annem neden böyle yapıyor?

aynen durum bu eşime guvenıyor. eşimde dunya ıyısı ama ben bıraz param yok demesıne uzuluyorum ben zaten yaparım herseyı ama sureklı oyle demesı komık gelıyor yahu

Açık açık konuş annenle senden para istemiyorum sürekli param yok demen zoruma gidiyor de

Açık açık konuş annenle senden para istemiyorum sürekli param yok demen zoruma gidiyor de
aynen sizde anlamışsınız beni. benım derdım para yok demesi. yoksa bız elını cebıne attarmayız. ama oralarda pahalı hedıye donerken guluyorum sadece para yok demesıne :) bir saf benım heralde

Eğer durum buysa bence sizde annenize tatil vs. bi teklifte bulunmayın artık..belliki sizin durumunuz iyi diye yapmak istemiyor..siz bişeyleri teklif ettikçe dahada inada biner gibi yok yok diyor...uygun bi dille konuşun..meselenin maddi olmadığını,eşinize karşı mahcup olduğunuzu,dışardan bakınca ayrımcılık gibi göründüğünü söyleyin...ama bence tatsızlığada gerek yok..eğer sizi manevi yönden diğer çocuklarıyla ayırmıyorsa problemde yok..

yok problem yok manevi yonden sadece canım sıkıldı paylaşmak ıstedım teşekkürler :)

Bu resimdeki siz misiniz ? Yok daha neler ya ??? Bu bir baş örtü firmasının reklam yüzü yanlış hatırlamıyorsam Aker olabilir. Markayi tam hatırlamıyorum ama kesinlikle bir firmanın reklam yüzü olduğuna eminim. .

önce konuma takıldınız sonra resmime .benım tabıkı ama silsem en ıyısı olacak heralde. unlu bırını neden koyayım cok guzelım demekki bu kadar begendınız tesekkürler

Ne takilacagim ki ?? Hatta diğer konularinizda size yardımcı olabilmek için elimden geleni bikdiklerimi yazdım ama insanlara benim demeniz hoşuma gitmedi ben reklamciyim ve bu kadınla olan reklam filminide çıkartıp video linkini alabilirim. Guzell olabilirsiniz allah bagislasin çok şükür kıskanç biri değilim ama bu fotoğraf size ait değil tabi o reklam yüzü siz degilseniz

seni anliyorum cevremde genelde olan şeyler anneler farkinda olmadan bazen ayrim yapabiliyorlar sanirim.. ben kendim ailemden görmedem ama var bence senin durumun iyi diye oyle yapiyodur sen acindirmiyosundur kendini bazi insanlar acindirir ve aileleri yoksada bulur cok gordum ama anladigim kadariyla senin derdin para degil esit deger gücune gidiyo..bosver takma cnm

yanii hayırlısı ne dıyeyımkı :) ınsallah ılerde bız boyle olmalız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…