- 2 Kasım 2013
- 7.796
- 37.040
- 748
- Konu Sahibi pozitifkiz59
-
Bende uzun süre panik atak tedavisi gördüm Doğum yapınca düzeldim diyebilirim , bir meşgale bul kendine , görme duyma , İnan dikkate alınmadıkça kendi kendilerini yiyorlarYasadiklarim geceleri ruyalarima giriyor bagirarak uyaniyorum3 yil once panik atak icin tedaviye baslamistim. Her sey guzel gidiyordu. Sonra akrabalar bana kotuluk yaptilar Tum tedavi bosa gitti
Duymamak icin kulakliklarimi takip muzik dinliyorum. Bu sefer de "Su kulakliklari kulagindan cikar" diyorlar... Ne yaparsam yapayim satasacak bir yer buluyorlar...Bende uzun süre panik atak tedavisi gördüm Doğum yapınca düzeldim diyebilirim , bir meşgale bul kendine , görme duyma , İnan dikkate alınmadıkça kendi kendilerini yiyorlar
bazı ailelerde bu var neyazıkki...bütün aile içindeki sırları anlatan, çocuklarının yanlışlarını anlatan, sebebi ne bilmiyorum, belki cahillik...Küçüklüğümde hep beni baskalariyla kiyasladi. Onun mukemmelliyetciligi yuzunden panik atak oldum. Akrabalarin bana yaptiklari kotuluklere hep seyirci oldu. Hic benim tarafimi tutmadi. Akrabalarin tarafini tuttu. Akrabalar bana kapanmadigin icin cehenneme gideceksin dediklerinde onlarla bir oldu basimi kapamadigim beni evden cikarmadi. Ben birkeresinde "Universiteyi ankaradan kazanacagim" dedim o da "Kazanirsin tabi" dedi. Sonra koye gidince akrabalarla bir olup "Bilmem kazanabilir misin?" diye benimle dalga gecti. Kendi evimizdeyken iyi ama akrabalarla bir olunca beni cok uzuyor. Bi tane akrabamiz annesinin konusma tarzina karisiyormus. Annem bunu duyunca "pozitifkiz59 yapsa agzini burnunu yirtarim" dedi. Halbuki ben hayatim boyunca boyle bir terbiyesizlik yapmadim. Kendi kulaklarimla duydum boyle dedigini ama sorunca inkar ediyorHep onlarin istedigi birisi olmaya calistim ama yine de yaranamadim. Akrabalarin bana yaptiklari icin "Aman ne derlerse desinler takma" diyor. Ben gecmiste olan bir seyi hatirlattigimda bana "Ben ne zaman oyle demisim?" diyor.
Artik o kadar biktim ki her seyden. Resmen yasayan bir oluyum. Olsem de kurtulsam diyorumSizce ne yapmaliyim?
Calisiyorum ama bunu da gormuyorlar. Gecen sene elinden geleni yaptim ama kazanamadim. Akrabalar bunu duyunca cok sevindiler...Ölsem de kurtulsam yerine çalışayim da kurtulayım demelisin. Bunlar seni dibe çekmemeli. Aksine hırs yaptırmalı. İşte o zaman güçlü bir genç kadın olursun.
hata burada.Hep onlarin istedigi birisi olmaya calistim
Ama beni buna zorladilarhata burada.
okuyup iş bulur evden ayrılırdımAma beni buna zorladilarKapanmadigim icin evden disari cikarmayip agizlarina geleni soylediler. Bu durumda olsaniz siz ne yaparsiniz?
Ben de oyle yapacagim. Ama bu akrabalardan her sey beklenir. Yarin obur gun ya beni istemedigim biriyle zorla evlendirirlerse?okuyup iş bulur evden ayrılırdım
nasıl olacak o başınıza silah mı dayayacaklar. hayata biraz mantıklı bakın.Ben de oyle yapacagim. Ama bu akrabalardan her sey beklenir. Yarin obur gun ya beni istemedigim biriyle zorla evlendirirlerse?
Hayir ama psikolojik siddet ve baski uyguluyorlarnasıl olacak o başınıza silah mı dayayacaklar. hayata biraz mantıklı bakın.
Karsima adam akilli birisi cikmadan evlenmeyi dusunmuyorumOff off cek kizim cek ananin derdini cek babanin derdini cek. Ama. Koca derdi cekme o daha zor. Kotu bi kocaya denk gelirsen ozman anlarsin ananin babanin kiymetini
Calisiyorum ama bunu da gormuyorlar. Gecen sene elinden geleni yaptim ama kazanamadim. Akrabalar bunu duyunca cok sevindiler...
Tabi onlar icin calismiyorum ama yigidi oldur hakkini yeme diye bir sey var. Hep zekami kucumsuyorlar alay ediyorlar. Ben her ne olursa olsun sevdigim bolumu okuyacagim. Hedefim kaymakamlik ya da disisleri bakanligi :) Ama bunlari kimseye anlatmiyorum cunku anlatirsam sen yapamazsin derler hevesimi kacirirlar. Hevesimin kacmasini istemiyorumGörmeleri için mi çalışıyorsun? Hayat senin. Kendin için çalışmalısın. Bize demesi kolay. Çalış, iş bul, evden ayrıl vs vs haklısın bunu düşünürsen ama benim en büyük hatam cesur olamamaktı. Keşke bende büyüklerin o bölümden iş bulamazsın demelerini dinlemeseydim. Belki işsiz kalırdım ama hayatta istediğim şeyi yapabilmenin haklı gururunu da yaşardım.
Tabi onlar icin calismiyorum ama yigidi oldur hakkini yeme diye bir sey var. Hep zekami kucumsuyorlar alay ediyorlar. Ben her ne olursa olsun sevdigim bolumu okuyacagim. Hedefim kaymakamlik ya da disisleri bakanligi :) Ama bunlari kimseye anlatmiyorum cunku anlatirsam sen yapamazsin derler hevesimi kacirirlar. Hevesimin kacmasini istemiyorum
1 ay sonra girecegim sinava umarim istedigim yer gelirZekanı küçümsemeleri senin değil onların zekasıyla ilgili bir durum. Herkes kapasitesi kadar görür ve yorumlar çevresini. Bu istek ve heves senin içine yerleşip yer etmşse kolay kolay kaçmamalı. Yatay geçiş ve şartlarını okuyup ona göre de hareket edebilirsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?