmuyor genelde bir 6 da birde 8 den sonra konuşuyoruz anneme fazla geliyor şimdi onun ihtiyacı var konuşmaya yani.kardeşimde lise bir e gidiyor
Evli olsan bile tamam degil. Ne isin var kv kp yaninda. Kal annenin evinde rahat rahat. Sonra ozlersin bu gunlerini.

12 yillik evliyim, esim yanimda olmadan gidip kayinvalidemde kalmam, niye kalayim ki cok sacma, o konuya kesin bir dille karsi cikin ki simdiden huy edinmesinler.

Merak ediyorum kac yasinda bu Ve boyle konu acanlar? Bunlar buyumeden evleniyorlar sonra senesi gelmeden "kv sunu dedi, kocam eve gelmiyor, seni babanin evine gonderirim" konulari basliyor tabi. Kizlar once buyuyun olgunlasin. Eger SIZ olgunlasirsaniz kimsenin sizi ezmesine izin vermezsiniz.

KV on numara yalnız :bicak:
Daha nisanliyken alttan alta size müdahale etme isteği başlamış şimdi mesafenizi koyun çok çekersiniz yoksa

Merak ediyorum kac yasinda bu Ve boyle konu acanlar? Bunlar buyumeden evleniyorlar sonra senesi gelmeden "kv sunu dedi, kocam eve gelmiyor, seni babanin evine gonderirim" konulari basliyor tabi. Kizlar once buyuyun olgunlasin. Eger SIZ olgunlasirsaniz kimsenin sizi ezmesine izin vermezsiniz.
25 yaşındayım

Back
X