- 22 Temmuz 2014
- 206
- 236
- 113
- Konu Sahibi kevserrrrr
-
sakin olunartık annemden nefret ediyorum .yok ya böyle anne olur mu .34 yaşındayım çalışıyorum çocuklarıma bakıyor evimide temizler sağolsun . ama etmediği hakaret . aşağılama kınama eleştiri kalmadı . yok ya kafayı yiyecem en son . mevzuda işteyim telefon açtı hıh lamalarından anladım konuya giremiyor. girdi saydı saydı kapadı . elim ayağım titredi sinirden . üzüntüden .aradım ne istiyorsun benden ben işteyim dedim . mevzu uzun olayı anlatmıyorum bana kötüsün dedin ya kötüyüm iyi olmak mükemmel olmak zorunda mayım dedim .ha söyle kabul et dedi.kötüyüm b..k um ben dedim evet dedi . sende b---k annesi
kimseye güvenemedim . istediğim begendğim bakıcılar 2000tl istedi 2 çocuk bankacıyım çalışma saatleri uzunAnnenizden daha fazla yardim alırsanız sinir krizi gecirirsiniz. Siz onu o sizi rahat bırakın eviniz ve çocukları niz için yardımcı bayan bulun tartışma yasamayin
çocukluğumdan beri beni hep eleştirir komşu kızlarını övedi. şimdi ki eşimle nişan bozduğumda odama gelip senden kurtuldular güzelliğinmi var babanın parasımı bi daha bulursun böylesini demişti. sonra ben eşimle barıştım annem dedikleri etkiledi beni . ayrılarak hata yaptım sandım . yandım ki ne yandımbence bi bakıcı bul bu kadar nefret doluysa çocuklarına da yansıtıyordur
problem çocuklar evin işleri falan mı, tam problemi anlatırsan ona göre yorum yaparız
çocukluğumdan beri beni hep eleştirir komşu kızlarını övedi. şimdi ki eşimle nişan bozduğumda odama gelip senden kurtuldular güzelliğinmi var babanın parasımı bi daha bulursun böylesini demişti. sonra ben eşimle barıştım annem dedikleri etkiledi beni . ayrılarak hata yaptım sandım . yandım ki ne yandım
ilk kızıma annem baktı 2,5 sene sonra 2ci oldu . doğum izni falan yedi aydır kaynamala dönüşümlü bakıyorlar 2 hafta 2 hafta . kaynamala 5 aydır küsüm . o gelir eve ben çıkarım ben giderim o çıkar . görmedik birbirimizi. . yani anlatacak çok şey vardabak benım ailemdede aynı durum var,ama bızım bakıcı tutma çaresi yok,ınn çocuklaın piskolojı bozulur,ımkanın varsa,bakıcı tut,kreşe ver,seni çok ama çokkkkkkkk iyi anlıyorum,bırde işsaatınde tel ysak de,ben öle yapıyorum,
erkek kardeşim var o hep ayrı yaşadı bulaşmadı . akıllı o ben . iyi niyetten salaklaşmış insanlardanım şimdi gözüm açıldı ama tepkilerimi doğru veremiyorum haklıykan haksıza düşerim hep . yada düşürülürüm bilemiyorum . menopozan 10 sene oldu gireli . ev aldık diye babala kavga etti dünkü çocuk ev sahibi oldu . sen hala aval aval dolan diye çok zoruma gitmişti.yağmurdan kaçarken doluyamı tutuldun yani, o zaman kusura bakmasında sana destek olmak zorunda
sanırım kadın kurup kurup seni arıyor, genel karakteri böyle herhalde babana diğer kardeşlerinede mi böyle
acaba menapoz da mı
Anne ile aranız bu kadar kötüyken, minumum seviyede görüşmeniz gerekirken, siz bebe yapıp ona baktırarak neler düşündünüz acaba?kimseye güvenemedim . istediğim begendğim bakıcılar 2000tl istedi 2 çocuk bankacıyım çalışma saatleri uzun
evi işini hep şikayet ede ede yapar yalvarım yapma anne diye . ben pis yerde kalamam der.yere düşen susamı bile söyler dökmüşsün . silmemişsin diye . sabah kalkar iş yaparım çamaşır katlarım çorba yaparım . yoğurt mayalar çocukların kahvaltılarını hazırlar çıkarım . dün mesala balkonda yıladım . bugun camlarımı yataklarımın altını silmiş. hakaret için hak kazandıbence bi bakıcı bul bu kadar nefret doluysa çocuklarına da yansıtıyordur
problem çocuklar evin işleri falan mı, tam problemi anlatırsan ona göre yorum yaparız
İstediğiniz bakıcı maddi anne manevi zarar veriyor.. Ozaman mecburen katlanacak siniz başka çare yokkimseye güvenemedim . istediğim begendğim bakıcılar 2000tl istedi 2 çocuk bankacıyım çalışma saatleri uzun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?