annem ne yapsam ben

kevserrrrr

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2014
206
236
113
artık annemden nefret ediyorum .yok ya böyle anne olur mu .34 yaşındayım çalışıyorum çocuklarıma bakıyor evimide temizler sağolsun . ama etmediği hakaret . aşağılama kınama eleştiri kalmadı . yok ya kafayı yiyecem en son . mevzuda işteyim telefon açtı hıh lamalarından anladım konuya giremiyor. girdi saydı saydı kapadı . elim ayağım titredi sinirden . üzüntüden .aradım ne istiyorsun benden ben işteyim dedim . mevzu uzun olayı anlatmıyorum bana kötüsün dedin ya kötüyüm iyi olmak mükemmel olmak zorunda mayım dedim .ha söyle kabul et dedi.kötüyüm b..k um ben dedim evet dedi . sende b---k annesi

sakin olun
annenızle ıyı anlasamıyorsanız cocuklarınıza nıye baktırıp evınızın ısını yaptırıyorsunuz ?
eger aranız hep boyleyse mesafe koyun boyle yuz goz olmak hıc dogru degıl

Öncelikle çocuklarınızın bakımı için başka çözüm bulun
Sonra annenizle araya mesafe koyun.

Normal anne böyle olmaz, belli ki psikolojik sorunları var. Ama onu siz tedavi edemezsiniz.
Çocuklarınız annenizin size olan aşağılama ve hakaretlerine tanık oluyorlarsa durum daha vahim. Yarın öbür gün size saygıları kalmayabilir, otorite kurmakta zorlanabilirsiniz.

Zaten bu bir çeşit psikolojik şiddet. Sizin enerjinizi ve mutluluğunuzu alır.

Annenizle araya mesafe sizi biraz olsun rahatlatır.

bence bi bakıcı bul bu kadar nefret doluysa çocuklarına da yansıtıyordur

problem çocuklar evin işleri falan mı, tam problemi anlatırsan ona göre yorum yaparız

Annenizden daha fazla yardim alırsanız sinir krizi gecirirsiniz. Siz onu o sizi rahat bırakın eviniz ve çocukları niz için yardımcı bayan bulun tartışma yasamayin
kimseye güvenemedim . istediğim begendğim bakıcılar 2000tl istedi 2 çocuk bankacıyım çalışma saatleri uzun

bak benım ailemdede aynı durum var,ama bızım bakıcı tutma çaresi yok,ınn çocuklaın piskolojı bozulur,ımkanın varsa,bakıcı tut,kreşe ver,seni çok ama çokkkkkkkk iyi anlıyorum,bırde işsaatınde tel ysak de,ben öle yapıyorum,

problem çocuklar evin işleri falan mı, tam problemi anlatırsan ona göre yorum yaparız
çocukluğumdan beri beni hep eleştirir komşu kızlarını övedi. şimdi ki eşimle nişan bozduğumda odama gelip senden kurtuldular güzelliğinmi var babanın parasımı bi daha bulursun böylesini demişti. sonra ben eşimle barıştım annem dedikleri etkiledi beni . ayrılarak hata yaptım sandım . yandım ki ne yandım

yağmurdan kaçarken doluyamı tutuldun yani, o zaman kusura bakmasında sana destek olmak zorunda

sanırım kadın kurup kurup seni arıyor, genel karakteri böyle herhalde babana diğer kardeşlerinede mi böyle

acaba menapoz da mı

ilk kızıma annem baktı 2,5 sene sonra 2ci oldu . doğum izni falan yedi aydır kaynamala dönüşümlü bakıyorlar 2 hafta 2 hafta . kaynamala 5 aydır küsüm . o gelir eve ben çıkarım ben giderim o çıkar . görmedik birbirimizi. . yani anlatacak çok şey varda

erkek kardeşim var o hep ayrı yaşadı bulaşmadı . akıllı o ben . iyi niyetten salaklaşmış insanlardanım şimdi gözüm açıldı ama tepkilerimi doğru veremiyorum haklıykan haksıza düşerim hep . yada düşürülürüm bilemiyorum . menopozan 10 sene oldu gireli . ev aldık diye babala kavga etti dünkü çocuk ev sahibi oldu . sen hala aval aval dolan diye çok zoruma gitmişti.

kimseye güvenemedim . istediğim begendğim bakıcılar 2000tl istedi 2 çocuk bankacıyım çalışma saatleri uzun
Anne ile aranız bu kadar kötüyken, minumum seviyede görüşmeniz gerekirken, siz bebe yapıp ona baktırarak neler düşündünüz acaba?
Çocuk yapmasaydın diyorum,o zaman kızıyorlar bana.
O zaman katlanacaksınız diyorum ben de.

evi işini hep şikayet ede ede yapar yalvarım yapma anne diye . ben pis yerde kalamam der.yere düşen susamı bile söyler dökmüşsün . silmemişsin diye . sabah kalkar iş yaparım çamaşır katlarım çorba yaparım . yoğurt mayalar çocukların kahvaltılarını hazırlar çıkarım . dün mesala balkonda yıladım . bugun camlarımı yataklarımın altını silmiş. hakaret için hak kazandı

Allah sabır versin, valla pek iletişim kurulabilecek birine benzemiyor, ne diyeceğimi bilemedim, taktir ediyor musun peki, poh pohlasan biraz düzelirmi dersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…