Annem sevgilimi istemiyor

Papatya12340847

Üye
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2022
24
-3
6
23
Benim 8 9 senelik ilişkim var annemde kısmen basından beri biliyodu ama istemiyodu ayrıl diyodu gel git askere gitti askerdeyken telefonda konuşurken yakaladı küfürler havada uçuştu evlatliktan bile reddetti neyse 1 sene sonra annesi annemle konuşmaya geldi kapıdan içeri bile almadı nasibinizi başka kapıdan arayın dedi ve kapıyı kapatır kapatmaz bana orusp diye bağırdı yemediğim dayak kalmadı yoruldum tek sebebide sanayici olmasi neymiş elalem ne dermiş lütfen bana akıl verin karışık oldu biraz ama kusura bakmayın ben lise mezunuyum kasiyerlik yapıyorum sevgilim sanayide ortak dukkani var napcamı nasil ikna edicemi bilmiyorum kaçsam ayrı dert kaçmasam ayrı dert ortqda eriyip bitiyorum annem hiçbizaman sevmedi maddiyatla annelik yapılıyo sanıyo sürekli

Eskiden bu şekilde takıntılı bir tanıdık vardı.
Kızımızı ne doktorlar,ne mühendisler,ne avukatlar istedi de vermedik derdi.
Kendi kızını çok ahlaklı adledip semtteki diğer kizlarin dedikodusunu yapardı.😠
Ancak annenin bilmediği bir durum söz konusu idi.
Kızı onların hepsine zaten teker teker vermişti.
Kırmızı kuşakla evlendirdiler,1 sene geçmeden de ayrıldı kizlari.
Kasiyerlik yapan bir kız ve sanayide çalışan bir adamın evlenmesi neden problem ?
Siz bir yerde rektör olsanız,doçent olsanız,idari bir Müdür olsanız hatta orta kademe yönetici bile olsanız tamam derim de annenizin hesabı farklı bence.🤷

Benzer bir durumu bende yaşadım. 6-7 ay yalvar yakar,ağlamalar,odalara kapanmalar vs.. annemle birbirimizi o kadar kırdık ki.. şu an nişanlıyız. Annem kabullenmeye çalışıyor ama çok gelgitleri var. Bendeki durumda annemin bana aşırı düşkün olması ve nişanlımı bana yakıştırmamasından,daha iyisini hakettiğimi düşünmesinden dolayı oldu. Annedir evladı için iyisini tabiki isteyecek ama o kadar kırdı ve yıprattı ki beni. Sizin durumun kaynağı da bu mu acaba,tam olarak anlayamadım. Allah yardımcınız olsun

Eğer 30 yaşında değilseniz zaten 8-9 yıllık sevgilinizle evlenmeyin. Tahminim çocukken başladınız devam ediyorsunuz. 12-13 yaşında sevdiğiniz birini ne kadar tanıdınız ki evlenmek istiyorsunuz?

Benim 8 9 senelik ilişkim var annemde kısmen basından beri biliyodu ama istemiyodu ayrıl diyodu gel git askere gitti askerdeyken telefonda konuşurken yakaladı küfürler havada uçuştu evlatliktan bile reddetti neyse 1 sene sonra annesi annemle konuşmaya geldi kapıdan içeri bile almadı nasibinizi başka kapıdan arayın dedi ve kapıyı kapatır kapatmaz bana orusp diye bağırdı yemediğim dayak kalmadı yoruldum tek sebebide sanayici olmasi neymiş elalem ne dermiş lütfen bana akıl verin karışık oldu biraz ama kusura bakmayın ben lise mezunuyum kasiyerlik yapıyorum sevgilim sanayide ortak dukkani var napcamı nasil ikna edicemi bilmiyorum kaçsam ayrı dert kaçmasam ayrı dert ortqda eriyip bitiyorum annem hiçbizaman sevmedi maddiyatla annelik yapılıyo sanıyo sürekli
Profildeki yaş doğruysa 20 yaşındasın, yani 11-12 yaşında mı sevgili oldunuz? Adam kaç yaşında, o zaman kaç yaşındaydı daha önemlisi

Kaç yaşındasınız ki 8-9 senelik ilişkiniz var. Askerden yeni geldi ise zaten 20 yaşındadır bu durumda 12 yaşından beri mi görülüyor sunuz?

Back
X