- Konu Sahibi ilknurum_92
genel bi cevap vereyim kızlar size yaşımla yaşadıklarım farkı o yüzden yaşımla yargılanmayı sevmem bu ukalık değil bence ben dönemdeki yaşıtlarımın yanında çok farklıyım çevrem hep böyle der çalışıyorum okuldan çıktığımdan beri zorluk nedir biliyorum ailemin benim kötülüğümü üstemediğini biliyorum evlendikten sonra bana bişey yapmamazlar ki yapmazlar nişanlım buna izin vermez onu geçtim ben vermem ve ben hep anneme dedimki anne olsun diye tutturmuyorum zaman ver ben göreyim en azından canım acımaz bunlar senin dediğin gibiyse ben görür kara verirsem canım yanmaz ama olmaz diyo malesef ben kendimi biliyorum ve yaşadığım yaklaşık 3 sene boyunca nişanlımla hep aileler üzülmesin diye onlara göre hareket ettik hep dediklerini yapmaya çalıştık ara bulmaya uğraştık ama şimdi iyilikler görülmüyo hep kötüler gözüküyo gözlerinde bilmiyorum ne yapacağım onlarda ne yapacaklarını bilmiyorlar ne yapsalar suçlanacaklar buna eminim çünkü ben kaçsam desem onu da istemiyorum tamam gittiğim yerde mutlu olurum kendime bi düzen kurar yaşarım ama annemi üzmek istemiyorum onunda rızası ile olsun istiyorum zor bi hayatım var zaten ve bu durum beni daha çok zora sokuyor ve emin olduğum tek şey annem izin verse evlensem hiç bi sorun kalmayacak ortada benim mutluluğumla o da mutlu olacak bunu biliyorum