Annem ölürse boşanırız

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Benim bir akrabam babası ölünce boşanmıştı kocasından. Tam boşanma kararını acacakken babasının hastligi ortaya çıkmış. Doktor 'ani uzuntulerden kacinsin' demiş. Bu nedenle soyleyememisler. Zamanla adamın durumu kotulesince iyice kalmış (5 sene falan) Aynı evde iki yabanci gibi yaşamışlar... Baba ölünce de evleri ayırıp boşandılar,bizim kız annesine tasindi.
Yani böyle bir durumdasiniz diyeceğim,değilsiniz.
Annesine bakiyroaunuz diyeceğim, kadın uzakta.
Araniz bozuk diyecegim,aramız iyi diyorsunuz.
Biz ne bilelim adam ne kasdetti, ağzınızdan lafı kerpetenle aliyoruz.
Konuyu düzenlesenize,sağlıklı yorum yapalım

Durup dururken ben hüzünle insanın annesi ölünce babası bile yalan oluyor dedim bir akrabımzdan yola çıkarak o da bu cümleyi kurdu
annem ölürse sende yalan olursun demek istemis sizi babasi olarak mi görüyordur nedir.
ne tuhaf esiniz var
anan ölene kadar senin kahrini niye çekeyim ozaman südühlü diyemediniz mi

Durup dururken ben hüzünle insanın annesi ölünce babası bile yalan oluyor dedim bir akrabımzdan yola çıkarak o da bu cümleyi kurdu

Annesi hasta mı? Ölmesi ne alaka? Evliliğinizde annesinin rolu ne?

Veya eşin neyi nerde konuşacağını bilmeyen biri olduğu için bende benzer birşey söyleyim, baba gibi karım da yalan olur mu dedi?

Detay isteyen arkadaşlar normal dertleşirken söyledi ben cevapsız kaldım çocuk uyandı uyuttum tekrar geldim o esnada buraya yazdım ve ben de annelerden biri ölürse anlaşmalı boşanacağız söz veriyor musun dedim ne alaka dedi ben orada piskolojim çok bozulacağı için bana katlanamayacağını haliyle ayrılacağımızı söyledim sen de sessiz kaldın ben de buna bozuldum dedi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X