Annem neden bana böyle davranıyor? :(

Şuan derslerine odaklan
Bir iş sahibi olmadan evlenirsen Allah korusun eşinle boşansan o yaştan sonra kimbilir neler diyecek annen
O yüzden kendin için kendi hayatını kur önce
Umarım geleceğin çok güzel olur

Senin kadar boş değil. Uza.

Kıakanç anne sendromı diye bir şey var..
Bazen ergenlikle beraber anne kızını rakip givi görüyor onun için bir ezme yoluna gidiyor.
İnternwtte baya bir yabancı kaynak var hatta onlime yardım gibi bir şey de var...
Tek tavsiyem vevap verme annene hı hı de geç..

Anneniz bastirilmis ve ezilmis belki sevgi gormeden buyumus ve sevmeden evlenmis veya sevilmeden evlenmis
Simdi size yaparak rahatliyor.
Aile ve akraba kan bagiyla olmaz.
Sevgi ve saygiyla olunur.
Siz de oyle gormeyin temel gorevlerinizi yapin duygusal bag kurmayin.

En cok sinirimi bozan sey de annem bana kizip bagirinca akrabalarin gulup sevinmesi... Sanki bir seyleri bilerek yapiyorlarmis gibi

onlarin istedigi birisi olmaya calistim ama yine de yaranamadim.
sorun tam olarakn bu bence. Evet anneniz ama fazlaca pervasız konusuyor. Bence alın karşınıza konuşun. Uzuluyorum deyin. Hala dinlemiyorsa kulaklarınızı tıkayın. Üniversite için hazırlanın derim. Bakalım kazanınca ne nyapcak. Okuyın mesleğinizi elinize alın. Yolunuza devam edin.kimseye yaranmaya çalışmayın.

Onlarin istedigi gibi biri olmak icin cocuklugumu gencligimi heba ettim resmen

Tatlom sanırsam küçükaün annene aldırma intwenette araştırma yap narsist annleik diye bir şey var ne yazok ki
Okudum ve belirtilerin cogu var. Hep mukemmel olmaya calistim daha dogrusu onlar beni zorladilar. Ornegin notlarimi yukseltsem ev isi yapmiyorsun dediler ev isini yapsam basortusu takmiyorsun dediler... Yillardir annemin istedigi gibi biri olmak icin cirpiniyorum ama artik cok yoruldum. Ne yaparsam yapayim begenilmiyorum. En iyisi hicbir sey yapmamak. Bundan sonra sadece kendi istediklerimi yapacagim

Öyle yap ama takışma annenle , sakın bunu da söyleme çünkü çok ters etki yapıyormuş ben int baya bir yabancı kaynak okudum..
Düşün ki bir tıkaç var , o tıkaçları kulağına tak ve annenin dediklerini dinleme, tartışma he de geç ...hayatıa konsantre ol....sınavlara çaloş , hayatını kur..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…