Annem reglken havuza girmeye zorluyor

Doktora sorabilirsin. Sana uygun bir geciktirici ilac onerecektir. Ben normal zamanda havuza girmeye cesaret edemiyorum oram buram enfekte olacak diye. Sen hem ergensin hem enfeksiyon kapmaktan korkmuyorsun. Tebriks. Git bir doktora ilac versin.

Havuzda akarsa kötü olur.. Çok ısrar ederse anneniz "karnımı çok şiş hissediyorum, ağrım var, bu sefer çok ağrım oldu neden bilmiyorum, iyi hissetmiyorum" gibi bahaneler uydurun. Ayaklarınızı falan sokarsınız:)

İyiki yüzme bilmiyorum dedim bir an :) reglken nasil havuza gireceksin ben regl iken banyoya bile girmek istemiyorum.. Saglik acisindan cok zararli ayrica baska insanlarinda hakkina gireceksin bir damla suya karişsa.. Midem bulandi vallahi

Regliniz kac gun ki? Biterse girin, benim reglim iki gun ve ikinci gun cok az olurum. Ucuncu gun normal hayatima donuyorum. Sizin de boyleyse girersiniz yok uzunsa girmeyin bir suru insan yuzuyor orada.Tampon falan kullaniyor olsaniz amenna da oyle degil durum sonucta, sakin girmeyin.

Ya benim gibi cildi hassas olan bir suru insan var ya ya da acik yarasi o an, ben anlamariyorum insanlar nasil sorumsuz davraniyor. Ya biri miktorp kaparsa, ya nereden bileyim birinin bulasici bir hastaligi vardir vs kandan bulasan:S umarim havuz kloru olduruyordu herseyi

Tatlı kaşığı ile tarçın ye. Bende okulla yat gezisine gideceğim tarihte olacaktım regl internetten araştırdım bunu bulmuştum gercektende geciktirdi sende bi bak derim

Evet ben 3.gün bile denize giriyorum demişti.Bana da mantıklı gelmiyor
Denize girilir , bende giriyorum tamponla ama havuza girilmez hem kendi sagliginiz icin hem diger insanlarin sagligi icin havuz olmaz
Siz de denize girin madem tatile gidiyorsunuz tadini xikarmaya bakin

Ay 2 gun regl mi tovbe estafurullah. Ben de istiyorum

Hapa sağlıksız diye izin vermiyor ama havuza girebilirsin diyor, o da iyi cidden benim döngüm seninkinden farklı üçüncü gün giremeyebilirim de, kaç günde bittiğini bilmiyorsa direkt çok yoğun ve uzun sürüyor de ilaç aldır bence... Ya da bitene dek girme. Ben son iki üç gününde lekelenme dönemi bikinimin altına penye şort giyip denize giriyordum sorun çıkmıyordu ama belli olmaz yani.

Ay 2 gun regl mi tovbe estafurullah. Ben de istiyorum

Ay cok tatlisin:))) herkes uzun regl donemine sahip, ben de gariplik var diye dusunmustum ama normalmis. Beni epey korkutmuslardi menapoza mi giriyorum genc yasimda diye dert etmistim sayelerinde ama doktor iyi bile dedi hatta az kan kaybi olurmus. Annem de kisa regl donemine sahip ona cekmisiz, en fazla uc gun ve cok kanamali degil.

Sansli azinliktansin vallahi. Duzenli oldugu surece evet bir sorun yoktur, herkes ayni sureyi gecirecek degil ya. Bizim gibiler de ayin bir haftasi iptal olsun, adaletin bu mu dunya

Sansli azinliktansin vallahi. Duzenli oldugu surece evet bir sorun yoktur, herkes ayni sureyi gecirecek degil ya. Bizim gibiler de ayin bir haftasi iptal olsun, adaletin bu mu dunya

Sorma nisanlim " senin regl donemin ne kadar uzun, niye o kadar suruyor" diyor, karnima agri girdi gulmekten, iki gune uzun dedi adam, millet bir hafta iptal dedim sen ne diyorsun:)

Son düzenleme:
Ay gece gece ofiste kahkaha attim. Allah da seni guldursun :))

Ay sorma kirk yilda bir bir seyde sansim dondu, bizimki ona da kulp buldu:) On tane bilet alsam amorti bile cikmaz, ilke defa regli isinde kendimi ozel hissediyordum " ay askim niye o kadar uzun suruyor" :) cevresinde erkek genetikli kadinlar mi var ne regl olmayan; onlarla mi karistirdi turumuzu ne anlamadim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…