- Konu Sahibi eSmerimSin
-
konularını takip ediyordum ancak hiç yorum yapmamıştım daha önce..
çocuğun ailenden çekmediği kalmadı, ırkçı oldukları gibi şiddetede yöneldiler, çocuk senden vazgeçmedi helal olsun dedi bir çoğu benim gibi..
sonra kalkıp seni aldattığını öğrendin, mesajlaşmalarını okudun kızla hatta sevgilin de inkar etmedi, boşluktaydım oldu bittiye getirdi..
şimdi kalkıp benim salaklığımdı diyorsun burayı anlayamadım işte yanlış anlaşılacak bi durum yoktu ki aldattı, kabul etti yaptığını..
hiç kimseye aldattı seni terket ya da yaramazlıktır devam et diyemem, kendi ilişkin ancak sen karar verebilirsin ancak önce bitti diyip mangalda kül bırakmayan sen şimdi barıştık, sorun yok diyebiliyorsan ben bu konuda yorum yapamam..
ancak şu konuda hatalısın,
elbette birliktelik yaşarsın bu da senin kararın kimse yargılayamaz ancak anneme söyleyeceğim demek hatalı bir davranış, kadın zaten bu çocuğu istemiyor kalbine mi indireceksin :26:
kızın biri vardı babam ilişkimi onaylasın diye hamile kaldım sonra korkup aldırdım diyordu seninki bu gibi saçma bi düşünce olmuş..
özel hayatını evlilik iznine alet etme, hele mahremini annen dahi olsa kimse ile paylaşma..
dilerim senin için doğru olan neyse o yola yönelirsin..
Bizim milletin insanlari iste..bizim toplum bu yapcak bise yok:) belkide dinden dolayi hani zina ya...
Ya oturmus bana gelinlikler gosteriyor, mobilya bakiyor sunu bunu almamiz lazim diye liste yapiyor..beraber hayat kurcam sevdigimle ve sirf turk degil diye bu mutluluktan mahrum kalmam bekleniyor hatta emrediliyor..
(null)
Allah aşkına BU TÜRKLER diye kimi küçümsüyorsunuz sayfalardır ? Yorumum üstteki arkadaşıma değil tüm yere çalanlara.
Almanlar , Fransızlar , İngilizler bilmem kimler gibi geniş olmadığımızdan mı BU TÜRKLERİZ ?
BU TÜRKLERİN yetişme tarzı , aile yapıları budur.
Kimse burada BU ŞU TÜRKLER , TÜRKİYE bilmem ne yazıp da ayak üstü TÜRKLERİ yerden yere çalamaz.
Sizin gibi -üstün -elit ve kültürlü - görüşlerimiz olmaması TÜRKLERİ kara cahil yapmıyor.
Biz bunlarla büyümüş ataerkil bir toplumuz.
Annem de bana aman zarına sahip çık yavrum demedi ama nasıl davranmam gerektiğini anlattı.
Ben sanmıyorum burada bir arkadaşıma annesi sevdiğinle evlenmeden olabilirsin desin.
Burada arkadaşın yaptığının yanlışlığını vurgulayanlar cahil değil , yetişme tarzları doğrultusunda konuşanlar .
Mario ile esmerim evleniyor :123: Canım bende konularına denk gelip yorum yapmışımdır hep, her zaman 'mario ya helal olsun' demişimdir. Bu çocuk seni seviyo. Ama en son olayda bende şaşırdım, aldatması filan.. Madem macarca yazışmışlar yanlış anlamışsın hemen 'aldattı' demeseydin keşke.. Burdaki arkadaşlar haklı olarak 'seni aldatan adamdan ne hayır beklenir' derler.. Aldattı, aldatmadı, affettin affetmedin bu hiçbirimizin sorunu değil ve karışmaya hakkımız yok tabi ki de, ama burdaki çoğu kişi sana doğru yolu göstermek için yorum yapıyolar.. Sert çıkmanın bi anlamı yok dimi?.. Bunları göz önünde bulundurmalıydın konuyu açarkenBenim yakın arkadaşımın sevgilisi de İngiliz çocuk bi ara kızı terketti başka bi kız için, 2 3 hafta sonra geri döndü,ama arkadaşımı çok seviyo, onlar da gayet doğal oluyo :26: çok rahatlar.. Ama şunu da unutma hayat bu hiç bişeyin garantisi yok, başımıza herşey gelebilir, sen bugün aileni karşına aldın ve ilerde kötü şeyler oldu, çok çok pişman olursun, üzülürsün..Ha belki de çooo mutlu olursun, dilerim de öyle olursun Ama aileni karşına alma derim, aile bu sonuçta.. Cinselliğe gelince sevdiğin insan, yaşarsın da kimsenin 'namus yok sonuçta' demeye hakkı yok herkes kendi günahından sorumludur, kalkıp peygamber kesilmesin kimse Dilerim doğru kararlar verirsin Canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?