hatamı da kabul ederim olay uzun . olay uzun ve karışık annem hepsinden alıntı yaptı laf sayarken . hangisini anlarsam . en son mesele şu ist. halam geldi kardeşime 2 gün kaldı hafta sonu cmt. yemek hazıladım bayağı sofra ama halam kardeşim kardeşimin eşi annem geldiler . giderken halam ben burda kalayım bari dedi . ben öncesinde bi olay yaşadım halamla . çok gezmek istedi onunla oturup muhebbet etmemi. misafir gibi ağırlanmayı ben 2 çocukla zaten elim agır zorlandım . eşim ayrı odada yatar ona dedi bu ne sefillik senin yerin iyi değil hasta olursun falan . eşimde neyapalım mecbur gibi laflar edince sinirlendim kendi istiyor . çocuk ağlar uyanır diye . sabah a kadar oyun oynar diye ayrı yatıyor dedim . tartışma oldu kocam küfür etti halamda bana küstü niye kavga çıkarmşım o misafirmiş falan diye . haklı olabilir. neyse aylar sonra geldi hala sen rahat edemesin bak çocuklarla uğraşıyorum . baştan anlaşalım dedim . sonra benden küsüyorsun. hep onunla oturamamı istiyor. çocuğa yemek yedirsem bugünde ekmek yeseydi ben misafirim diyor.
ilk gün yemeğimizi zaten yedik akşam gezmeye gittik geldik uyuduk 11,30d-a zaten yorulmuşum .bana erken yattın banle muhebbet etmedin dedi. sabah kalktım kahvaltı hazılrdım çocuklar 7de kalkar 12 kadar yattı kocamda kalkmadı . 12 de küçük kız uyur 3de kalkar gün bitti diye üzüldüm yüzümü astım.kızdım .ben çalışıyorum bi hafta sonum var gün bitti dedim . kahvaltı yapmıştım . siz benimle yapmadınız madem bende şimdi tv izliyorum sen gökhanla yap herşey hazır çayda dedim . olay burdan çıktı sonra pişman oldum ama kocamda varya gurur yaptım oturamadım masaya .gittim mutfağa iş yaptım . halam bunu mevzu yaptı .bu 1
sonra dışarı çıktık yemek yiyip alışveriş yapıcaz tatile gidicezde . yemek geldi beim küçük durmaz ağlar kucağımda üç beş lokmada bitirdim . bebek arabası ile gezdireyim dedim . kocamla halam 2. posuyonu söylediler.neyse bekledim .yediler çay dedile . benimkiler durmaz aldım çıktım caddeye tur attırdım . geri geldim 2ci çayları söylemişler bende madem siz burda durun ben alışverişe gideyim beni arasınız dedim tabi yüzüm düştü çok oyalandılar diye . .olay cıktı .kocam kalk hala bu rahat vermez insana dediki hiç yaptığım şey değildir . neyse yol boyunca halam bana psikopatsın kocan seni boşasın seni niye çekıyor falan dediki olaylarımı biliyor hep bana destektir manevi .bende kızdım . alışverişede gelmedi çay içmeye gittiler kocamla . bende boş boş dolandım 45dk geldim yanlarına annemide alıp eve geldik. annem şikayet etmiş .çaya karıştı falan diye . aradan geçmiş3 gün annem bugun iş yapınca cümleye biyerden girdi .terbiyesiz sen insanmısından başladı b o ksuna kadar gitti..