Sevgilime anlattım bu olayı,oda öyle dedi savunamamış mı seni dedibende annemle konuşmak istiyorum ama şuan o kadar sinirliyimki onu kıracak bi laf söylemekten korkuyorum.Eğer elalemin lafına göre yaşamaya kalksaydık ölelim daha iyi.Ama annem üzülüncede üzülüyorum işte..Ne yapacağımı şaşırdım
O zaman görev erkek arkadaşına düşüyor canım..
Geçsin annenin karşısına, "ben kızınızı çok seviyorum ve biz çok mutluyuz. Siz elalemin lafı ile kızınızın mutluluğunun önüne mi geçmek istiyorsunuz ?" desin..
Çözüm ayrılıkta değil. Siz zaten şu aşamada sözlü sayılırsınız. İllaki bir yüzük mü gerekli yani laf gelmemesi için..
Şundan kesinlikle eminim ki , arkadan böyle dedikodu yapan insanlar ya zamanında kendileri fazlasıyla haltlar yedikleri için ya da kalpleri kötülükle fesatlıkla dolu olduğu için yapıyorlar bunu.
Siz sevginize sahip çıktığınız sürece bir şey olmaz merak etme..
Annenin de üzülmesi gereken herhangi bir durum göremiyorum. Ona bu kadar bağlı olmana tabii ki hak veriyorum. Ve anladığım kadarıyla çok temiz kalpli bir kızsın. Ağlayıp trip atmak yerine,annene duygularını sakince ve samimice anlat. Nihayetinde, kızının ömür boyu mutsuz olmasını hiç bir anne yüreği istemez diye düşünüyorum..
Canım annen seni savunmuştur muhakkak ama bu sözler aileyi yıpratır. Annen iyiliğini düşündüğü için düşüncesizce davranıyordur elalemcilik var maalesef bizde.
Yaşın itibari ile ileride keşkem olmayacak diyorsan ve sorun sadece askerlik ise bir söz yapılır aile arasında sözlüne kimse laf edemez.Aile içi de huzurunuz bozulmaz. Buda erkek arkadaşının tutumuna bağlıdır.
Ya da annen ile sen değil sen ve erkek arkadaşın beraber konuşur ona bu güveni yansıtırsınız.
ben seviyeyi düşük buldum
hem mahallenin hemde sizin özellikle bir bayan olarak karı tabirini kullanmanız üstelik ergen
değilde 20 yaşında olmanız çok üzücü
becerecek ne oluyor tam olarak hangi mahalle bu ya:)
onlara öyle mi yapmışlar? tövbe rabbim ya
bir kadın hem cinsine nasıl ''becermek'' gibi bir kelime kullanır.
lafın dedikodunun önüne geçemezsin canımne yaparsan yap konuşan yine konuşur eğer sevgilini seviyorsan ona güveniyorsan ayrılman için bir neden yok annen niye ayrılmanı istemiş anlamadım:44:yalnız becermek ne demek annen kadına ağzının payını vermemiş mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?