Annem sevgilimi istemiyor

bence yanlış yaptın yanlış anlamadıysam bu adamın seni aldattığından şüpheleniyorsun ailen de onu istemiyor bu durumda en son yapılması gerekeni yaptın bence daha dikkatli davran yaşınızda çok genç evlilik kolay değil

konularını takip ediyordum ancak hiç yorum yapmamıştım daha önce..

çocuğun ailenden çekmediği kalmadı, ırkçı oldukları gibi şiddetede yöneldiler, çocuk senden vazgeçmedi helal olsun dedi bir çoğu benim gibi..

sonra kalkıp seni aldattığını öğrendin, mesajlaşmalarını okudun kızla hatta sevgilin de inkar etmedi, boşluktaydım oldu bittiye getirdi..

şimdi kalkıp benim salaklığımdı diyorsun burayı anlayamadım işte yanlış anlaşılacak bi durum yoktu ki aldattı, kabul etti yaptığını..

hiç kimseye aldattı seni terket ya da yaramazlıktır devam et diyemem, kendi ilişkin ancak sen karar verebilirsin ancak önce bitti diyip mangalda kül bırakmayan sen şimdi barıştık, sorun yok diyebiliyorsan ben bu konuda yorum yapamam..

ancak şu konuda hatalısın,

elbette birliktelik yaşarsın bu da senin kararın kimse yargılayamaz ancak anneme söyleyeceğim demek hatalı bir davranış, kadın zaten bu çocuğu istemiyor kalbine mi indireceksin :26:

kızın biri vardı babam ilişkimi onaylasın diye hamile kaldım sonra korkup aldırdım diyordu seninki bu gibi saçma bi düşünce olmuş..

özel hayatını evlilik iznine alet etme, hele mahremini annen dahi olsa kimse ile paylaşma..

dilerim senin için doğru olan neyse o yola yönelirsin..

İnsanların tüm dünyayı ve ahlak anlayışını kendi değerlerinden ibaret sanması kadar namussuzca bir şey daha yok şu dünyada. Adı sevişmek olan bir eylem kimseye sorularak yapılamaz. Gerçekten çok seviyorsanız ailenizin de eninde sonunda kabulleneceğini düşünüyorum, kalbinizin yolunda gitmenizi dilerim.

Annene söyle de kadın kederden kalpten gitsin.
Marioyla mutlu mesut yeni geceleriniz olur!

Azıcık yüreğinle değil aklınla hareket et, pişmanlığın olmasın inşallah diyorum
daha da bişey diyemiyorum.
Bu arada cidden ne Mario'ymuş..
Eşimin bugüne dek tek mesajını bile görmedim basit bir şüphem olmadı
Bu kadar güven duymadım ayol hala duymuyorum

Bu arada sana bir sır vereyim mi?
Ben kendi ailemin kıymetini ele karışınca anladım..

Kizla.bisey yapmamis hem macar dilinden yazismis ve ben netten cevirdim tatil olayi farkli..kiz benimle iletisime gecti ve askiniza yazik etme mario hep senden bahsetti bir an bile adini agzindan dusurmedi o seni seviyor ve senden vazgecmez dedi ve mario ile konustuk anlastik..

Ben evlenebilmek icin onun olmadim istedigim icin sevdigim icin..hatta o bekleyelim, pisman olmani istemem dedi ama istedim ben neyse yinede tskler yorumun icin :))

evet millet ne der:)) onun icin yüzde kaci mutlu?? hastalik sahipi oluyorlar halen millet de millet, ....., allah ayirmamis kullarini hepsini bir yaratmais ama bizim akilli insanlar ayirir o bu su bu , amannn.....
önemli olan ask saygi seygi hosgörü dunyaya bakis acici ama bunu anlamazlar , ailen tabiki ama almanyadaki "cogu" aileleri biliyorum onun icin ( genellleme disim) , dogru bildigini yap ,
dernegimize gecende bir bayan geldi 23 yasinda cocuklu genc bir bayan, dayak siddet magduru ailesi zamaninda yabanci uyruklu gencle konusuyor diye hemen tr ye götürüp evlendirmisler kizin yasi buarada 17mis , verdikleri oglan iyi bildikleri ,millletin iyi dediklerii buraya geldikten sonra spielautomat, alkohol ve dayak , kiza halen bosanma millet ne der düzelir diye baski yapiyormus ailesi .... o kadar vaakka varki tabiki bu bir örnek yanlis anlama sadece herzaman en iyisini aileler bilmiyor , tr dekiler ayiplar ama buraya zamaninda nasil gelmisler cogu öyle kalmis yani 30 yil öncesi dusunme tabiki hepsi degil , genelllemede degil bu ama yanlis anlasilmasin assaglamada degil.

bazen sevgi yürek ister , herseyi ölc dart eksisi ve artisiyla , cocuk degilsin, o kisiyle yapabilirmisin , gercekten sevgimi , heycan olmadigina emin ol,

Canım önceki konularınıda hatırlıyorum.Bu aşk için ne mücadeleler verdiniz Mario'yla.Yaşadıklarınız gerçekten kolay değildi.Cinsel birliktelik konusunda ben sevdiğin adamla yaşanması gereken doğal bişey olduğunu düşünüyorum asla kınamam.Sende asla pişmanlık duyma sevdin ve yaşadın :) Ailende bir tek annen karşı sanırım anneler ikna edilir gerçekten sevdiğini ve vazgeçmeyeceğini göster onlara ve bu adamın sana olan sevgisinide aynı şekilde

Ailenin onaylamadığı bir ilişkide mutlu olunabileceğini ben hiç sanmıyorum. Boşa konuşmuyor hiç birisi inan,belli bir tecrübeleri var.
Evlendikten sonra bunu anlıyoruz tabi,şimdi hayat toz pembe. Bence ilk önce ne olursa olsun ailenin rızasını al,için de rahatlar böylece. Ama şunu unutma,2 farklı kültür bu evliliği etkileyecek.
Bunları göz ardı edebilirsin ama gerçekler de var kenarda. Ama umarım mutlu olursun.. inşallah yani..

Son düzenleme:

Tamam çeviri konusunda senin hatan kız açıklamış durumu ama neden o dönem mario boşluktaydım diye bi açıklama yapmıştı şimdi ona takıldım :)) aldatmamış olabilir ama sende baştan açıkla ki bizde olayı bilelim dimi ama

Birlikte olmana gelince asla yargılamadım yargılamam senin kararın kimseyi ilgilendirmez yanlış anlama beni sorun annene açıklayacak olman daha doğrusu sanki anneni mecbur bırakmak için birlikte oldun gibi görünmesi ya da birlikte olmanızı annene karşı kullanacak olman yanlış olan bu..

Bu Türkler de ki evlenme merakını da ben anlamıyorum evlenenlerin başı göğe eriyor sanki
Gençliğimi yaşardım ben olsam doya doya

Anlamadığım şu var herşeyi yapıyorsun da bir anneni mi ikna edemiyorsun , ilginç gerçekten .

Allah aşkına BU TÜRKLER diye kimi küçümsüyorsunuz sayfalardır ? Yorumum üstteki arkadaşıma değil tüm yere çalanlara.
Almanlar , Fransızlar , İngilizler bilmem kimler gibi geniş olmadığımızdan mı BU TÜRKLERİZ ?
BU TÜRKLERİN yetişme tarzı , aile yapıları budur.
Kimse burada BU ŞU TÜRKLER , TÜRKİYE bilmem ne yazıp da ayak üstü TÜRKLERİ yerden yere çalamaz.
Sizin gibi -üstün -elit ve kültürlü - görüşlerimiz olmaması TÜRKLERİ kara cahil yapmıyor.
Biz bunlarla büyümüş ataerkil bir toplumuz.
Annem de bana aman zarına sahip çık yavrum demedi ama nasıl davranmam gerektiğini anlattı.
Ben sanmıyorum burada bir arkadaşıma annesi sevdiğinle evlenmeden olabilirsin desin.
Burada arkadaşın yaptığının yanlışlığını vurgulayanlar cahil değil , yetişme tarzları doğrultusunda konuşanlar .

Son düzenleyen: Moderatör:
Evlen önce elinden geleni yap rizasini almak icin
baktin olmuyor yine evlen

neden? cunku evlenmek istiyorsun ve goze aliyorsun!

neden bu kadar tepki verildi anlamadim
egerki o "ihanet" olayini cozmussen yoksa oyle bir sey sorun yok bence!

tek sorun kardesinin gidip mario'ya bir sey yapmasi

annen belki nikahina bile gelmez belki cok uzulur
gönlü olmaz ama annen zihniyetteki bir insan
evladi onu dinlememis bile olsa evlendikten sonra evladi mutluysa
evi kendisi esi düzgünse yuzu guluyorsa ici rahatlayacaktir ve o'da mutlu olacaktir

avrupadaki turkleri turkiyedeki vatandaslarla karistirmayin
buyuk bir cogunlugu ciddi anlamda genclerin psikolojisini bozacak
hatalara surukleyecek yapida!

Arkadaşım sen haklısın , bende sevmem Türkler onlar bunlar diye ayırmayı hatta çoğu zaman forumda en tepkili olduğum ifadedir
Benim anlatmak istediğim farklıydı
Genç yaşta evlenme merakını anlayamıyorum sadece
Dert ve sıkıntı çekme merakını anlayamıyorum
Evlenince sanki sihirli bir değnek değecek herşey düzelecek mi
Gençlerin bu kadar gözü kara olmasını anlamıyorum

Yoksa Türklerle ilgili hiç bir derdim tasam yok çok şükür , bende gelenekçiyim
Hatta Türk toplumunun ailesi yapısında yetişiğim için kendimle gurur duyuyorum !

Son düzenleme:
Ben mutlu olacağınızı sanmıyorum Esmerimsin.

diğer konularınıda takip ediyordum.. Ve kesinleşmiş gibiydi aldatıldığın.

Seni kınamam Allaha inancım var. kınadığı başına gelir insanın bilirim.

Ama kendine saygının kalmadığını düşünüyorum. bari annene saygın olsun.

Ki bunca hatadan sonra Marionun düşüncesi ne biliyor musun?

Esmerimsin artık cebimde. Çünkü her hatamda yanımda oldu

Ve hatta 'birlikte olduk'.

sanıyor musun Mario şuan kaybetme korkusu yaşıyor..

Kendini kandırma bence.

sağlıklı düşünemiyorsun,bir destek al istersen..

Hani çok özendiğin batılı yaşam tarzında bu tip şeyler olması gerekenler sınıfında az çok biliyorsundur..

Birde kimseye ağır ithamlarda bulunmaya hakkın yok.

Konu açtıysan ve fikir istiyorum diyorsan

her yoruma açık olmak zorundasın.

Mario ile esmerim evleniyor :123: Canım bende konularına denk gelip yorum yapmışımdır hep, her zaman 'mario ya helal olsun' demişimdir. Bu çocuk seni seviyo. Ama en son olayda bende şaşırdım, aldatması filan.. Madem macarca yazışmışlar yanlış anlamışsın hemen 'aldattı' demeseydin keşke.. Burdaki arkadaşlar haklı olarak 'seni aldatan adamdan ne hayır beklenir' derler.. Aldattı, aldatmadı, affettin affetmedin bu hiçbirimizin sorunu değil ve karışmaya hakkımız yok tabi ki de, ama burdaki çoğu kişi sana doğru yolu göstermek için yorum yapıyolar.. Sert çıkmanın bi anlamı yok dimi?.. Bunları göz önünde bulundurmalıydın konuyu açarken Benim yakın arkadaşımın sevgilisi de İngiliz çocuk bi ara kızı terketti başka bi kız için, 2 3 hafta sonra geri döndü,ama arkadaşımı çok seviyo, onlar da gayet doğal oluyo :26: çok rahatlar.. Ama şunu da unutma hayat bu hiç bişeyin garantisi yok, başımıza herşey gelebilir, sen bugün aileni karşına aldın ve ilerde kötü şeyler oldu, çok çok pişman olursun, üzülürsün..Ha belki de çooo mutlu olursun, dilerim de öyle olursun Ama aileni karşına alma derim, aile bu sonuçta.. Cinselliğe gelince sevdiğin insan, yaşarsın da kimsenin 'namus yok sonuçta' demeye hakkı yok herkes kendi günahından sorumludur, kalkıp peygamber kesilmesin kimse Dilerim doğru kararlar verirsin Canım

Bu çocuk yabancı.
Nasılsa birlikte olduk artık avucumun içinde gibi salak bir düşünce içinde olamaz.
O insanların kafa yapıları başka çok şükür ki.
Böyle dar bakış açısına sahip değiller.

Umarım devam eder birlikteliğiniz ve evlenirsiniz.
Gerçi çooookkk küçük yaşlar 22 ve 23 evlilik için.
Ama sizin kararınız tabii.
Evlenmeden de çok güzel yaşar gidersiniz isterseniz.
Hem anneni de ikna etmek için daha çok zamanın olur.

Tövbe Haşa!

Kimse Peygamber kesilmesin ne demek canım ya..

Anlatmak istediğini anladım ama cümleni yanlış kurdun sanırım.

Düzeltmeni öneririm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…