ANNEM sapık sitelere giriyor:((((((((((((

offf bu ne yaaa koca kadınn girer girmez kendi hesabına kimseyi ilgilendirmez eee tabi dini boyutunu düşünüyorsan o kısım ayrı ama buna kendi karar verebilir bence karışmamalısın ve kurcalamamalısın

bu konudan rahatsız olduysanız bi rüya gördüm ile başlayın anlatmaya bu çok etkili oluyor.
bi rüya tasarlayın annenize anlatın .
mesela anne seni rüyamda gördüm diye başlayın biraz korkutucu anlatın . işe yarıyor şimdi bir kaç rüya örneği verirdim ama tepki almak istemiyorum

asıl sizene? saldırıya hazır bekliyor gibisiniz.fikirleriniz farklı olabilir,ama bunu saygı çerçevesi içinde sunmak ZORUNDASINIZ! ben burda insanlar beni eleştirsin diye konu açmıyorum.ha haksız olurum amenna.ben burda fikir almaya geldim eleştrilmeye değil! cinsel hayatları tabiki de beni ilgilendirmez.ben annemin yanlış bir şey yapmasından korkuyo olamaz mıyım? annemi önemsemesem gelip burda konu acmam.sizin anneniz acaba böyle şeylere giriyor olsa siz öyle mi düşünürdünüz gercekten bilemem ama ben böyle düşünüyorum ve lütfen karşınızdakini eleştirmekten cok anlamaya çalışın!!

Kocamla 5 yıllık evliyiz, aramızda ani bir sogukluk var ve ne yapıcagımı bılemezken bende böyle bir işe kalkıştım. Bu yüzden kimseyi eleştiremem. Kocamla aramı düzeltmek için cinsel hayatımızı değiştirecek çareler ararken böyle videolara da baktım, umut dünyası. Yani önce bir durumu anlamak lazım.

teşekkür ederim yorumunuz için.öncelikle babam dün şehir dışına gitti bir de ben böyle bir şeyi asla abime söylemem zaten.anlatılacak bir şey değil çünkü burda yazmamda ki tek amaç fikir almak

Son düzenleme:
bende aynı durumda olsam bakmalarını istemezdim..

Şimdi tatlım. Empati yaparak düşünmeye çalıştım. Ben çoccuğuma bak sakın böyle sitelere girme
dermiyiim "derim". Kendim izlermiyim. Özellikle girip izlemem ama burada bile bin türlü konulara girip
bakıyoruz.. Çocuklarda bunları görse Annem neler okumuş diyebilir : )) yada merak ediyor isem açıp bakabilirim
Yani olabilir geldi bana çok sorun değil.
Ama sorun şu , Annenden izlemesi yanında ayrıca başka şeylerden dolayıda
mı şüphe duyuyorsun.yani WhatsApp da konuşmaları siliyor falan diyorsun ya .Ayrıca şüphelendiğin durumlar var ise
yanlış yolda olduğunu düşünüyor isen Evlat olarak uyarmak ve konuşmak hakkındır tabiki..Yine izlediği görüntüler çok sıklıkla
ve rahatsız edici boyutta ise şaka ile karışık bişeyler söyleyebilirsin yada açık açık konuşabilirsin
eğer yaşın küçük değil ise bir sıkıntısı var isede seninle konuşmasını sağlayabilirsin gibi geldi..

Ay ne var ki bu bahsedilen videolarda. Ben de malum video sitelerinde kedi, köpek videoarından girip prezervatif reklamlarından yahut kürtajdan çıkmışlığım çok olmuştur.

Annem durumundaysa ben deb akmasını istemezdim..A
ma o tür videoları hiç görmediği için merak etmiş olabilir.
Bir yerde görmüş olabilir..
Bir kereliğine girmiş olabilir..

ya simdi hemen kotu dusunmemek lazim. bu zamanda her sitenin kenarinda bu tur reklamlar oluyor ve dokunmatik telefonlarda parmagi yanlislikla degmis olabilir. Birde iyi kullanamiyorsa yanlislikla tiklamis olma olasiligida var. Hemen kotu dusunmiyelim. Mesela doktor rahim ameliyati gerekiyor demis olabilir kadin oyle birsey yazmistir acaba nasil birsey diye ama arama motoru sapik seyler cikarmis olabilir.

Belki annene tam olarak nasil internetti kullanilmasi gerektigini anlatman gerekiyor.

İşte çocukların gözünde anne “anne” baba da “baba “ oldukları için garip geliyor sana. Aslında onlar da diğer insanlar gibi normal.. yani cinselliğin ayıp olduğu bir toplumdan ancak da böyle bir düşünce çıkar.
Hadi anne yakalasa da çocuğunu ver yansın etse, burada çocuk anneyi yakalıyor..

koca kadın yahu... baktığı da öyle çok abuk şeyler değil bence.... bi de telefondan girmiş diosun... kadın meme ameliyatı aratmıştır...yanında bin tane saçma konu açılır... telefon kullanmaya da çok hakim değilse herşeye tıklanabilir... be de yeni tablet aldım mesela..geçen netten gazete okuorum... yanyana resimler var, normalde bilgisayarda mause.u üzerine getirirsin, tıklamadan ne olduğunu başlıkta yazar...bunda nasıl yapıldığını çözemedim. neye tıklasam açıldı... yok filancanın muhteşem göğüsleri, yok 2 saat aralıksız orgazm olan kadın vs... geçmişime baksan beni de öyle sanarsın ama değildi işte.öyle de olabilir....

olmaya da bilir..belki de canı istedi baktı... biz kadınlar baksak da erkekler gibi haz peşinde bakmıoruz ki.... can sıkacak bişey yok.baksın ne var. söyleyip e utandrma kadını

Son düzenleme:
benim anlamadığım şey: tamam cinsel içerikli şeylere bakıyo olabilir ama bi kızın eteğeni, sütyenini çıkarmasını izlemesi garip geldi, bunlar daha çok erkeklere yönelik videolar gibi geldi bana..

Bu kadın senin, annen..
Ben birgün annemin yatak odasında konsol üzerinde bir kağıt buldum. Açtım, bir mektuptu.. babama yazılmıştı.. Sadece 1 satırını okudum ve ona yazmış olduğunu anlayınca kapattım. aynı yerine koydum. Muhtemelen kötü günler geçiriyorlardı, bu mektup onun için yazılmıştı. Ama her ne olursa olsun beni ilgilendirmez. Bence annenin hangi sitelere girdiği de seni ilgilendirmemeli. Hem bu senin psikolojini de bozar.
Ama birşey dikkatimi çekti whatsup daki mesajları sildi diyorsun. Bunu anlayamadım. Ama annenin dışarı çıkışlarında bir şeylerden şüphelenmiyorsan 3 maymunu oyna. Görme, duyma, bilme.. çünkü o senin, annen...

Öncelikle siz annenizi anlamaya çalışın.

Bir de yeni internet whatapp kullanmayı öğrenen biri için ne hızlı öğrenmiş bazı şeyleri. Benim annem babam yıllardır telefon kullanır açıp kapama dışında bir şey bilmiyorlar.. mesela sessize alıyorlar öyle unutuyorlar falan.. annesi ne hızlı öğrenmiş. Bu abisinin işi olmasın??

Erkekler yapınca sapık\ gözü dönmüş\ gözü dışarda...
Ama kadın yapınca izleyebilir ne var? Habersiz izlemiş ne var? Dimi... Umarım kocanızın böyle sitelere girdiğini gördüğünüz zaman da aynı yorumu yapabilirsiniz...
Saygılar...

Son düzenleyen: Moderatör:

Bana yazdiginiz son cumlenizde ne kadar haklisiniz.. Annenizi elestirmeyin anlamaya calisin.. Yani dediginizi once siz uygulayin ki baska birinede bu tavsiyede bulunabilesiniz. Binlerce kadinin oldugu platformda elestirilmemeyi dusunmek ruyadir.
Elestirilmek icin konu acmadim diyorsunuz ama bu imkansiz,herkes ayni goruste olsa fikir almanin anlami ne?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…