- 10 Mart 2016
- 2.729
- 11.381
- 208
- 31
- Konu Sahibi AdventureTime
-
Tatlı kaşığı ile tarçın ye. Bende okulla yat gezisine gideceğim tarihte olacaktım regl internetten araştırdım bunu bulmuştum gercektende geciktirdi sende bi bak derimMerhaba ablalarım.
8-9 gün falan sonra tatile gidiyoruz.6 gün kalacağız ve ben malesef ki regl günlerimi takip etmiyorumVe tatile denk gelebilir.Yaşım da 16 annem ilaç kullanma daha küçüksün dedi zararlı dedi izin vermedi.
3.günden sonra gir bir şey olmaz dedi boşa mı para verdim ben dedi kızdı
Ben tamamen bittiğinden emin olmadan girmeme taraftarıyım ama annem illa gireceksin diyor.Üstelik daha önceden de söylemiştim o tarihlere gelebileceğini.Bayram bittikten birkaç gün sonra olmuştum en son.
Girilebilir mi gerçekten 3 gün sonra havuza veya denize?
Ne yapmalıyım akıl verin lütfen
Denize girilir , bende giriyorum tamponla ama havuza girilmez hem kendi sagliginiz icin hem diger insanlarin sagligi icin havuz olmazEvet ben 3.gün bile denize giriyorum demişti.Bana da mantıklı gelmiyor
Regliniz kac gun ki? Biterse girin, benim reglim iki gun ve ikinci gun cok az olurum. Ucuncu gun normal hayatima donuyorum. Sizin de boyleyse girersiniz yok uzunsa girmeyin bir suru insan yuzuyor orada.Tampon falan kullaniyor olsaniz amenna da oyle degil durum sonucta, sakin girmeyin.
Ya benim gibi cildi hassas olan bir suru insan var ya ya da acik yarasi o an, ben anlamariyorum insanlar nasil sorumsuz davraniyor. Ya biri miktorp kaparsa, ya nereden bileyim birinin bulasici bir hastaligi vardir vs kandan bulasan:S umarim havuz kloru olduruyordu herseyi
Ay 2 gun regl mi tovbe estafurullah. Ben de istiyorum
Ay cok tatlisin:))) herkes uzun regl donemine sahip, ben de gariplik var diye dusunmustum ama normalmis. Beni epey korkutmuslardi menapoza mi giriyorum genc yasimda diye dert etmistim sayelerinde ama doktor iyi bile dedi hatta az kan kaybi olurmus. Annem de kisa regl donemine sahip ona cekmisiz, en fazla uc gun ve cok kanamali degil.
Sansli azinliktansin vallahi. Duzenli oldugu surece evet bir sorun yoktur, herkes ayni sureyi gecirecek degil ya. Bizim gibiler de ayin bir haftasi iptal olsun, adaletin bu mu dunya
Sorma nisanlim " senin regl donemin ne kadar uzun, niye o kadar suruyor" diyor, karnima agri girdi gurlmekten, iki gune uzun dedi adam, millet bir hafta iptal dedim sen ne diyorsun:)
Ay gece gece ofiste kahkaha attim. Allah da seni guldursun :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?