annem neden böyle yapıyor?

Canım benim aynı anneden bende var.kardeşlerime yağdırır benim ne ceyızım vardı nede bir rwnden bile yoktu düşün.kardeşim kactı ona ceyız yolladı a dan z ye hersey fazlasıyla var.ben doğurdum pazardan bir tulum geldi.kardeşim hamıle kesin milyarlık alısveriş yapılmıstır.ayrımcılık yapılıyor.benim hiç ihtiyacım yok cok sükür ama kardeşiminde ihtiyacı yok.son olarqkta benim almaya niyetlendiğim evi aldı.

bende birazdan''''' odamdaki sinek'''''isimli bir konu açacağım...dnjnknkfnnfnf

bılemedım sımdı oylemıdırki

Diğer kardeslerinizin durumu iyi değil mi sizinki kadar? O yuzden esya konularinda hevesleri kalmasin diye yapiyo olabilir. Tatil de fuzuli harcama gibi gelmiştir. Yani bu para konusu disinda bi ayrimciligi yoksa bence sebep budur.

Diğer kardeslerinizin durumu iyi değil mi sizinki kadar? O yuzden esya konularinda hevesleri kalmasin diye yapiyo olabilir. Tatil de fuzuli harcama gibi gelmiştir. Yani bu para konusu disinda bi ayrimciligi yoksa bence sebep budur.
durumları iyi allaha şükür eşi 10 yıllık polis ablamın 3.100 maas alıyo onun evını ful annem aldı cocuk odası oturma grubu koltuk takımı bana gelınce para yok

1.kardeslerinin durumu sizden kötü mü?
2.nadir de olsa size ufak, pahalı olmayan hediyeler alıyor mu?
3.maddiyat dışında sizi kardeslerinizden ayırıyor mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…