Annem ölürse boşanırız

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Eşim az önce böyle söyledi. O ölürse %90 boşanacağız. Bu ne demek sizce

Detay isteyen arkadaşlar normal dertleşirken söyledi ben cevapsız kaldım çocuk uyandı uyuttum tekrar geldim o esnada buraya yazdım ve ben de annelerden biri ölürse anlaşmalı boşanacağız söz veriyor musun dedim ne alaka dedi ben orada piskolojim çok bozulacağı için bana katlanamayacağını haliyle ayrılacağımızı söyledim sen de sessiz kaldın ben de buna bozuldum dedi
Başka birseyşe baglantılıdır bence.Bukadar yekten soyleyemez

Allah annene uzun omur versin, senı annen ölmeden bosayacagım. Pazartesi gelsin Bosanmayı gorursun sen diyemedin mi?
Boyle desen ok demeyecek aksine finoya donusecek ne diye cocugu uyutmaya gıdıp gelip bir de acıklama yapıyorsun.
Senın psikolojin zaten suanda bozuk normal insanın kuracağı cumle degıl bu kurduğun, senı suanda itibaren de cekmek istemiyorum dıyıp uyumaya gitseydin keske.
Tıksınc bırı kocan.

Çok saçma ama böyle birini tanıyorum. Annesi vefat edince karısını boşadı. Ama altında apayrı bişey varmış. Annesi ve karısı hayatımda gördüğüm en en en iyi anlaşan insanlardı. Herif de anamla karım iyi diye ittiriyormuş evliliği. Ana aradan gidince ilk iş hanımdan ayrıldı. Şok olmuştuk.

Durup dururken ben hüzünle insanın annesi ölünce babası bile yalan oluyor dedim bir akrabımzdan yola çıkarak o da bu cümleyi kurdu
O böyle anlamış olabilirmi .çocuğunuz varmı bilmiyorum ama,belki kırılmıştır üzerine alınmıştır .eğer siz olurseniz kndise yalan olur gibi .belki buna kırılınca oda öyle demistr

Demek ki boşanmak istiyor ama annesi buna üzülür diye boşanmıyor ı nedenle annesinin ölmesini bekliyor. Bunu da ağzından kaçırmış

Esinizin annesi kanser tedavisi sürecindeymis. Ve evdeki korona hastalgida insani eminim piskolojik olarak cok etkiliyor. Ayrica bu piskolojide böyle ölüm felan konulari acilinca insan saglikli düsünemeyebilir. Ikinizde fazla hassas davranmissiniz. Iletisim bozuklugu var bence. Esiniz benim gözümde " annemi kaybedersem mahvolurum biterim, sizede o halde yetemem en iyisi bosayip size yük olmamak" gibi bir düsünceye kapilmis. Cok sacma gelebilir bizlere ama kendisi o an kücük cocuk durumuna girip, annesizligin düsüncesine kapilip korku ve endiseye kapilmis. Böylelikle kendini korumaya almis. Ve aslinda " ne olursa olsun yanimda kal, piskolojim iyi degil. Korkuyorum. Kendimi güccsüz hissediyorum "diyemeyip böyle degisik yanlis bir sekilde ifade etmis kendini. O an sizin onayinizi desteginizi, " yanindayim beraber basaricaz böyle birsey olmayacak" sözleri umut etmis olabilir. Sizde ama dogal olarak onun o anki kalbinden gecenleri anlayamadiginiz icin ( ki gayet normal cünkü cocuk hasta siz hasta) tepkisiz kalinca iki tarafta iletisim kopuklugundan dolayi kirilmis birbirine. Bence eger aranizda dediginiz gibi sorunlar yoksa, büyütmeyin. Yarin güzel bir kahvalti cay sohbetle yan yana kalp kalbe konusun bu konuyu ve ona yaninda oldugunj hissettirin. Olaylari konusmayin sen bunu dedin sunu ettinde bilmem ne diye, sadece o an hissetiklerinizi anlatin. O an üzüntüden ve soktan birsey diyemediginzi, onu sevdiginizi herseyin Allahin izniyle güzel sonuclanacagini ve bir aile oldugunuzu anlatin. Eminim ki tatliya baglanacak hersey♥️

Detay isteyen arkadaşlar normal dertleşirken söyledi ben cevapsız kaldım çocuk uyandı uyuttum tekrar geldim o esnada buraya yazdım ve ben de annelerden biri ölürse anlaşmalı boşanacağız söz veriyor musun dedim ne alaka dedi ben orada piskolojim çok bozulacağı için bana katlanamayacağını haliyle ayrılacağımızı söyledim sen de sessiz kaldın ben de buna bozuldum dedi

eşinize gerizekali diyebilir miyim 🙈

Tamam özet geçiyorum. Şimdi konu sahibinin eşinin annesi kanser ve tedavı görüyor. Konu sahıbının bı akrabasının annesı ölmüş falan akşam öyle dertleşirken bi anda eşi benım annemde ölürse %90 boşanırız demış. Adam sonradan benım psıkolojım bozuk olur sen bana dayanamazsın çekemezsın ondan dedim demış ama sonradan da sende bana o an tepkı vermediğin içinde bozuldum demış.
Elektra sende olmasan şu konudan kimse bişey anlamayacak.

Konu sahibi parça pinçik konu anlatıyorsun. Baştan adamın annesinin kanser olduğunu vs gibi bilgileri versen sana doğru düzgün bir yorum yapacağız hepimizi yordun resmen.

Benim anladığım annesi üzülmesin diye adam ayrılma kararını kendi içinde ertelemiş. Ama boşanma niyetini henüz eşi ile paylaşmamış konu arası bir gaflet anı ağzından kaçırmış. Özetle boşanmak istemeyen adam bu lafı zaten etmez...

Ayrıca annem ölünce benim psikolojim bozulur bana tahammül edemezsin diyen adamlar anaları ölünce iki gün sonra bir çıtırla evlenip onun kollarında yas tutuyorlar maalesef. Özetle bunlar hep bahane

Konu sahibi sen tetikte ol. Çünkü adam bu işin niyetine girmiş.

Son düzenleme:

Evlilik; iyi ve kotu gunde hayati paylasmak, birbirine destek olmak, degil miydi? Olum olunca nicin bosaniyorsun anlamadim. Hep dugunlere derneklere gidip eglenmek icin mi es sectiniz ki?

Elektra sende olmasan şu konudan kimse bişey anlamayacak.

Konu sahibi parça pinçik konu anlatıyorsun. Baştan adamın annesinin kanser olduğunu vs gibi bilgileri versen sana doğru düzgün bir yorum yapacağız hepimizi yordun resmen.

Benim anladığım annesi üzülmesin diye adam ayrılma kararını kendi içinde ertelemiş. Ama boşanma niyetini henüz eşi ile paylaşmamış konu arası bir gaflet anı ağzından kaçırmış. Özetle boşanmak istemeyen adam bu lafı zaten etmez...

Ayrıca annem ölünce benim psikolojim bozulur bana tahammül edemezsin diyen adamlar anaları ölünce iki gün sonra bir çıtırla evlenip onun kollarında yas tutuyorlar maalesef. Özetle bunlar hep bahane

Konu sahibi sen tetikte ol. Çünkü adam bu işin niyetine girmiş.
💜

Allah hastalıktan ölüm vermesin özellikle de benim yaşadığım gibi. Anneniz hayatta ise ona bol bol sarılın öpün.
Benim annemde kanser 4 yil bitti ama yasadiklarimiz o kadar agir ki..
Suan durumu oldukca kotu sizi cok iyi anliyorum bu hastalik bizi bitirdi tam gecti dedik aniden hastalandi tekrar.
Allah rahmet eylesin mekani cennet olsun annenizin.

Evlilikte de ilişkide de en antipatik şeylerden biridir sürekli ayrılığı dillendirmek

Esinizin annesi kanser tedavisi sürecindeymis. Ve evdeki korona hastalgida insani eminim piskolojik olarak cok etkiliyor. Ayrica bu piskolojide böyle ölüm felan konulari acilinca insan saglikli düsünemeyebilir. Ikinizde fazla hassas davranmissiniz. Iletisim bozuklugu var bence. Esiniz benim gözümde " annemi kaybedersem mahvolurum biterim, sizede o halde yetemem en iyisi bosayip size yük olmamak" gibi bir düsünceye kapilmis. Cok sacma gelebilir bizlere ama kendisi o an kücük cocuk durumuna girip, annesizligin düsüncesine kapilip korku ve endiseye kapilmis. Böylelikle kendini korumaya almis. Ve aslinda " ne olursa olsun yanimda kal, piskolojim iyi degil. Korkuyorum. Kendimi güccsüz hissediyorum "diyemeyip böyle degisik yanlis bir sekilde ifade etmis kendini. O an sizin onayinizi desteginizi, " yanindayim beraber basaricaz böyle birsey olmayacak" sözleri umut etmis olabilir. Sizde ama dogal olarak onun o anki kalbinden gecenleri anlayamadiginiz icin ( ki gayet normal cünkü cocuk hasta siz hasta) tepkisiz kalinca iki tarafta iletisim kopuklugundan dolayi kirilmis birbirine. Bence eger aranizda dediginiz gibi sorunlar yoksa, büyütmeyin. Yarin güzel bir kahvalti cay sohbetle yan yana kalp kalbe konusun bu konuyu ve ona yaninda oldugunj hissettirin. Olaylari konusmayin sen bunu dedin sunu ettinde bilmem ne diye, sadece o an hissetiklerinizi anlatin. O an üzüntüden ve soktan birsey diyemediginzi, onu sevdiginizi herseyin Allahin izniyle güzel sonuclanacagini ve bir aile oldugunuzu anlatin. Eminim ki tatliya baglanacak hersey♥️
Aynen söylediğiniz gibi her şey. Güzel kalbinize selam ederim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X