• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Annem & Sevgilim...

Banada hiç gerçekçi gelmedi acıkcası git bakire oldugunu kanıtla diyen annen olmasıda bi garip aslında konu bastan sona bi garip geldi

Yavaş gel istersen saçın başın dağılmasın. Uslubunu topla istersen. İstediğim konuya yazarım, istemediğime yazmam. İstediğim mesajı da yazarım. Boyle bi olayin basina gelmesi de sasirtmadi soyle bi usluba sahip oldugun icin. Konuyla ilgili tavsiyem de ilk once insanlarla konusmayi ogrenin belki anenizi de ikna edebilirsiniz. Hadi Eyvallah!
Böyle cevaplar vererek , Benim konuma yazamazsın kusura bakma öncelikle. Hadi EYVALLAH

ya tam diyorum ne güzel tavsiye isteyen arada kalmış taze bir beyin sonra devamını bir okuyorum hiç karşısındakinin düşüncesine bile saygı duymayan saldırgan bir tavır. neyse ben yine de tavsiye vermiş olayım. 19 yaşındasın aşkı anlamazsın gibi bi tavır takınmıycam ama öncelikle senin kendi ayaklarının üzerinde durabilmen için bir meslek bir kariyer edinmen lazım bunun da en sağlam şekilde yapmanı sağlayacak en önemli etken bi üniversite okuman. okumamış diye kesinlikle hor görmek gibi bi niyetim yok ama sen üniversite ortamına girdiğinde sen de zaten farklılıkları görmeye başlıcaksın. öncelikle geleceğini garantiye al ondan sonra annen sevgilin arkadaşınla uğraşırsın ne yaparsan şimdi yaparsın kendine

Böyle cevaplar vererek , Benim konuma yazamazsın kusura bakma öncelikle. Hadi EYVALLAH
İstediğim gibi cevaplar veririm. Bak, veriyorum da. Konuna da yazıyorum. Sana ne? Senin nasıl saçma da olsa konu açmaya hakkın varsa benim de istediğim konuya istediğim mesajı yazma hakkım var. Çok rahatsız olduysan açma konu, hayret bir şey. Senin isteğine göre yanıt vermez kimse. Ayrıca da , feyk zannetmem de çok doğal. Başkaları da öyle düşünmüş zaten. Yani konun o kadar saçma. Son olarak da, taklitçi olmazsan da sevinirim. Benim yazım stilimle bana ayar vermeden önce düzgün Türkçe yazmayı öğren. Abla tavsiyesi olsun, sevgili ergen.

Yorum için konu açıyorsanız, saygıyla karşılamayı bilmeniz gerekir. Hoşunuza gitmedi diye saygısızlaşmanın alemi yok. Bende konunun sahte olduğunu düşünüyorum ama değilse bile 19 yaşındasınız ve biraz daha yavaş ilerleyin bence. Hem arkadaşınız olmayan bir durumu niye annenize anlatmış ?

Canim benim ben su zamana kadar sunu gordum annelerin her zaman bir bildikleri vardır annenin sozune kulak ver.

19 yaşındaki bir kızın derdi bu olmamalı.Oku hayatını kurtar böyle şeylerle uğraşicağina.Burda ki herkesin ortak fikri budur kanımca.Sevgili bugün var yarin yok,anneciğin baki.....

Yaziyim dedim usendim.
Sonra dedim ahanda bunu yazicaktim.
Beni zahmetten kurtardigin icin tesekkurler:KK51:

Gidip bekaret raporu almaya falan kalkarsan spiral taktır çoğalma arkadaşım sen. Üreme. Gerçi şu fake konular bölünerek çoğalanların ürünü gibi. Şimdi geçip karşımada yaaaa neden feyk diyoson deme. İnsanların zekasıyla alay etme.

bu çok iyiydi :27:

Back
X