Annem sevgilimi istemiyor

Gerçekten şu mantığınızı anlamıyorum..

Çünkü onlar yabancı ne demek..

Hayır yabancı dini dili ırkı ayrı ama nihayetinde erkek farkında mısınız ?

Çocuklarını ortada bırakan John

sevgilisini aldatan Lucas görmediniz mi hayatınızda.

Bu olan biten şeyler sadece yabancı olmayan 'bizim' erkeklerimize mi ait oluyor.

erkek her yerde erkek.

Hormonlar ben ingilizim bu şekilde çalışmalıyım diye örgütlenmiyor farkındasınız değil mi ?

Ha yapılan hatanın farkındayım.. Elbette aptal insanlar ancak bu şekilde düşünür.

Fakat sizede yorum yapmadan geçemezdim kusura bakmayın..

Yabancı onlar böyle şeyler yapmazlar bla bla ..

Evet rahatlar ama 'Erkekler'..

Eski konularını hatırlıyorum, hatta demiştim iki insanın beraber tatile çıkmaları illa birliktelik yaşamaları anlamına gelmez, özellikle farklı kültürlerde cinsellik yaşamadan da karşı cinsle yakın ilişkiler kuruyor insanlar diye aldatma konusunda. Beraber olmanızda da ahlanıp vahlanıcak bir durum göremiyorum ama küçük kardeşimi sevgilimin üzerine saldıracak cesarette yetiştiren aşırı ataerkil bir ailem olsaydı ben biz birlikte olduk bizi evlendirin diyemezdim açıkçası.

Tövbe Haşa!

Kimse Peygamber kesilmesin ne demek canım ya..

Anlatmak istediğini anladım ama cümleni yanlış kurdun sanırım.

Düzeltmeni öneririm..

Pardon?... Diğer topikteki gibi oldu yine aynı şeyi dicem 'yarası olan gocunur' ben sizin yorumunuza denk gelmedim bile..!! Başkalarının yorumlarını alıntılayıp cevap yetiştirme derdiniz ne?. 'VivaLaJuicy' adlı arkadaşında yorumuna alıntı yapmışsınız.. Siz nasıl yorum yapıp herkesin size saygı duymasını bekliyosanız başkalarına da aynı saygıyı duyun.. Ne yazarsanız da cevap vermicem, iyi akşamlar

Sakinlik lutfennnnn:):)

evlenme teklfi aldim hemde cok romantik ve kabul ettim..oda bende kimseyi tinlamiyoruz artik yani cevreyi..cunku herkes konuscak ve kendi hayatina devam edecek.

Cinsellik yasadik cebimde diye dusunmuyor bence cinsellik guzel seymis sevdiginle..:)

size saygı bile duymuyorum iyi akşamlar :)

O kadar konustuk, nikahini buralardan mi ogrenecektim

Canim Allah hakkinizda en hayirlisini nasip etsin insallah..
Babanin umrunda degilmis, annenin de ikna olmasi yakindir.
Insallah mutlu olursunuz

Barışacagınızı ben de tahmin ediyordum aslında ama birden böyle bir haberle çıkıp gelmene ben de çok şaşırdım doğrusu... hakkınızda hayırlısı olur inşallah, umarım annen de ikna olur ve evlenip sonsuza kadar mutlu olursunuz.

O kadar konustuk, nikahini buralardan mi ogrenecektim

Canim Allah hakkinizda en hayirlisini nasip etsin insallah..
Babanin umrunda degilmis, annenin de ikna olmasi yakindir.
Insallah mutlu olursunuz

tskler canimmm..esksi gibi giremiyorum yani kisa kisa girip cikiyorum..biranda cok sey degisti ve hic bu kadar mutlu olmamistim..

Dusunsene kimse umrumda bile degil..annem ikna olcak gibi degil ama o isi inada bindirdi..bastan ilimli olsaydi..

Ama diger annem theresia bizim arkamizda:) tabiki kendi annemde onemli benim icin ama onun icin cevre ve milletin dsuncesi ve cenesi onemli..

Mario dun kocaman cicekle ve hediye sepeti ile geldi hatta elini opup basina koydu ama annem kopek muamelesi yapti ona! Gotur onu burdan dedi..

Nikah meselesini actim anneme ne dersen de beraber olcaz dedim dun hicbsey demedi..sabah kalktigimda cantani pilini pirtini topla ve git dedi..

Simdi agliyorum ve mama theresia teselli ediyor, mario bir suru hediye almis bana ama annemin yoklugu beter..

Artik evle baglantim kalmadi cunku ciddi anlamda evden atildim, aradim acmadi eve geldim kizim iyiligimi istiyorsan git allah yolunu acik etsin benim cigerimi yaktin insallah seninki yanmaz ama cok zor dedi..babamda kapiya kadar gecirdi..hem soktayim hemde ruyada gibiyim....

Iyice doy marioya dediler?? Hataliyim ama isin garibi zerre pismanlik yok icimde mariodan dolayi..tek uzuntum annemin yuregini yakmak ve ordam kovulmak..

Ailen cok mantiksiz davraniyor. Evden atinca seni isler duzelecekmiymis? Sen degil de onlar pisman olurlar ilerde.
Annen, baban seversin tabi ama bu onlarin mantikli olduklarini gostermez. Ben kizimin iyiligini isteseydim karsi bile olsam iliskisine onu evden asla atmazdim. Cok sorumsuzca bi hareket yapilmis sana. Neyse bosver. Mario da mi kaliyorsun sen? Allah sansini esinden yana versin insallah..

Ailesinin onayını almadan , kaçarak evlenen insanların mutlu olduğuna çok az şahit oldum.
Bir insanın ailesinin yanında olmaması çok kötü bir durum. Mama theresia yarın da bu kadar desek olur umarım.
İnşallah mutlu olursun .

Kacma yok..
Kiz evden atilmis..
Ben kizini evden atan bi ailede hak aramam. Annelik babalik gorevi bu mudur yani? Evden attiklari anda hayatina hic bir mudahale haklari kalmaz, kalmamali..

Ona doymam yillarimi alir..doyamamki..

Sevmedigim biriyle sirf annem mutlu olcak diye beraber olamazdimm..ayni yatagi paylasip lanet ettim kendimden tiksinemezdim..
Mutluluk rolu yapamazdim..sevmedigim insana benzeyen cocuk doguramazdim

Simdi mutsuzda olsam kimseye suclayamam kendim ettim derim..kendi dusen aglamaz..ama obur turlu hep icten ice annemi suclucaktim..

Ama mutsuz olcami dusunmuyorum:*

Olan olmuşsa, evlilik kaçınılmazsa bence aileler daha fazla sorun çıkmaması için artık evliliğe ses cıkarmamalı, yapıcı olmalı diye düşünüyorum ben, çocuk da ciddi sonuçta, evlenmek istiyor ve seni istiyor annenden işte, annen niye kovuyor ki... yani şimdi daha mı iyi oldu...

Evet onunlayim..anneside burda..nikahtan sonra macaristana donecekmis alisamadi buraya ama insallah gitmez tekrar annemle konusmak istiyor ama cooooook zor bu gercekteen yinede sagol diyorum ona destek verdi diye..

Simdi mario yanimda ve sen gercekten benim misin diyor.. adimi deyisi bile icimi titretiyor..cilem..benim cilem..benim askim cilem..:))

O benden daha uzgun ve buruk..yasananlardan dolayi..

Bilmiyorum asli.. ben iyi bi evlat diilm...egoistim ama ben buyum ve boyleyim..karakterim bu..

Yarin birgun bende anne olursam kendi annem gibi olmicam bunu biliyorum

yaşananlar çok zor tabi, ama yine de ikna etmeyi deneyin siz nikaha kadar... anneler kıyamaz evlatlarına ve affederler onları bence er ya da geç...

Bilmiyorum asli.. ben iyi bi evlat diilm...egoistim ama ben buyum ve boyleyim..karakterim bu..

Yarin birgun bende anne olursam kendi annem gibi olmicam bunu biliyorum

seninkinin egoistlikle ya da kötü evlat olmakla bir ilgisi yok ki canım, kendini suçlama. sen aşkının peşinden gittin sadece, sevdiğin kişiyle evlenmek istedin, ama annen sırf yabancı, elalem ne der diye istemedi onu...ona da kolay değil tabi ama biraz daha yapıcı, ılımlı olsaydı iş bu noktaya gelmezdi bence, gelinliğinle çıkardın evinden... sen de çok şey yaşadın, stresle yanlış bazı adımlar attın tabi ki, inşallah bu evlilik adımın senin için hayırlı olur, ailenle de aran düzelir ve hep beraber mutlu olursunuz canım.

Konu içeriği nedeniyle ilgili başlığa taşınmıştır.

yorumlarinla vs benim gozumde sevdigi adam icin ailesine karsi savasan cok guclu bir kiz imaji cizmistin.
Bu imaj birden yok oldu yaptiginla,insAllah mutlu olursunuz ne diyelim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…