annem ne yapsam ben

tabiki değili de mutlu mesut olarak bakan annelerden olsaydı .bende mutlu olurdum .

Bunu dikkate alin!!! K kevserrrrr
Çocuklarınızı böyle yetistirmeyin lütfen. Cok cok önemli bi konu gelecek icin. Kim sindirdi bu çocukları? Anneanne mi?
bilmiyorum ki soruyorum bazen annene kızdımı diye . bazen evet diyor. bazen hayır. amam annemi istemez babaannem gelsin der. ama annem daha çok ilgileniyor. parka falan çıkarır . hamur yaparlar pasta yaparlar . yine de pedegogla görüşücem evet

Bu kadar karmakarışık bir hayatı nasıl yaşıyorsunuz anlamadım ki?

Off nasıl hayatmış bu ya
Ayrıca bir hala ne karışıyor bukadar hayatınıza yahu !
Gelmesin kusersede küssün
Çocoğunuz durmaz evet eşinde daha anlayışlı olup o 2.bardağı içmeseymiş
Neden laf sokma çabasındaki ,halana mı düşmüş seni boşama boşamama muhabbetleri
Annen ile de seviyeniz yerlerde almış sınız ağzınıza bir iğrenç dışkıyı özelliklede anneniz size bunu isim gibi takmış gel b.k git bu b.k.bune yahu ?
Çocuk bakıyor diye resmen hüküm sürmüş gibi.Anlattığınız kadarı ile diyorum belkide sizdede hata vardır.Ama anne kız ilşkinizi çok ayaklar altına almışsınız üzgünüm...
Bukadar yerler var hanımefendi kreş gibi verin onlara baksınlar en azından huzurunuz olur kimsede size bukadar karışamaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…