Annem sizce bu ılışkıye onay mı verıyor ? Yorumlarınıza ıhtıyacım var

tuuuuu

Üye
Kayıtlı Üye
22 Mart 2013
32
0
16
Malatya
Merhaba sizinle bir derdimi paylasmak ıstıyorum.6 aydır duzenlı bır sekılde sevgı saygı dolu bır ılıskım var allah nazarlardan korusun ama kendısı polıs bende evin tek kızıyım annem bu ılıskımı az bırazda olsa bılıyor cunku ılıskımı dayımın esıne soylemıstım ve anneme duyulmasını acıkca ıstıyordum ama anneme dırek olarak soyleyemıyorum ama annem ogrendıkten sonra benım damadım polıs olmayacak gıbı laflar etmeye basladı ama sorun su kı annem facebokkta sevdıgım cocugun profılıne baakıyor bazen telefonda gorusuyoruz onunla gorustugumu bılıyor ama sesını cıkartmıyor ama neden boyle bır kelıme sarf edıyor ozellıkle boyle sorun yasamıs kısılerın fıkırlerıne cok ıhtıyacım var bende sasırıyorum annemın boyle davranıslarına.Simdiden tesekkur ederım derdımı okudugunuz ıcın.

Ne varmış polislerde? Bu forumda eşi polis olan, şehir değiştiren çok kişi var. Polis olmayacak, avukat olacak, doktor olacakla olmuyor bu işler. :ssz:

Hem istemeyip hem goz yummasi tuhaf. Belki kabul eder gibi geldi bana. Kac yasndasn ve nasi bi ortamda tanstinz ki

Ne varmış polislerde? Bu forumda eşi polis olan, şehir değiştiren çok kişi var. Polis olmayacak, avukat olacak, doktor olacakla olmuyor bu işler. :ssz:

haklısınız ama evın tek kızı tek cocugu oldugum ıcın meslegınden dolayı tehlıkelı olarak goruyor sanırım :/

Hem istemeyip hem goz yummasi tuhaf. Belki kabul eder gibi geldi bana. Kac yasndasn ve nasi bi ortamda tanstinz ki

Inanın banada cok tuhaf geldı hatta gelıyor bıle ama bılmıyorum anneme acıkladıgımda nasıl bır tepkı verecek 22 yasındayım unıversıte son sınıftayım bır arkadas vasıtasıyla tanıstık

haklısınız ama evın tek kızı tek cocugu oldugum ıcın meslegınden dolayı tehlıkelı olarak goruyor sanırım :/

Öyle birşey ki, gider masa başı bir işte olur, ama bir gün bir bakarsın Allah korusun yine tehlike altında olur.

Son düzenleme:
Öyle birşey ki, gider masa başı bir işte olur, ama bir gün bir bakarsın Allah korusun yine tehlike altında olur.

cok haklısınız herseyın hayırlısnı ıstemek lazım bencede ama annem neden boyle davranıyor yanı acıkcası korkuyorum fırtına oncesı sessızlık dıye :(

cok haklısınız herseyın hayırlısnı ıstemek lazım bencede ama annem neden boyle davranıyor yanı acıkcası korkuyorum fırtına oncesı sessızlık dıye :(

Korkma, eğer sevgilin düzgün karakterli bir insansa aile' nin istememesi sırf polis olduğu içinse sevginin arkasında dur. :31:

belkide istiyor öyle diyerek sizin ona açılmanızı beklemiştir belki.hem istemiyorum diyip sonrada sessiz kalamsı bana ilginç geldi

belkide istiyor öyle diyerek sizin ona açılmanızı beklemiştir belki.hem istemiyorum diyip sonrada sessiz kalamsı bana ilginç geldi

Anneme acılmayı denedım cunku evın tek kızı olunca bellı sorumluluklarında oluyor bılsın ıstedım ama tam toparlıyorum konusacagım dıyorum yıne beceremıyorum off :(

Back
X