- 28 Ocak 2009
- 34.359
- 57.517
- 1.123
- Konu Sahibi Moonladyy91
-
ev konusunda anneniz çok haklı ki nişanlınızın son söyledikleri de annenizi haklı çıkarmışErkek arkadaşımla geçen ay nişanlandık, 1 ay sonra da düğünümüz var. Kayınvalidem ve görümcem iyi niyetli olsalar da son zamanda bazı sıkıntılar var. Kısa süre önce ev tutuldu ve bu ev kayınvalideme 2 dakika yürüyüş mesafesinde. Annem bunu cok problem etti. Çok kızdı ve nişanlımı sucluyor. Aslında nişanlım isleri sebebiyle o evi tuttugunu söylese de annem buna inanmıyor. Kayınvaliden sürekli gelicek mutsuz olucaksın diyor. Evi temizledik, 4 kişi gorumcem temizlige dahil olmadı çalışıyordu ama annem buna kızdı. Gecen gün nişanlımla perde bakalım dedik işleri yoğundu ve ablamın tanıdığı var onunla bakın dedi. Annem köpürdü ve gorumcen gelmeyecek dedi. Nişanlımla telefonda tartıştılar. Annem son zamanda surekli söylendigi icin ben de doldum nişanlımın üstüne gittim bir seyler söyledim. Böyle olmaz annen seni etkiliyor biz aile olucaz ama annenin ve senin ailemle sıkıntıların var dedi. Ben aileme bağlıyım haftada 1 veya 2 defa biraraya gelmeliyiz dedi. Sorunlar çözülmeden evlenmek istemiyorum dediArada kaldım nasıl davranmalıyım?
nişanlınız aileme bağlıyım demiş ama sizde bağlısınız annenizin gazıyla nişanlınızla kavga bile etmişsiniz en azından nişanlınız bunu yapmamış :) mantıklı şekilde sorunları çözüp öyle evlenelim demiş . müdahaleci aile tam tersi herşeye karışır ev temizlemeye gelmedi görümce diye tantana çıkarmışsınız mesela... anneniz arayıp kavga etmiş nişanlınızla anneniz daha müdahaleciAnnem biraz müdahaleci dogru ama anneme gore de nisanlimın ailesi mudahaleci, arada kaldım..
Haklısınız ve annem kayınvalidenle görüşmek istemiyorum diyor, evlen git ama o aileyle yapamazsın diyor ama ben nişanlımi seviyorum o da beni. Ama annem cok inatçı. Orta yol bulmakta zorlanıyorum ama bundan sonra bu kadar mudahale etmesine izin vermeyeceğimsizin annenizde az değil neden herşeye bu kadar karıştırıyorsunuz görümceniz niye ev temizlemenize gelsin siz oturacaksınız o evde ne münasebet ?
anneniz nişanlınızla neden kavgaya tutuşuyor hiç hoş değil taş yerinde ağırdır ,annenin dolduruşuyla nişanlınla kavga ediyorsan asıl sen evliliğe hazır değilsin demektir nişanlım annesinin dolduruşuyla benimle kavga etse evlenmek istemezdim anneniz yönetecek evliliğinizi belliki çocuk mantıklı sorunları çözmeden evlenmeyelim demiş haklı
Kısaca ailesi hatalı da olsa kabul etmeyecek, sürekli birarada olmak isteyecek, dolayısıyla ailesi için sizi gözardı edecek biriyle evleneceksiniz.Çok merhametli bir insandır iyi niyetlidir. 1 senedir evlilik yolundayız. 10 senedir de tanışıyoruz Ancak tek bir noktada kızıyor abla ve annesiyle ilgili bir şey söyledigimde suratı asıliyor bana karşı soğukluk hissediyor. Aileyle vakit gecirmeyi seviyor hep birbirimizi sevelim istiyor. Evlenince nasıl olucak ev de yakın kafam karışık..
Nişanlıyken ailesi için surat asan 10 senelik sevdiğinden soğuyan, evlenince ailesiyle anlaşamazsan ne yapacak? seni öylece bırakıp evin içinde iki dakikalık mesafedeki anne evine gitme olasılığı yüksek. Bende annen haklı diyorum tecrübeyle sabit aile düşkünü insanla olmaz.Çok merhametli bir insandır iyi niyetlidir. 1 senedir evlilik yolundayız. 10 senedir de tanışıyoruz Ancak tek bir noktada kızıyor abla ve annesiyle ilgili bir şey söyledigimde suratı asıliyor bana karşı soğukluk hissediyor. Aileyle vakit gecirmeyi seviyor hep birbirimizi sevelim istiyor. Evlenince nasıl olucak ev de yakın kafam karışık..
Yo tabi ki beraber baktık ben evi cok beğendim fakat annem yakın olmasını sorun etti ve üstüme geldi bu da beni etkiledi.Nisanliniz ev tutarken siz neredeydiniz? Sizin fikriniz yok muydu? Yoksa nisanliniz ne dersen onayliyor musunuz? Ayrica sizin tuttugunuz evi gorumce neden temizlesin ya? Anneniz hakli sizi cok uzerler ama anneniz gorumcenizi ev temizligine beklerse yakin oturmanizi da sorun etmemeli. O evin neden yakin tutuldugunun cevabini nisanliniz zaten vermis ben aileme bagliyim demis.
bende aileme laf söylensin istemem kim ister ki ailesi hakkında olumsuz konuşulmasınıÇok merhametli bir insandır iyi niyetlidir. 1 senedir evlilik yolundayız. 10 senedir de tanışıyoruz Ancak tek bir noktada kızıyor abla ve annesiyle ilgili bir şey söyledigimde suratı asıliyor bana karşı soğukluk hissediyor. Aileyle vakit gecirmeyi seviyor hep birbirimizi sevelim istiyor. Evlenince nasıl olucak ev de yakın kafam karışık..
Haklısınız ve annem kayınvalidenle görüşmek istemiyorum diyor, evlen git ama o aileyle yapamazsın diyor ama ben nişanlımi seviyorum o da beni. Ama annem cok inatçı. Orta yol bulmakta zorlanıyorum ama bundan sonra bu kadar mudahale etmesine izin vermeyeceğim
Ama çok merhametli çok iyi niyetli .Kısaca ailesi hatalı da olsa kabul etmeyecek, sürekli birarada olmak isteyecek, dolayısıyla ailesi için sizi gözardı edecek biriyle evleneceksiniz.
siz annenize kötü olacaksa aranız görüşmemen en iyisi zaten seni zorlayamam aileyle yapıp yapamayacağımı şimdilik öngöremiyorum nişanlımla sınırlar konusunda konuşup duruma bakıcam demeniz lazımHaklısınız ve annem kayınvalidenle görüşmek istemiyorum diyor, evlen git ama o aileyle yapamazsın diyor ama ben nişanlımi seviyorum o da beni. Ama annem cok inatçı. Orta yol bulmakta zorlanıyorum ama bundan sonra bu kadar mudahale etmesine izin vermeyeceğim
Özünde iyiler sonuçta katip.Ama çok merhametli çok iyi niyetli .
Görumcemi son zamanda sevmiyor hep kusur buluyor. Temizlige gelmemesini de bahane etti.Benimde kızım kv bu kadar otursun istemem.
Kendim de oturmak istemem.
Ama görümce sizin evinizi temizlemek zorunda değil.
Ayrıca tanıdık varsa daha hesaplı olur anneniz niye karıştı ki.
Siz tam olarak olgun evliliğe hazır bir insan değilsiniz bence. Çünkü konunuzda annem söyle dedi , annem buna kızdı, sorun çıkardı diye yazmışsınız. Annenizin müdahalesine çok açıksınız ama bunun nedeni annenizin müdahaleci olması değil, sizin tam kendini savunacak, fikir beyan edebilecek bir insan kıvamına gelmemiş olmanız.Erkek arkadaşımla geçen ay nişanlandık, 1 ay sonra da düğünümüz var. Kayınvalidem ve görümcem iyi niyetli olsalar da son zamanda bazı sıkıntılar var. Kısa süre önce ev tutuldu ve bu ev kayınvalideme 2 dakika yürüyüş mesafesinde. Annem bunu cok problem etti. Çok kızdı ve nişanlımı sucluyor. Aslında nişanlım isleri sebebiyle o evi tuttugunu söylese de annem buna inanmıyor. Kayınvaliden sürekli gelicek mutsuz olucaksın diyor. Evi temizledik, 4 kişi gorumcem temizlige dahil olmadı çalışıyordu ama annem buna kızdı. Gecen gün nişanlımla perde bakalım dedik işleri yoğundu ve ablamın tanıdığı var onunla bakın dedi. Annem köpürdü ve gorumcen gelmeyecek dedi. Nişanlımla telefonda tartıştılar. Annem son zamanda surekli söylendigi icin ben de doldum nişanlımın üstüne gittim bir seyler söyledim. Böyle olmaz annen seni etkiliyor biz aile olucaz ama annenin ve senin ailemle sıkıntıların var dedi. Ben aileme bağlıyım haftada 1 veya 2 defa biraraya gelmeliyiz dedi. Sorunlar çözülmeden evlenmek istemiyorum dediArada kaldım nasıl davranmalıyım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?