- 21 Ocak 2017
- 1.146
- 1.027
- 83
- Konu Sahibi AdventureTime
-
Canım en az 3gun olması gerekmiyor mu. En az3 en fazla 10diye biliyorum drum öyle demiştiAy cok tatlisin:))) herkes uzun regl donemine sahip, ben de gariplik var diye dusunmustum ama normalmis. Beni epey korkutmuslardi menapoza mi giriyorum genc yasimda diye dert etmistim sayelerinde ama doktor iyi bile dedi hatta az kan kaybi olurmus. Annem de kisa regl donemine sahip ona cekmisiz, en fazla uc gun ve cok kanamali degil.
Canım en az 3gun olması gerekmiyor mu. En az3 en fazla 10diye biliyorum drum öyle demişti
Ay sorma kirk yilda bir bir seyde sansim dondu, bizimki ona da kulp buldu:) On tane bilet alsam amorti bile cikmaz, ilke defa regli isinde kendimi ozel hissediyordum " ay askim niye o kadar uzun suruyor" :) cevresinde erkek genetikli kadinlar mi var ne regl olmayan; onlarla mi karistirdi turumuzu ne anlamadim
Ya havuzdaki su da hep değişmiyor mu ? Ben çok severim deBen 3. günden sonra denize giriyorum şahsenhavuza genel olarak girmiyorum bakteri yuvası
Ya havuzdaki su da hep değişmiyor mu ? Ben çok severim de
Anladım canım.Degilmis normal dediler. Yumurtlama ve rahimde bir sorun yok. Genetik oyleymis anneye bakiyorlar annede de oyleyse sorun yok, yada regli hep kisaysa reglin sorun yok diyorlar. Yani bildigim bu bana soylenen daha yeni gittim doktora. Uzun donem tehlikeli olabilir ve agir regliler, anemiye yol acabiliyormus.
Merhaba ablalarım.
8-9 gün falan sonra tatile gidiyoruz.6 gün kalacağız ve ben malesef ki regl günlerimi takip etmiyorumVe tatile denk gelebilir.Yaşım da 16 annem ilaç kullanma daha küçüksün dedi zararlı dedi izin vermedi.
3.günden sonra gir bir şey olmaz dedi boşa mı para verdim ben dedi kızdı
Ben tamamen bittiğinden emin olmadan girmeme taraftarıyım ama annem illa gireceksin diyor.Üstelik daha önceden de söylemiştim o tarihlere gelebileceğini.Bayram bittikten birkaç gün sonra olmuştum en son.
Girilebilir mi gerçekten 3 gün sonra havuza veya denize?
Ne yapmalıyım akıl verin lütfen
ay yeterince midem bulandi bide su kusma emojisi beni benden aldiiiii öğg ...Annenin teklifi mide bulandırıcı. Bari sana bebeklerin suya girerken taktıkları bezlerden bağlasın daha az rezil olursun. Şu saatten sonra havuz olayı benim için bitmiştir
Anneniz delirdi heralde, coluk cocuk giriyor o suyu agzina burnuna su kaciyor insanlarin sizin pis kaninizda mi karissin bunyelerne iyyy gercekten igrenc.
Para verdiyse bide micsin icine insanlar suyun, ne de olsa para verildi dimi..
Daha da havuza girmem colugumu cocugumu da sokmam gercekten igrenc
Devri daim olduğunu hiç düşünmemiştim ya , aldıkları o paralarla ne yapıyorlar acabaHayır malesef. Hatta neredeyse hiç değişmiyor sezonda 1 kere falan. Devri daim ile aynı suyu filtre ediyorlar. Tekrar havuza veriyorlar. Sadece pisliğin oranını düşürüyorlar pislik hep var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?