ANNEM sapık sitelere giriyor:((((((((((((

romeom

Mutlu günler yakın
Kayıtlı Üye
31 Ekim 2011
794
224
333
Konu benimle alakalı değil ama kuzenimin annesi o da yakınım
Annesinin sapık sitelere girdiğine sahit olmuş ne yapabilir

Son düzenleme:
kusura bakmayın ama cok güldüm ya
kızamazsınızda karşınıza alıp. engelleme durumu var. aile şifresi diye bişey vardı sanırım.
netten bakın.

böyle bir şeyden hiç haberiniz yokmuş gibi davranın öncelikle.
sonra deyin ki annenize " falanca arkadaşım anlattı teyzesini açık saçık şeyler izlerken yakalamış ne kötü değil mi? böyle şeyler çok günah değil mi?zamanında senin bize anlattıklarını bende falanca arkadaşıma anlattım." tarzı bir şey söyleyebilirsiniz ilk aşamada eğer bırakmıyorsa başka çözümler düşünelim.
kolay gelsin.

Banada bıraz garıp geldı ama bı de su tarafından dusunun, belkı anne ve babanızın kendı cınsel yasamlarına yenı seyler katmak ıcındır

:) girmeyen yok artık. merak etmiştir. herkes merak edip illaki bakmıştır ya da bakacaktır :) hep erkeklerden bekleriz ama kadını erkeği yok bunun merak işte.

Rahim ameliyati, meme estetigi gibi videolara girince yanlarda tavsiye olarak oyle sapkin videolar cikabiliyor. Annen de basliklari gorup merak etmis ve hayret etmis olabilir arkadasim. Nitekim bu bizlere de olmuyor mu? Buyutulecek bir sey oldugunu dusunmuyorum.

Canım ne var bunda bakabilir. Bunu niye dert ediyorsun ki ?

Ayol sizene kadin nerelere giriyor,ne izliyor?
Belki cinsel hayatlari iyi degil
tatmin olmuyor,hersey olabilir.

Hakkiniz yokki koca kadina karismaya..
Ama tabi anneler cinselligi merak etmemeli degilmi,tek gorevi annelik cunku..

Lutfen annenizin hayatindan burnunuzu uzaklastirin..

Herkes istedigi boku yesin
anne/baba yapinca
abov/viyyy...

Son düzenleme:
Adı üstünde annen. Çocuğun değil. Yaşını başını almış. Babam öğrense öldürür diyorsun da beraber girmediklerini ne biliyorsun. Ayrıca babandan habersiz de girebilir ne var. Sapık site ne demektir ya. Korkma annen sapık değil. Anne olunca cinsellik isteyemez mi, ihtiyaçları olamaz mı kadının. Lütfen annenizin hayatına burnunuzu sokmayın telefonunu karıştırmayın hele abinizi hiç karıştırmayın meseleye.

Son düzenleme:

biraz özenli kelimeler seçseniz iyidi

bende merak ettiğini düşünüyorum,birde bazı kadınlarla erkeklerin hormonları fazla çalışıyormuş bu cinsellikle ilgili hormonları:26:

anne baba olmak zor hep örnek teşkil etmen gerekiyor,çocuklar bunu bekliyor...

belki telefon virüs kaptı, kendisi otomatik öle sitelere giriyor olamazmı?

benim telefonda değilde bilgisayarda böle birşey başıma gelmişti.. bir program indirmiştim içine virüs gömmüşler girmediği pis site kalmamıştı... hatta rüyamda bile sağa sola link atıyor millet başımda kurtulmaya çalışıyordum. resmen kabus gibiydi..

merak etmiş olabilir ya ne biliyim insaoğlu sonuçta...
aile koruması yüke evdeki internete...giremez bir daha...

bak canım bende 11 yıllık evliyim ve 10 yaşında da kızım var.bende kızıma o tarz seylerin ayıp günah vs.olduğunu anlatıyorum.ama anne olarakta kızıma doğru olan ilişkileri anlatıyorum ne nasıl olur diye.ama bazen kadınların psikolojık durumları inişli çıkışlı olur.ve bu duruma çözüm ararlar.özelliklede cinsel hayatında mutlu olamayan bir sürü kadın tanıyorum.belki annende bu tür arayışlar içersindedir.belkide babanla izliyolardır.bunları bilemezsin.sakın anne ve babanın özel hayatına karışma.kaç yaşındasın bilmiyorum ama bilmediğin bi sürü konu olabilir...abini falan da sakın karıştıma vardır annenin bi bildiği.

Birileri de merak etmiştir yazmış. Offff
Çocuğu olan kadın bunları biliyordur zaten. Neyini merak edecek?
Bakmak istemiştir bakmıştır.
Bu kadar basit.

Pardon ama bu nasıl bi yorum ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…