Annem mi haklı eşim mi ?

Evliliğin en güzel zamanlarında kocamla arama böyle bir husumet soksaydı ailem, onları asla affetmezdim. Sen de biliyorsun eşinin haklı olduğunu. Senin asıl ailen kocan, annen baban kardeşin değil.
Eşimin hiç ailesinden biri olmadım ben. Ne dertliyim beee. Surda açılan hemen her konuda hikayem var

Benim anlamadığım ailenizin durumu kötü olduğu bir dönemde evlenmişsiniz. Şartmıydı 12 bilezik takmaları? 1 bilezik takıp onu da mevzu etmeseler şimdi herkesin kafası rahat olurdu. Daha evlenmeden eşinizden emir komutuyla takıları istemişler hiç hoş olmamış.

Eşinizi hakli buldum.her anne,babanın gorevidir,çocuklarının yuvasını kurmak.esiniz o konuşmada kabul etmez olur biterdi.esinizinde herkese bana takın ,annesi alacak diyerek sizi ve ailenizi rencide etmiş.oda bu konuda suçlu.

Aileniz benim kv ve kp resmeen. Gozumde canlandi su an yine sinir oldum bak :işsiz: bu denklemde esiniz de esittir ben oluyor. Hakkini yedirmesin tabii. Ne o oyle cifte standart resmen. Aileni aklamaya calisma lutfen her turlu haksizlar :KK14:

Evet annemin yaptığını çok sindiremiyorum ama eşimin iki yıldır sürekli bu konuyu önüne getirmesi çok sinir bozucu oluyor.Çok yıprattı beni.Annem teyze oğlu ile evlenmesini hiç istemedi .2 nişandan dönmüştü pazarlamacılık yapıyor okumadı diye istemedi kardeşim okul öncesi öğretmeni o yüzden orası zaten başka bi dertti ama kabullendi artık çünkü onlar annem ne isterlerse yaptılar.Şimdi eşim annemi sevmiyo ama sonuçta annem değiştiremiyorum o yüzden üzülüyorum.Hele teyze oğlu gidip orda yemeğe kalıyo filan geceye kadar oturur ama eşim yemeğe davet etse bile gitmiyo çaya gider sadece.
Öz teyzenizin oğlu ile mi evleniyor kardeşiniz.. bu benim daha çok midemi bulandırdı. Sizin konunuzda ise eşiniz haklı

Anneniz hem evlat ayırıyor hem luksunden ödün vermeyip altinlariniza göz dikiyor, gidip annemin elini öpesim geldi 1 kuruş bile almadı lafını bile etmedi

25 altının 12 sini almışlar.
12 ' simi de kv nize verseydiniz madem.
onlarda hak talep etse ne yapacaktınız?
size kalan bir altınla yatırım yapardınız heralde.
düğünden sonra size borç kaldı mi?
herşeyi aileler mi karşıladı?
sifir borçla cebinizden beş kuruş çıkmadan aileler desteğiyle ve onları borca sokarak evlendiyseniz iki tarafada pay etmek de sıkıntı yok bana göre.
ama ne olursa olsun ailenizin tavrı hiç hoş olmamış.
illaki bir haklı arayacaksak eşiniz haklı.
nasıl verdiniz anlamadım ama yazık değil mi 2 yıldır bunun yüzünden huzursuzluk yaşıyorsunuz.
büyük ihtimal daha da yaşamaya devam edeceksiniz.
dugundeki takınizin yarısını kaynananiz alsaydı tavrınız ne olurdu? bunu düşünün ve ona göre empati yapın eşinizle.

Merhaba ;
Kafama takılan 2,5 yıldır süren bir takı mevzusu var bir türlü hangi taraf haklı çözemedim.2,5 sene önce evlendim eşimin ailesi ile kendi ailem arasında sorunlar oldu.Birbirilerini sevmediler .Özellikle annem kv’min Olduğu ortamlara bile girmek istemedi.Bu sorunlar yetmezmiş gibi birde takı sorunu çıktı.Bu yüzden hala eşimle tartışıyoruz .
Eşim düğünden bir hafta önce davetiye vermeye geldi bizim tarafa dağıtılması gereken .Orda annem babam altınların yarısını biz alacağız dediler.Bende önceden uyardım bi şi demeyin ben düzgünce konuşacağım diye ama beni beklemediler kendileri demişler.Eşim baya sinir olmuş bi şi dememiş kalkmış gitmiş.Sonra bana kızdı annenler böyle dedi diye.
Babam hastaydı o yüzden çalışmıyordu.Araba kredisi borcu vardı .Ev kendimizindi birde annemin 4 tane bileziği vardı zor günler için biriktirdi.Takılan altınları ben güçlükle bozdurdum benim hakkım olanı alırım dedi annem ve sadece bana takılan 25 altından 12 tanesini annemler düğün günü aldılar.
Eşimde gitmiş herkese geline takılan altınları ailesi alacak bana takın demiş herkes bileziği bile eşime taktıkar orada çok sinir oldum.Öyle bişi yok diyorum eşim annenler altınları alacak dediler diye çoğunu kendine taktırdı.Yanlış anlamışın diyorum yok aynı diyor.Velhasıl eşim bu yüzden anneme cephe aldı çok gitmiyor .
Bu hafta kardeşim evleniyor eşimin teyze oğlu ile .Babam düğünden 10 ay sonra vefat etti .Annem kardeşimin altınlarını almayacağım diyor ona zaten senin kadar takılmaz az olur diyor.Eşimde neden bizden aldı ben düğünden sonra oturmaya dahi gitmem artık onlar yüzünden hayata 1-0 yenik başladık arabayı satabilirlerdi lüksten önem vermediler diye düşünüyor.Annem kardeşimin düğünü için o bilezikleri bozdurdu eşya aldılar .Birde annem kardeşin bize 6 bin kredi çekmişti ondan elimden geldiğince sana yaptığımız kadar ona da yapcam dedi .Sizce kim haklı ?
Eşin haklı

Back
X