Annem onu istemiyor - Bu tesadüf mü?

Çalışmıyor ama kültür derneklerinde fink atıp instgrm grubuna kız ekliyor.
Konu sahibi de çalışmam diyen adamı dua ederek çalıştıracağını düşünüyor. Olmayacak işi oldurmaya çabalıyor.
Şurada yazılanları bilale yazsak o bile anlardı ama konu sahibi hala aşığımda aşığım.
Kişinin kendine ettiği kötülüğü yedi düvel bir araya gelse yapamaz.
Kendi bilir bizden günah gitti. Annesının babasının lafını dınlemeyen sanmıyorum burda bızı kaıle alacak.
Gidip okuyabılırsnz dua topıgındekı ılk konularına bir sürü ınsan ablalık yaptı kendısıne ama hala aynı hala aynı bırsey demek istemiyorum kendısıne artık

Sen şimdi evlenir de, adamı 2 bebe yapınca da düzeltemezsen boşanmak da istersin, sana destek vermeyen anneden kötüsü olmaz o vakit .

Sen şimdi evlenir de, adamı 2 bebe yapınca da düzeltemezsen boşanmak da istersin, sana destek vermeyen anneden kötüsü olmaz.
Ben burada ki kimseye kendimi anlatamıyorum. Anneme de anlatamadığım gibi. Ben kötü birşey demiyorum sadece duaya inanıyorum. Yani diyorum ki Allah büyük . Rabbim belki bir iş verecek düzelecek. Ama yanlış anlaşıyorum hep. Annem o olsun diye etme hayırlısını işte diyor. Ben de öyle diyorum hakkımda hayirsizsa hayra cevir diyorum bu kötü birşey mi ?

Suçlu ailesi olur aynen 👍
Ben şu an bile anlatamıyorum ki. Ben sadece dua ediyorum. Annem de o illa olsun diye etme ,hayırlısını işte diyor. Ben de öyle yapıyorum. Ama annem sonra başlıyor bu çocuğun işi yok, niye bu zamana kadar bekar kaldı belki bi pisliği var diye başlıyorlar. Dua etmek kötü birşey mi ?

Ben burada ki kimseye kendimi anlatamıyorum. Anneme de anlatamadığım gibi. Ben kötü birşey demiyorum sadece duaya inanıyorum. Yani diyorum ki Allah büyük . Rabbim belki bir iş verecek düzelecek. Ama yanlış anlaşıyorum hep. Annem o olsun diye etme hayırlısını işte diyor. Ben de öyle diyorum hakkımda hayirsizsa hayra cevir diyorum bu kötü birşey mi ?
Bizde sana diyoruz ki,
Allahın ona iş verebilmesi ıcın o beyfendinin cok kıymetli totosunu kaldırıp çabalaması, ıs araması gerekıyor.
Sen 7 24 hatim indirsende çırpınmayan kuşu gökyüzü bile yok!

Bakkala bile gidemeyen adamın neyine dua ediyorsun?

Bizde sana diyoruz ki,
Allahın ona iş verebilmesi ıcın o beyfendinin cok kıymetli totosunu kaldırıp çabalaması, ıs araması gerekıyor.
Sen 7 24 hatim indirsende çırpınmayan kuşu gökyüzü bile yok!
tamam haklısınız. Annem gibi. Ama işte çalışmıyor. Güya beceremiyor. Güya beceriksiz. Ders diyorum yüksek lisans diyorum ona da çalışmıyor. Anca iteleme ile. Artık Allah hayırlısını versin deyip oluruna bırakacağım. Çünkü hep ıtelemekren cok yoruldum.

Doğru bakkala da gidemiyor. Gitmeyi sevmiyormuş.Belki yuh diyeceksiniz ama yüreği çok güzel. Ama sadece yüreği güzel. Onun harici çalışma ,vs yok

Vur beni vur öldür

Şu konuyu okuyacağıma gözlerime mill çekselerdi arkadaş. Adam 30u geçmiş asalak olarak ailesine yapışmış sen hala diyorsun ki yüreği çok cici. Bir silah al vur beni şu yazdığın cümleden sonra gerçekten hayatımdan soğudum

Back
X