Annem sevgilimi istemiyor

evlenmeden önce ailenı ikna et canım onların rızasını al...
elbet senın sevdıgını gorunce kabul edecekler al karsına onları guzel bi şekilde konus önemli olan ınsanlıktır herkesın dini kendıne Allah la arasında bır durum..
benımde eniştem yabancı ama bana gore bızım musluman dıye tanıdıgımız bırcok erkekten cok daha ıyı kalplı bız onu cok sevıyoruz...

olan olmus bari ailenin rizasini alda oyle kiy nikahi
özgürsün tabi ama iste aile degerleri vs..

Bizim milletin insanlari iste..bizim toplum bu yapcak bise yok:) belkide dinden dolayi hani zina ya...

Ya oturmus bana gelinlikler gosteriyor, mobilya bakiyor sunu bunu almamiz lazim diye liste yapiyor..beraber hayat kurcam sevdigimle ve sirf turk degil diye bu mutluluktan mahrum kalmam bekleniyor hatta emrediliyor..

valla canım hayat senin hayatın fikir sunmamızı bekledin herkes kendi fikrini sunuyor sende saygı göstermelisin bence evet aynen zina yaptıgın ama kabire beraber girmiycez sonuçta o yüzden rahatım türk olmak zor değil ya bu devlet çok kolay vatandaş alıp cok kolay vatandaşlıktan cıkarabiliyor halkını kimlik sorun değil yani... ha islami acıdan diyorsan senin islam yaşantısına ne kadar saygın varki karşındaki müslüman olucak... ??? annene gelince ah etmez inşallah onu ahıda duasıda direk tutuyor cunkü...

İyi ki beraber olmuşsun , iyi ki aileni arkana alıp evleniyorsun dememizi istiyorsun esmerim sen.
Bu kadar ters yorumlar yapacaktın açmasaydın konuyu.
Kimse senin hayatını sorgulamıyor olmuşsun , olabilirsin senin görüşün bu yöndedir mesele olman değil aileni karşına alman.
Ve o seni nasıl kandırdı bilmiyorum ama aldatmış olduğundan çok emindin.

Bizim milletin insanlari diyip kücük gõruyorsun en cok buna aglanilir...

Sükürler olsunki MÛSLÜMAN BI ANNE BABANIN EVLADIYIM ALMANYADA YASASAMDA TÛRK OLMAKTAN GURUR DUYUYORUM VE EVET NAMUS DEDIGIN SIRF BACAK ARASI DEGILDIR AMA ZINANIN EN BÜYÜGUDUR VE BUNU ,, HIC PISMAN DEGILIM DIYEREK ,, KNDISIYLE GURUR DUYAN INSANLARADA DICEK SÖZÜM YOK OLAMAZDA
bu konular bni asar cûnku fikir beyan edebilcek seviyem degil

Diğer konularını da bildiğim için evlenmeden iki kez düşün diyorum sadece.

Yoksa hayat senin tabi ki.

Ama diğer konunda onun başka bir kızla tatil fotoğraflarını, evde yalnız olup gelmek ister mi diye sorduğunu, mesajlarını falan gördüğünü söylemiştin.

Noldu da birden sen bunları "yanlış anlayıverdin" anlamadım.

Doğruyu söylersen hayatta her zaman karlı çıkarsın.

Sen seni aldatan insanı kabul etmişsin bunun yanlış anlamakla alakası yok..

Cinsel birliktelik yaşamış olabilirsin.

Ben bununla ilgili bir yorumda bulunma hakkına sahip değilim ; sonuçta hayat senin hayatın.

Sadece bunu bu kadar açık şekilde yazabiliyorsan eleştirilere de açık olmalısın.

Herkesin fikri seninki gibi olmak zorunda değil.

Kaldı ki Mario ile olan ilişkini bütün kk birebir yaşıyoruz gibi oldu açtığın konular neticesinde.

Şu lafını hiç yakıştıramadım; Bizim milletin insanlari iste..bizim toplum bu yapcak bise yok:) belkide dinden dolayi hani zina ya...

Sen kendine karşı hoşgörülü olunmasını bekliyorsan, aynı hoşgörüyü sen de göstermelisin..

Aile rızası alınmadan yapılan evliliklerin de sonu iyi bitmiyor genelde haberin olsun.

Şimdi bu kadar rahat konuşuyorsun ama yarın bir gün Marionun mesajlarını "yanlış anlarsan" geri döneceğin bir evin bulunsun..

Mario'yu bir konundan hatirliyorum. En son okudugumda ailenden feci bir dayak yemisti. Sonra baska seyler de olmus galiba, diger konulari bilmiyorum.
Neyse bence bize dedigin gibi annene de de iste, sadece Turk diye mutsuz bir evlilik mi yapayim? Ben cok mutluyum, onemli olan kizinin mutlulugu degil mi Turkmus yabanciymis ne farkeder? filan de, biraz duygu somurusu yap. Ben de ailenin ezip gecilmesinden yana degilim, ikna etmeye calissan daha iyi olur.

Hee evet söyle ailene birlikte olduğunu.
Gidip öldürsnler adamı.
Biraz mantık yahu

Madem birbirine bu kadar aşık iki yetişkin insansınız, ilişkinizi evlilikle sonlandırın.
Zira aileni çok ta umursamadığın ortada.

Hele de cinsellikten sonra iyice baglandi..

Sen ne durumdasın? Şu an fiziksel olarak ve duygusal olarak 100% mutlusundur... İşler böyle güzel gittiği sürece de böyle olacak... Ve işler böyle de güzel gitmeli bence.. Annene durumu "Seks yaptık, evlenmeliyiz" gibi anlatmaktan çok onu ne kadar sevdiğin ve onsuz olamayacağın hakkında tavır ve hareketlerle anlatmalısın.. Yine ikna olmayacak.. Bu durumda seninle evlenmek isteyen Mario arkadaşımız, seni ne kadar çok sevdiği konusunda yapacağı binbir çeşit jest ile annenin kalbini çelecek... Sonuç olarak Mario sana iyice bağlandı... Bu durumda senin için yapmayacağı şey yok diye düşünüyorum.. Anneni ve tüm aileni ancak Mario ikna edebilir... Yalnız umarım seksten sonra iyice bağlanmasının nedeni seks değildir... Bu iyi haber olmaz çünkü... Ve yine umarım ki seni gerçekten keşfettiği, hayatının kadını olarak gördüğü için gözünün içine bakıyordur... Bu durumda aileni ikna etmek hiç de güç olmayacak... Bana inan...

Bir de.. olur a... Mario seni üzmesin olur mu... diyelim ki böyle bir eşeklik yaptı... Duygularının seni incitmesine asla müsaade etme... "Her erkek aynıdır" da demeyecek kadar güçlü olacağını umuyorum, herhangi bir aksilikte... Ne olursa olsun sen kararlarının arkasında durabilecek kadar güçlü ve eminim çok da güzel genç bir kadınsın... Yaptıysan ve mutluysan, senin için doğru olan budur...

Selamlar,

çok küçüksün kardeşimden de küçüksün..malesef ayakların yere basmıyor..

senin yaşındayken dünya kadar hayat tecrübesine sahip olup herşeyin en iyisini bildiğini iddia eder insan hep..

ama öyle değil..senin yaşadığın körlük..sen kendini bir adamın insafına terk ediyorsun..şansına iyi olursa mutlu olursun belki..

evlilik çocuk oyunu değil .kültür farkı da yabana atılacak şey değil.balayı biter bitmez göreceksin.siz ikinizde çocuksunuz..resmen öyle.

safi aşk üzerine kurulan yuvaların sonu hüsran..gez gör bu siteyi neler var neler..

hayat arkadaşlığının anlamı nedir?bunun sorumluluğu nasıl ezer seni?.her iki dünyada birbirinizin eşisiniz demek.

sen onun için inancına kadar herşeyini sıyırmışın..ne diyeyim Allah ıslah etsin..

Çok iyi bişey yapmışsın gibi bir de annene söyle tam olsun
Hadi böyle bişeyi yaptın diyelim annenin karşısına geçip bunu nasıl söyleyebilirsin aklım almıyor ya

Bence soyleme, biz sevistik simdi evlenmek zorundayiz gibi olur o zaman.

Ben seviyorum, onsuz olamam de...ailen niye bu kadar direniyor anlayamadim ? Bu kadar sevebilecegin baska bir insan evladi karsina cikacak mi, bunun bir garantisi var mi ki?? Beni niye israrla mutsuz etmek istiyorsunuz, sizin yuzunuzden mutlulugum hep eksik kaliyor de babana, bakalim ne diyecek? Annen bence yumusamis durumda, belki babani da yumusatir.

Senin yerinde olsam ben de evlenirdim, sonucta ailenin evladisin ve insan evladindan kolay vazgecemez. Simdi isyan etseler bile zamanla kabullenirler diye dusunuyorum. (psikopat kardesin haric)

Son düzenleme:

kucukmuyum?? Tamam genciz ama cokta kucuk degiliz ben 22 olcam, oda 23..yada haklisindir bilmiyorum:)

Musluman bir ailenin kiziyim ama inancim cok kuvettli degil..belki inanci guclu biri olsam bastan bir yabancidan uzak dururdum..bilmiyorum aslinda uzucu bir durum islam gibi guzel bir dini yasamayisim..

Neysee benim sorunum saten 2kultur arasinda sikismakti...cunku buranin kulturune daha yatkinim ama ailem tam tersi..o yuzden hem onlar hem ben mutsuzduk.

benim yaşım 29 kardeşim 24..istersen abla nasihatı olarak al dediklerimi..:)

insan 2 dk.içinde bile büyür ne yaptım az önce ben diye bile pişman olur..

kimseye de kızma bak..burda herkes senin iyiliğin için söylüyor, endişeleniyor..

bende dindar sayılmam.ama inanırım.ve inanca tutunmanın ne kadar hayati olduğunu bilirim..

bir hayat arkadaşı seçmenin de ne kadar ağır bir karar olduğunu da..

bak daha evvel burda ağladın bütün hüsranlar hep bana hep bana diye..

o yüzden ağır da olsa bunları söyledim..

aşk körlük halidir..karşındakinin ters davranış ve huylarını göremezsin hep iyi taraflarını görür ve ona yorarsın.

kendine bile itiraf edemezsin hep pollyannacılık oynarsın taa kii balayı bitene kadar...

hiç bir anne böyle bir şeyi duymayı istemez heralde diye düşünüyorum

Annene cinsellik mevzusundan bahsetme sakın.Delirip yine türkiyeye yollamaya ya da başka bi zarar vermeye filan kalkmasınlar şimdi.Nikahtan bahset sevgilini ne kadar sevdiğinden evlenmek istediğinden.Kararlı olduğunu göster siz istemeseniz de bu iş olacak bari bırakın güzellikle olsun de.

Zaten vazgectim demicem pat diye demicem

bence pat diyede deme kadının kalbine iner sonra
bılemıyorumkı bu kadın aydınmı modernmi aileniz ? ben böyle bir şeyi aileme desem .ortadan yok olmam lasım .ama kendı çocugum olsaydı ben anlayışla karşılarmıydım bılemıyorum .sanırım karşılardım ne olursa olsun çocugum o benım derdım ama kuşak farkı var işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…