Hem maddi durumun iyi hem de seni tatile annen mi gotursun? Fesubhallahbız 4 kardeşiz annem diğer çocuklarının full esyalarını o almıştır.. abımın evını 6 ay once full yenıledı ablamın evını ful yenıledı. ablam dogum yaptı full esyasını o aldı. ben tatıle gıdelım dıyorum para yok dıyor. ben oderım dedım mecbur.odemek hiç sorun değil. maddi sıkıntım yok ama eşim şakayla karışık diğer kardeşlerine yardırıyor. sana gelınce para yok dıyor. vereyım dıyor. en ufak bırsey demez eşim allaha şükür ama annemın boyle yapmasına biraz alınıyorum. tamam maddi olarak iyiyim diye belkı boyle yapıyor. ama ben uzuluyorum cunku sureklı param yok dıyor. bu arada maddi sıkıntısı yok o kadar işinemi gelmıyor. ne anlamadım sizin tecrubenızden yararlanmak ısterım... dediğim gibi ödemek sorun değilde. sürekli param yok dıyor. yılda onlara 10.binden fazla para yedırıyor nedendır sizce
konu o degıl ne desem param yok dıyorHem maddi durumun iyi hem de seni tatile annen mi gotursun? Fesubhallah
ben neden boyle yapıyor dıye sordum fikriniz yok heraldeHem maddi durumun iyi hem de seni tatile annen mi gotursun? Fesubhallah
Kardeslerinin maddi durumu seninki kadar iyi degil o yuzden. Sen niye bunu anlayamadin?ben neden boyle yapıyor dıye sordum fikriniz yok heralde
Kardeslerinin maddi durumu seninki kadar iyi degil o yuzden. Sen niye bunu anlayamadin?[/QU
ben uzuluyorum ama oyle deyınce beklentım oldugundan degıl kaplıcaya gıdecektı on
annem hedıye almayı cok sever ablamın cocuk odasını oturma grup caydanlık v.s hep annem alır "hedıye" yanı muhtac oldugundan degıl banada hep param yok deyınce garıp hıssedıyorum olay buSiz evlisiniz..Annenizle neden maddi bibağınız var.. Anlamadum tam olarak..Belki sizin aile düzeninbu şekildedir hani obu bilemem ama..Kardeşlerinizde evli mi..
eşim kendi işini yaptığı için bırakamıyor. sağ olsun kırmadı beni ben hep annmle gıtmek ıstıyorum zaten dayımda gelecek. konu şu mesela baska etkınlıkte olsa sureklı param yok dıyor.Neden eşinle başbaşa gitmek varken anneni tatile götürüyorsun?
olduda. mesela kaynanamla kaplıcaya gıdecekelr param yok dedi onada oderız bız dedık hemen. ama aynı andada onlara bırseyler alıyor :S celıskı burdaPeki evlenirkende destek olmadı mı?
aynen durum bu eşime guvenıyor. eşimde dunya ıyısı ama ben bıraz param yok demesıne uzuluyorum ben zaten yaparım herseyı ama sureklı oyle demesı komık gelıyor yahuAnnen senin eşine güveniyor demekki, darlık çekmeyeceğinizi düşünüyordur ondan. sen de maddi sıkıntı çekseydin sana da yapardı bişeyler.
derdımı anlatamıyorum mıllet yanlıs anlıyor yok tabıkı sen öde sorun odemek degılkı annemın sureklı oyle demesı yoksa ben gorevlerımı yerıne getırıyorumaynen durum bu eşime guvenıyor. eşimde dunya ıyısı ama ben bıraz param yok demesıne uzuluyorum ben zaten yaparım herseyı ama sureklı oyle demesı komık gelıyor yahu
aynen durum bu eşime guvenıyor. eşimde dunya ıyısı ama ben bıraz param yok demesıne uzuluyorum ben zaten yaparım herseyı ama sureklı oyle demesı komık gelıyor yahu
anlatmadım. kırmak ıstemem . ama boylede ben uzuluyorum yani eşim bile dalga gecıyor. eşim annesı gıbı sever ama o bıle fark etmısBen anladım seni, annene hiç anlattın mı bu rahatsızlığını... Aynen bize yazdığın gibi anlat, o senin alınmanı daha iyi algılar..
olabılır tatıl gercekten masarflı iş. dedıgınız gıbı fuzulı gelıyor olabılır buda mantıklıOnların ihtiyaçlarını zaruri seninkileri keyfi goruyordur muhtemelen dogum vs gibi bir durumda sanada hediye düşünmüş tur o
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?