Annem reglken havuza girmeye zorluyor

Canım en az 3gun olması gerekmiyor mu. En az3 en fazla 10diye biliyorum drum öyle demişti

Canım en az 3gun olması gerekmiyor mu. En az3 en fazla 10diye biliyorum drum öyle demişti

Degilmis normal dediler. Yumurtlama ve rahimde bir sorun yok. Genetik oyleymis anneye bakiyorlar annede de oyleyse sorun yok, yada regli hep kisaysa reglin sorun yok diyorlar. Yani bildigim bu bana soylenen daha yeni gittim doktora. Uzun donem tehlikeli olabilir ve agir regliler, anemiye yol acabiliyormus.

Belki gozu korkmasin diye oyle demislerdir cocuga, merak etme 1 gunde gecer gider diye, inanmistir o da.
Sen ona bak kiminin 1 hafta suruyor, oncesinde birkac gun agri ve asabiyet yapiyor, bitince de normale donmek birkac gun'Sukret halime de, daha sormaz

Canım o zaman erken adet görmeni sağlayacak seyler yapacaksın. İnternettten bak araştır iki üç gün veya bir hafta adaçayı iç devamlı o yunurtalkkları açıyor diye biliyorum

Akabilir, mikrop kapabilirsin.. Sana bir şey olmasa millet o suyu yutar. Sen ister misin öyle bir suyu yutmayı. En iyisi anneni dinleme. Boşa mı para verdim ne demek ya. Zaten bunu söyleyecekse hiç götürmesin

Annenin teklifi mide bulandırıcı. Bari sana bebeklerin suya girerken taktıkları bezlerden bağlasın daha az rezil olursun. Şu saatten sonra havuz olayı benim için bitmiştir

Anladım canım.

Anneniz delirdi heralde, coluk cocuk giriyor o suyu agzina burnuna su kaciyor insanlarin sizin pis kaninizda mi karissin bunyelerne iyyy gercekten igrenc.
Para verdiyse bide micsin icine insanlar suyun, ne de olsa para verildi dimi..
Daha da havuza girmem colugumu cocugumu da sokmam gercekten igrenc

Havuzdan bir kez daha tiksindim.
Bu zamana kadar çocukların idrarlar yaptıklarını düşündüğüm için girmezdim ama erişkinlerin regli döneminde girdiği aklıma hiç gelmemişti. Bu daha iğrenç birşey...
Bizler ne kadar dikkat edersek edelim demek ki hijyene dikkat etmeyen kişi çok maalesef.

Ay sirf havuz icin tatil gununu iple çekiyordum butun hevesim kacti bu konu sayesinde gel de havuza gir şimdi ben o suyu surekli değiştiriyolar sanıyordum

Hayır malesef. Hatta neredeyse hiç değişmiyor sezonda 1 kere falan. Devri daim ile aynı suyu filtre ediyorlar. Tekrar havuza veriyorlar. Sadece pisliğin oranını düşürüyorlar pislik hep var.
Devri daim olduğunu hiç düşünmemiştim ya , aldıkları o paralarla ne yapıyorlar acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…