Annem sevdiğim kişi ve kendi arasında tercih yapmamı istiyor:(

nurgul91

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Şubat 2012
27
0
36
Kızlar şimdi benim 3 yıllık ilişkim var Annem bilsin isteim ve söyledim söylemez olaydım şu an bana ya o ya ben diyor bir yıldır geçiştiriyorum artık çok üstüme geliyor ne yapmalıyım böylembirşey yaşayan var mı?:43:
tecrübelerinize ihtiyacım var...
bu arada sevgilim iki üniversite mezunu çok iyi birisi annem e neden istemıyorsun diyorum benım ıstedıgım olacak diyo yanı somut bir neden yok ve sevdiğimden vazgeçmem:(

Kızlar şimdi benim 3 yıllık ilişkim var Annem bilsin isteim ve söyledim söylemez olaydım şu an bana ya o ya ben diyor bir yıldır geçiştiriyorum artık çok üstüme geliyor ne yapmalıyım böylembirşey yaşayan var mı?:43:
tecrübelerinize ihtiyacım var...
bu arada sevgilim iki üniversite mezunu çok iyi birisi annem e neden istemıyorsun diyorum benım ıstedıgım olacak diyo yanı somut bir neden yok ve sevdiğimden vazgeçmem:(

canım ikna et diyeceğim ama 1 senedir ikna edememişsin zaten ::::( nacizane tavsiyem annenin sözünü dinle, asla bir erkek için aileni karşına alma ve şu bir gerçek ki anneler hissediyor bazı şeyleri, hiçbir anne evladının kötülüğünü istemez..2 üniversite okuması bir şey ifade etmez ayrıca..erkek milletine asla güven olmaz sakın sakın aileni arkana alma..

bir anne bunu yapmamalı istememe sebebini sordugunda benim istedigim olucak diyorsa bu bencilliktir annede olsa bunu cocuguna yapmaya hakkı yok..bu kdr kolay vazgecme bu insan olmaz baskası olur hayatında onuda istemez onun istedigi biriyle evlenmek zorunda degilsinki en azından erkek arkadasını tanımalı eger yanlıs birseyini gorurse mantıklı bir acıklama yapar tamam ama yinede ya ben ya o olayları cok yanlıs geliyor bana

Tanımadan karar vermiş anneniz tanısa belki fikri değişir 3 yılda az değil o kadar emek var.

Annenize tatlı dille anlatın neden istemediğini.
Neden illa kendi istediği olacak bunları sorun ve ne kadar ciddi olduğunu gösterin.
Ama tehdit ederek konuşmayın ( illa olacak banane sonuçlarına katlanın gibi şeyler) o zaman daha da inada biner bu iş.

Çok zor Allah yardımcın olsun.

Annenin yaptığı bencillik bence. İstemiyorum diyorsa geçerli bir nedeni olmalı. Ama istememesinin bir nedeni yok anladığım kadarıyla annenin tek isteği sadece kendi isteğinin olması. Sevgilinle birbirinizi gerçekten çok seviyorsanız sakın ayrılma derim annenle de tekrar tekrar konuş seçim yapamayacığını seni anlamasını ve sevgilini kabul etmesini söyle düzgün bir dille.

Öyle şey mi olur yahu?Benim istediğim olacakta nedir?Sonuçta evlenecek olan,seven sizsiniz.Bence erkek arkadaşınızı daha iyi,daha yakından tanıtmaya bakın.Annenizin hoşuna gidecek şeyler falan yapsın.

ya o ya ben diyen anne..hayali bile zor.ne saçma bi ego ya insan çocuğunu böyle zor bi durumda bırakmak ister mi

Gecerli bir sebebi olmadan benim istedigim olacak demesi biraz sacma...annenize istememesinin gercek nedenlerini sorun..eger cocukta gördügü bir problem söyleyemiyorsa bu kaprise girecektir..o yüzden gercekten seviyorsan yilma derim..

Back
X