kızlar merhaba gece gece çok ağladım en iyi buraya yazayım belki iyi gelirsiniz diye düşündüm .. Ben evli 24 yaşındayım..Bugün eşimi spor salonun da komşumuzun kızı görmüş (eşim spor salonuna gidiyor bilindik manken vücut )ablam ve annem oo nasıl gönderiyorsun ortak seanslar orda taylı taytlı bayanların içine dediler( 7 yıldır sporla uğraşıyor ama bayanlarla aynı anda çalıştığını annemler bilmiyorlardı ) ... Bende ses çıkarmadım aşın bu düşünceleri artık dedim.. akşam ablam şak WhatsApp grubundan spor yapan bayan arkadaşlarınınresimleri attı vücutları çok güzel taş gibiler felan diye bahsetti ben de evet çokkk güzel ler diye yorum yaptım .. ablam annem bu sefer başladılar bunlar zengin erkek avcısı evliye bekara bakmazlar yapışırlar adama dost hayatı yaşarlar kızların kişilikleri öyleymiş kendileri anlatmış ablama ..Çok güzeller zaten hangi erkeğin dibi düşmez ki baksana vücuda bastıra bastıra söylüyor annemde onay veriyor bende tartıştım ve ağladım yanlış anladığımı tesadüfen onların konusu açılmış da annemle ablam arasında ondan resim atmışlar be tasadüf değilmi.. Bende minyon tipli fiziği idare eder güzel sayılabilecek katogoride bir bayanım ama öyle süslü sürekli kendime bakan bakım yapan biri değilim..