- Konu Sahibi Kaderimsinn_20
ya sevgilisini sorgulamayı bırakın arkadaşlar mevzu başka şuan belki bu arkadaşların aralarında farklı bi yaşayışları vardır ilişkilerini bunları bırakın da arkadaşım seni iyi anlıyorum sanırım sevgilin atıyorum bi memurluk benzeri bişi olsa izin verir herhangi bi kimsenin yanında ööle çalışmanı filan istemiyor sanırım..her neyse canım sen kaç yaşındasın bi okul dersane durumu filan bişi yok mu..bu arada üzülme evde oturmaktan duyguların bile değişmiştir biliyorum ben bile 2gün evde otursam ki severim evi yinede patlıyorum huyum suyum değişiyo bi evhamlar bi boşvermişlikler..neyse eğer okul vb bişi durumu yoksa değişik kurslara vs gitmeyi deneyebilirsin ama madem sevgilinle aranızda böle bi durum var bence al karşına açık konuş böleyken böle de hem bi ayağım dışarda olursa ben kendime yararlı olurum hemde daha ii birbirimizi daha çok görmek içinde faydası olur bi deneyelim mi de..unutma canım okula gittiğmiz günlerde evde 1gün bile otursak sevinirdik ne güzel tatil derdik ama hep evde olunca tatillikten çıkıyor yapacak bişi yok kendini yiyosn saçma sapan helede annende çalışıyosa daha zor tam yalnızsın evde..bnm dediğimi bir dene yine konuşuruz canım..