- 15 Temmuz 2021
- 483
- 138
- 53
- 25
- Konu Sahibi Kahvedelisiiii
Hayır aslında. Hep benim gaza getirmekle birşeyler yapıyor o da biraz biraz.Katlanabiliyor musunuz bunu diyen bi adama
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayır aslında. Hep benim gaza getirmekle birşeyler yapıyor o da biraz biraz.Katlanabiliyor musunuz bunu diyen bi adama
Tam attı mesajı uçtu. Demek iki üyelik.Hayır aslında. Hep benim gaza getirmekle birşeyler yapıyor o da biraz biraz.
Evet. Ama çalışma olayını beceremediği için yapamıyor. Yani ben beceremem ki diyor. Yeteneğim yok . Sıfırım ben diyor. Yüksek lisans icin çalışalım dedim çalışmıyor derslere de.Ama uzajtan geziye çağırıyor .![]()
Hayır aslında. Hep benim gaza getirmekle birşeyler yapıyor o da biraz biraz.
Diğer üyeliği de uçmuş.Tam attı mesajı uçtu. Demek iki üyelik.
Offf çok mu arıyorsunuz bu herifleri. Hemen evlenin dinlemeyin annenizi. Elin herifini çocuk gibi beslemeye pek meraklisiniz anlaşılan.Ama iş bulabilir. Sadece ben beceremem çalışamam diyor. Yeteneğim yok diyor
çok mu safsınız çok mu aşık?Evet. Ama çalışma olayını beceremediği için yapamıyor. Yani ben beceremem ki diyor. Yeteneğim yok . Sıfırım ben diyor. Yüksek lisans icin çalışalım dedim çalışmıyor derslere de.Ama uzajtan geziye çağırıyor .![]()
Çok aşığım malesefçok mu safsınız çok mu aşık?
bu adam ne mezunu üni. de hangi bölüm bitirdi
mesela nasıl geçiniyor şimdi? evlenirse nasıl geçinecek?
Aşk bi kereye mahsus bişey değil. Bi daha aşık olursun. Ayrıl bu heriften anneni dinle.Çok aşığım malesef
Sizi bir yere davet edecek iletişimden yoksun olduğunuz adama nasıl aşık oldunuz acaba?Çok aşığım malesef
Çalışmıyor evdeçok mu safsınız çok mu aşık?
bu adam ne mezunu üni. de hangi bölüm bitirdi
mesela nasıl geçiniyor şimdi? evlenirse nasıl geçinecek?