• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Annem neden böyle

Mutlusylmz

2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
1 Ağustos 2017
96
53
3
31
Ben 24 yaşındayım,annemle küçükken kavgalarımız çok olurdu ama bu kadar üzülmezdim çocuktum hatta bi keresinde onunla birlikte ev gezmesine gitmedigim için beni dövmüştü hiç unutmam çocuktuk geçti gitti,mezun oldum ailemin yanına geldim başladı kavgalar,en kızdıgım şeyleri hassas noktalarımı bulup bilerek söylüyor artık tahammül edemiyorum,normal bişey diyorum sinirli cevap veriyor sürekli,mesela çok mutlu uyanıyorum diyelim illa beni sinir edicek bişey buluyor aglatıyor,tüm gün evde olduğum günümü zehir ediyor,ne yapmalıyım ben,annemdir hakkını ödeyemem ama dayanamıyorum artık,alttan almayı denedim yok yine aynı

Ev hanımı işe de gitmiyor ki keşke gitse,ev işlerinde elimden geldiğince yardım etmeye çalışıyorum yine yaranamıyorum bir sürü laf ediyor,amin amin

Bozuyor gerçekten tüm hayat enerjim gidiyor

dinleme daha dogrusu bir kulagından girain bir kulagından cıksın bu sayede sinir olmassın. bir an önce iş bulup kafanı dagıtmaya bak

Seni takmiyorum havası ver al kulakligini müzik dinle dans ede ede is yap
İçin parcalansa da sanki söyledikleri bir kulağından girdi diğerinden çıktı havasi ver baktın çok üstüne geliyor evden cik biraz dolaş
Başkasının yanında özellikle sen yaşlarda kızlara annelerinin ne kadar mükemmel olduğunu falan söyle acayip bozulur ve belki biraz durulur

Anne dedin cigerimi dağladın.. 35 yaşındayım, aylardır boşandığımı x kişisine sakın söyleme dememe rağmen daha görür görmez söylemiş.. Söylediği kişi de dedikodunu tillahını yapacak biri.. Bunca yıldır annem hep aynıydı hiç değişmedi.. O yüzden kaçma imkanın varsa kaç kurtul yoksa seni yer bitirir.

Çalışmaya başlayın, ekonomik özgürlüğünüzü elinize alın bir an önce...

Anne dedin cigerimi dağladın.. 35 yaşındayım, aylardır boşandığımı x kişisine sakın söyleme dememe rağmen daha görür görmez söylemiş.. Söylediği kişi de dedikodunu tillahını yapacak biri.. Bunca yıldır annem hep aynıydı hiç değişmedi.. O yüzden kaçma imkanın varsa kaç kurtul yoksa seni yer bitirir.
Çok üzüldüm sizin adınıza ama malesef bizim gibi bazı insanlar annesiyle imtihan oluyor,ne diyelim allah beter durumlardan korusun

Annenizin bi derdi sıkıntısı mi var ? Mutsuz mu ?
Aslında mutsuz olması için hiç bir sebep yok ama bana bu şekilde davranıyor babama böyle değil mesela,ablamada aynı bana davrandıgı gibi davranıyordu evlendi ablam yeni,dünya varmış diyor yani o derece

Hepinize çok teşekkür ederm,değerli güzel fikirleriniz için çok iyi geldiniz iyi ki varsınız:KK68:

Bazıları için evladının saçının teli kocaya değişilmez, bazılarında da koca evlattan daha önemli..Öncelik sırası farklı işliyor onların..

Herkesin yerinin ayrı olmasının farkındalığına varamamış yazık:KK43:
İş, kurs, eğitim.. Bunlar evden uzaklaşmanızı sağlar..Az görüşmeye bakın..

Bazıları için evladının saçının teli kocaya değişilmez, bazılarında da koca evlattan daha önemli..Öncelik sırası farklı işliyor onların..

Herkesin yerinin ayrı olmasının farkındalığına varamamış yazık:KK43:
İş, kurs, eğitim.. Bunlar evden uzaklaşmanızı sağlar..Az görüşmeye bakın..
Çok haklısınız ne yazık ki öyle Bende öyle düşünüyorum artık tek çözüm bu

Back
X