- 3 Nisan 2015
- 11
- 9
- 1
- 36
- Konu Sahibi misgizeem35
Banada hiç gerçekçi gelmedi acıkcası git bakire oldugunu kanıtla diyen annen olmasıda bi garip aslında konu bastan sona bi garip geldi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Böyle cevaplar vererek , Benim konuma yazamazsın kusura bakma öncelikle. Hadi EYVALLAHYavaş gel istersen saçın başın dağılmasın. Uslubunu topla istersen. İstediğim konuya yazarım, istemediğime yazmam. İstediğim mesajı da yazarım. Boyle bi olayin basina gelmesi de sasirtmadi soyle bi usluba sahip oldugun icin. Konuyla ilgili tavsiyem de ilk once insanlarla konusmayi ogrenin belki anenizi de ikna edebilirsiniz. Hadi Eyvallah!
İstediğim gibi cevaplar veririm. Bak, veriyorum da. Konuna da yazıyorum. Sana ne? Senin nasıl saçma da olsa konu açmaya hakkın varsa benim de istediğim konuya istediğim mesajı yazma hakkım var. Çok rahatsız olduysan açma konu, hayret bir şey. Senin isteğine göre yanıt vermez kimse. Ayrıca da , feyk zannetmem de çok doğal. Başkaları da öyle düşünmüş zaten. Yani konun o kadar saçma. Son olarak da, taklitçi olmazsan da sevinirim. Benim yazım stilimle bana ayar vermeden önce düzgün Türkçe yazmayı öğren. Abla tavsiyesi olsun, sevgili ergen.Böyle cevaplar vererek , Benim konuma yazamazsın kusura bakma öncelikle. Hadi EYVALLAH
19 yaşındaki bir kızın derdi bu olmamalı.Oku hayatını kurtar böyle şeylerle uğraşicağina.Burda ki herkesin ortak fikri budur kanımca.Sevgili bugün var yarin yok,anneciğin baki.....
19 yaşındaki bir kızın derdi bu olmamalı.Oku hayatını kurtar böyle şeylerle uğraşicağina.Burda ki herkesin ortak fikri budur kanımca.Sevgili bugün var yarin yok,anneciğin baki.....
Yaziyim dedim usendim.
Sonra dedim ahanda bunu yazicaktim.
Beni zahmetten kurtardigin icin tesekkurler![]()
Gidip bekaret raporu almaya falan kalkarsan spiral taktır çoğalma arkadaşım sen. Üreme. Gerçi şu fake konular bölünerek çoğalanların ürünü gibi. Şimdi geçip karşımada yaaaa neden feyk diyoson deme. İnsanların zekasıyla alay etme.