- 20 Mart 2008
- 5.985
- 8.615
- 723
- Konu Sahibi AdventureTime
-
Ay o kadar kloru bosuna basmiyorlarmis demek mayolarin rengi ağariyor resmen. Midem bulandi yaaay yeterince midem bulandi bide su kusma emojisi beni benden aldiiiii öğg ...
Ay sirf havuz icin tatil gununu iple çekiyordum butun hevesim kacti bu konu sayesinde gel de havuza gir şimdi
mide bulanmicak gibi degil ki kadinlar bide hemen alttan enfeksiyon kaparlar o havuza girdik mi hastaliktan kurtulamayiz ..Ay o kadar kloru bosuna basmiyorlarmis demek mayolarin rengi ağariyor resmen. Midem bulandi yaa
Su degismez hqvuzda , nasil degissin mumkun degil , ayni su filtrelenir geri doner havuza , o yuzden her gece ilaclanir havuzlarYa suyun değişmediğinden emin misiniz ? En azından her havuz öyle değildir bence ?! O zaman cidden çok fazla hastalık oluşmaz mı ?
Hayır malesef. Hatta neredeyse hiç değişmiyor sezonda 1 kere falan. Devri daim ile aynı suyu filtre ediyorlar. Tekrar havuza veriyorlar. Sadece pisliğin oranını düşürüyorlar pislik hep var.
Aynen degismiyo su takviyesi yapiyorlar o da iyi oteller.Digerleri kloru basip ayni suya sokuyorlar insani.Hic sevmem ve girmem havuza.Cocugumu 1 kere cocuk havuzuna soktum gecen yil 5 dk durmadan cikardim ona ragmen el ayak agiz hastaligi kapti 5 gun 40 derece atesle mucadele ettik o gunden beri asla sokmuyorum pislik yuvasi resmen.Su degismez hqvuzda , nasil degissin mumkun degil , ayni su filtrelenir geri doner havuza , o yuzden her gece ilaclanir havuzlar
Ve havuzdan hastalanan binlerce insan var zaten
Sokmayin aman diyim.Cocuk havuzlari tam mikrop yuvasi klor filan hikaye.El ayak agiz hastaligi kapti cocugum.benim.Asla sokmam artiktatil ihtimalimiz var cocugu havuza sokmam demistim esim de sacmalama her aksam klorlaniyor demisti bunu okutacagim....
regl iken javuza girilmez. annene birayi okut ikna oksun. kendisi de girmesin...
Yaa bi de kisisel temizligine dikkat etmeyen pis kalintilarla havuza girenleri dusun.Iyyy zaten girmiyordum hic ama cok igrenccmidem bulandi ya. tiksindm havuzdan. dusunsene bu sadece bi ornek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?