- 31 Temmuz 2017
- 1.043
- 1.208
- 133
- Konu Sahibi lavitabella1
-
5 kardeşiz .Ablam üniversite okuyor .abim mühendis .iki tane de erkek kardeşim var .Gelme imkanı yok maalesefannenle beraber gitme imkanın yok mu ?
bence kardeşlerin yardımcı olabilir sen yokken veya abin haftada bi kaç gün yardımcı getirtebilir annene5 kardeşiz .Ablam üniversite okuyor .abim mühendis .iki tane de erkek kardeşim var .Gelme imkanı yok maalesef
Merhaba Ablalarım,
Ben üniversite başlayacağım .Ama hiç sevinemiyorum bile. Çünkü annemin sağlık sorunları var .Bugünlerde de yürümekte zorlanıyor (kalçasında kireçlenme vardı ).Bu yüzden anneme yardımcı olabilmek için evin tüm işlerini yapmaya çalışıyporum .Çok üzülüyorum onu bu halde bırakıp nasıl gideceğim .. Ne yapmalıyım ? gitmesem mi acaba
kalıcı olarak mı gittiler, ayrı yaşama kararı mı alındı? yoksa geçici mi?Kardeşlerim ve babam memlekete gittiler .İnanın okulu bırakmaya da vicdanım el vermiyor .Çünkü ben sınava hazırlık aşamasında çok emek verdim .Annemi de böyle görünce dayanamıyorum .
Merhaba Ablalarım,
Ben üniversite başlayacağım .Ama hiç sevinemiyorum bile. Çünkü annemin sağlık sorunları var .Bugünlerde de yürümekte zorlanıyor (kalçasında kireçlenme vardı ).Bu yüzden anneme yardımcı olabilmek için evin tüm işlerini yapmaya çalışıyporum .Çok üzülüyorum onu bu halde bırakıp nasıl gideceğim .. Ne yapmalıyım ? gitmesem mi acaba
Zaten bırakmıyor da .. okulu dondururum belkiböyle bir sebeple okuldan vazgeçilmez...
bir şekilde idare ederler..
zaten anneniz de istememeli okulu bırakmanızı bence..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?