• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ANNEM sapık sitelere giriyor:((((((((((((

Yazık; kadının adı gerçekten yok. Anneniz çocuk mu ki onu uyaracaksınız. Kadın anne oldu diye bütün özel duygularından tercihlerinden vaz mı geçecek... Size ne ne izlerse izler, neden saygı duymuyorsunuz tercihlerine. Onu bu konu için utandırmaya, yargılamaya ne hakkınız var. anneniz kim bilir sizin ne açıklarınızı biliyor... Çok rahatsız oldum yazdıklarınıızda... :41:

Video izleyebilir bence ama whatsup kismi mesaj silme enteresanmis video kismindan cok onun ustunde yogunlasin

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ben yanlis anlamadim degil mi, annenizin ozel hayatina, cinsel hayatina sanki bes yaşındaki cocugunuzmus gibi davranıp aile koruma filtresi falan koydurmayi düşünüyorsunuz?

Whatsapp konusmalarini silmesi kadar normal bir sey de yok ayrica, telefonunu kimseye vermek istememesi de keza oyle. Sizin telefonunuz elden ele geziyor mu? Arkadaslarinizla konustugunuz seyin baska biri tarafindan okunmasını ister misiniz? Anne diye ozel yasami da mi olmayacak

Benim esim bile whatsup uma bakabilir sıkıntı yok bende onunkine bakarım ne olcak sanki gizlim saklim yok ozel kadınsal bisey konuscaksam arar konusurum bence konu sahibide ozellikle mesaj silinmesine takılmış

Size bir evlat olarak garip gelmesi normal. Hep anne olarak gördüğünüz insanın özel hayatını görmek hoş karşılanmaz hep böyledir ilk etapta.
Kesinlikle karışmayın. Annelik haricinde bir kadın o.
Whatsapp mesajlarını silmesinin altında başka şeyler yatsa da karışmayın. Koskoca insan. Varsa bi tercihi kendi kararıdır.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

E merAk etmiştir kaç yaşında aklı başında kadın sanki adamlarla konuşmuş alt tarafı video bişey olmaz yani. Hem belki de yanlışlıkla sağdan soldan tıklamıştır. Konuşma silme huyu benim annemde de var arama kayıtlarını bile siler ki aklımdan gram kötü bişey geçmez hatta gülerim temizlik huyu teknolojide böyle oluyo heralde diye :)

Oldu olacak harcligini da kesin kadinin, sokaga cikmasina da karisin. Tobe yarabbim ya, terbiye mi vericen kadina:47:

Burdaki bazi yorumlara agzim acik kaldi resmen. Nekadar normallesmis bazi seyler.. Pes dogrusu…

Son düzenleme:
kızı olarak tepkinizi anlayabiliyorum sonuçta anne diyince akla eve bakan yemek yapan cinsel hayatı olmayan biri gibi görebilirsiniz
ama o bir kadın üstelik yaşını başını almış kaç çocuk doğurmuş herşeyi bilen bir kadın yargılayamazsınız onun özel hayatı ileride siz anne olunca böyle sitelere bakarsanız çok gülersiniz şu an ki tepkilerinize

E merAk etmiştir kaç yaşında aklı başında kadın sanki adamlarla konuşmuş alt tarafı video bişey olmaz yani. Hem belki de yanlışlıkla sağdan soldan tıklamıştır. Konuşma silme huyu benim annemde de var arama kayıtlarını bile siler ki aklımdan gram kötü bişey geçmez hatta gülerim temizlik huyu teknolojide böyle oluyo heralde diye :)

Haha buna çok güldüm :)
Bilgisayarda en sevdiğim işlem,denetim masasından disk temizlemeyi çalıştırmak.
O böyle fazlalıkları silerken,küvete çamaşır suyu dökmüş de duruluyormuş kadar zevk alıyorum:))))

Merak etmiştir kız. Azıcık anlayış göster.

İnternette bi sağa bi sola sörf yaparken insan bazen adresi yazarken buluyo kendini.:30:
Sonra akşama kadar camda yol gözlüyorsun:17::17:

Back
X