Annem reglken havuza girmeye zorluyor

Ay sirf havuz icin tatil gununu iple çekiyordum butun hevesim kacti bu konu sayesinde gel de havuza gir şimdi
Ay o kadar kloru bosuna basmiyorlarmis demek mayolarin rengi ağariyor resmen. Midem bulandi yaa
mide bulanmicak gibi degil ki kadinlar bide hemen alttan enfeksiyon kaparlar o havuza girdik mi hastaliktan kurtulamayiz ..

Ya suyun değişmediğinden emin misiniz ? En azından her havuz öyle değildir bence ?! O zaman cidden çok fazla hastalık oluşmaz mı ?

bence kişinin kendi sağlığını düşünmesi gerekiyor.
ya ilaç içip geciktireceksin yada girmeyeceksin.
çünkü senin enfeksiyon riskin çok artıyor...
e diğer taraftan başka insanların hakkına da giriyorsun.
deniz daha farklı ama havuz olmamalı.

Konu Sahibi o tarihlerde regl olmasan bile havuza girme konusunu bi daha dusun derim, bu konu sayesinde ben oyle yapicam. Çünkü o tarihlerde başka bi kiz regliyken annesinin zoruyla havuza girmis olabilir, belki ayni kızın küçük kardeşi havuza isemis ve o hijyenik anneleri de burnunu suda temizlemis olabilir

Ya suyun değişmediğinden emin misiniz ? En azından her havuz öyle değildir bence ?! O zaman cidden çok fazla hastalık oluşmaz mı ?
Su degismez hqvuzda , nasil degissin mumkun degil , ayni su filtrelenir geri doner havuza , o yuzden her gece ilaclanir havuzlar
Ve havuzdan hastalanan binlerce insan var zaten

İyi de zaten tampon da kullanmıyorsan nasıl gireceksin ki, ben anlamadım. Deniz için de geçerli, ne giyeceksiniz de gireceksiniz yani?
Adetiniz kaç gün sürüyor bu arada, full tatil öyle geçecek değildir, bitene kadar sabredin güneşlenin. Annenize de bana karışma deyin, ergensiniz siz, az asi olun :))

havuzlarda çok ekstrem bir durum olmadıkça su değişmez,
gün içinde filtrelenir, gece havuz temizleyici cihazlarla içine düşen kıl, yün, börtü böcek, kum taş temizlenir, ilaçlanır.
Haftalık fırçalama, dip süpürgesi, ters yıkama işlemleri yapılır,
havuz suyunun tamamen değişmesi öyle kolay bir iş de değildir, en az 1 hafta havuz kullanılamaz.
hele de büyük havuzlarda...

Reglken oturarak banyo yapmak bile sağlıksızken, anneniz nasıl böyle bir talep de bulunur. Bir mikrop kaparsınız sonra ömür boyu kadın hastalıkları ile uğraşırsınız.
Başkalarına yapılacak olan saygısızlığı söylemiyorum bile.

Hiç havuza girmedim hep böyle şeyler aklıma geldiğinden ama daha girmem hiç aklımdan bile gecirmem.

Lütfen annenizi dinlemeyin bu konuda.

Su degismez hqvuzda , nasil degissin mumkun degil , ayni su filtrelenir geri doner havuza , o yuzden her gece ilaclanir havuzlar
Ve havuzdan hastalanan binlerce insan var zaten
Aynen degismiyo su takviyesi yapiyorlar o da iyi oteller.Digerleri kloru basip ayni suya sokuyorlar insani.Hic sevmem ve girmem havuza.Cocugumu 1 kere cocuk havuzuna soktum gecen yil 5 dk durmadan cikardim ona ragmen el ayak agiz hastaligi kapti 5 gun 40 derece atesle mucadele ettik o gunden beri asla sokmuyorum pislik yuvasi resmen.

Annen düşüncesiz diye onun dediğini yapmak zorunda değilsin. Yoğunluğu bittikten sonra denize gir ya da bir kadın doğum uzmanıyla görüş yaşına uygun bir geciktirici ilaç versin, annen görmeden kullan.

tatil ihtimalimiz var cocugu havuza sokmam demistim esim de sacmalama her aksam klorlaniyor demisti bunu okutacagim....
regl iken javuza girilmez. annene birayi okut ikna oksun. kendisi de girmesin...
Sokmayin aman diyim.Cocuk havuzlari tam mikrop yuvasi klor filan hikaye.El ayak agiz hastaligi kapti cocugum.benim.Asla sokmam artik

Hiç girmeyin, illa giricekseniz ilaç kullanın.
İlaç kullanmam diyosan havuza değil denize gir o zaman...
Regliyken daha kolay mikrop kapılıyor diye biliyorum, başkalarınada kaptırmayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…