Aynen bizim yan apartmandaki kadinlar
Nefret ettim gece uyumaktan artik. Bir kahkaha atiyorlar gecenin ikisinde yer gok inliyor. Kapinin onune kamp kurmus boyle sekiz on kadin. Kimse de bisey demiyor, tek ben mi rahatsiz oluyorum anlamadim.
Annen gibi laf soylicem bi gun ama vazgectim baksana kadinin agzina tikmislar laflari. Ben bi de kucugum ya bunlardan ezmeye kalkarlar, esim de girer isin icine rezalet... Neyse bu sicakta kapi cerceve kapali yatiyoruz o pislikler yuzunden, devam etcez demek boyle yatmaya.
Bi kisinin ses cikarmasi yetmez, rahatsiz olan herkes cemkircekti annen bagirirken, ama nerde bizim millet perdenin arkasindan izler ancak.
bildiğin cennet mahallesi desene
Aynı sorun bizde de oldu, karşı binanın işsiz güçsüz kadınları ramazan dolayısıyla gece 2 ye kadar oturuyorlar ve ses yatak odasında aynen duyuluyor, annemde hep sustu sonunda bir patladı polis çağırırım dedi o günden beri daha dikkatliler hatta çok fazla oturmuyorlar..
Hiç düşünmeden direk çağırın polisleri, ısrarcı olun..ama siz diyaloğa girmeyin bırakın polisler uğraşsın..
Polisle yüzyüze gelmek bile onlar için caydırıcı olacaktır kesinlikle.. En kötü rahatları bozulmuş olur..
Valla polisten de birsey cikmiyo maalesef boyle durumlarda
hicbirsey yapmiyolar...
aksine polis de oturur onlarla sohbet eder
aksine polis de oturur onlarla sohbet eder
haha aynenn yine sen suclu cikarsin
:26::26::26::26: Bizim polislerden beklenir valla asayiş mi sağlıyorlar lak lak mı yapıyorlar belli değil
benim denk geldiklerim genelde çıkarları doğrultusunda hareket ediyor.
mahallelerde yaşanan bu gibi sıkıntılar çözülemediğinde ne yazık ki kavgalara yol açıyor, huzursuz bi durum
benimde saygısız komşularımıza tahammülüm yoktur.
Uygun bir dille uyarsanda kesinlikle o dilden anlamıyorlar.
Bence annen hiç münakaşaya girmeden arasın polisi.
Geçen gün üst komşumuz sağolsun camlarımızın sonuna kadar açık olduğunu bile bile tozlu halısını pat pat çekinmeden silkeledi.
Bunu fark edince yukarı çıkıp uyarmak istedim , kadın ne dese beğenirsin rahatsız olan gider
Bende ipler koptu senin eşin mi veriyo bizim kirayı hanım dedim
Rahat oturmak istiyorsan sen çık babanın ahırına
Valla onların anladığı dil insan dili değil de ben onu diyeyim sana mathildam
Bi de hatasını da kabul etmiyor patır patır laf saydı ya saygısız.
terbiyesizlik başka bişey değil bunun adı
Malesef öyle. Mahallede de değil artık sadece apartmanlarda da aynı durum var :26:
haklısın canım, komşuluk ilişkisini geçtim artık insanların karşısındakine saygısı yok
Cidden annem sabır taşıymış patladı sonunda valla sinirden titriyordu kadın. O sizle mi uğraşsın ya işine gitmesi lazım :26:
Anem uyardı şimdilik ama pişman ettiler hatalarını bile kabul etmiyorlar ki nerde anlayış nerdeDevam ederlerse öyle olacak gibi duruyor.
Caydırıcı olsun yeter ama bende pek umutlu değilim
belli ki arsızlar onlar uyarmaktan anlamaz çağıracan polisi....gerekirse hergün....benim evim okul karşısında gençler geliyordu geçen sene küfürlü konuşuyorlardı eşim azmetti her gün aradı pılisi artık utandığımdan arada benim telle ben arıyordum şükür bu sene yoklar bahçemizde oturabiliyoruz...
Zaten caydırıcı olacak, polis illaki hapis cezası vermeyecek ama huzurları bozulacak, o atmosfer onlara yeter, bu yönden düşünün ve siz hiç müdahale etmeyin, böyle insanlarda haysiyet bulunmaz..
Ben zaten birşey desem annem karakoldan toplar beni yıllardır birikmiş bir öfke var zaten. bulaşmak istemiyorum. ama anneme de öyle davrandıklarını görünce zor duruyorum !
Var kocaları ya kahvede ya da uyuyorlarSorumsuz aile yapısı
Ahaha komşulardan bu çekilen nedir ya erkek arkadaşıma gidiyoruz genelde kahvaltıya ve ailesi de oluyor 2 senedir de beraberiz yani alt komşusu gelmeme kafayı takmış bi gün çattı bana terbiyesiz şeyler yapiyomusuz biz ses cikartiyomusuz (yanlız evde ailesi var erkek arkadasimin) kendileri sürekli son ses müzik dinlerler duvarlar yıkılacak duruma gelir açtım ağzımı yudum gözümü bi daha da bi şey diyemediler anacim seviyesiz cahil insana laf anlatmaya ugrasmicaksin anca onlar gibi olduğunda susuyolar polis getirsen ne olucak onlara ertesi gün yine aynı olurlar bide dedikodu cikartirlar yani işsiz tayfa
Onların anladığı dil o zatenYüzsüz yüzsüz kapa camını arkada yat dedi ya
Ben olaya karışırsam olay karakolda biter o yüzden kendimi zaptediyorum.Nerde cahil, anlayışsız var bizi bulur zaten.
Benim kavga ettiğim komşunun kocası polisti bide düşün . Kadın hiç eve girmiyordu bi de hep apartmandalar sokak bile değil
Durum her yerde aynı ki. Apartman, sokak farketmiyor.Cahil insanlar her yerde
Cahil kişiler insanliktan anlamaz yani kadının kocası bizi çatıda otururken gördü kolay gelsin bile dedi yani düşün çatıda otururken adam okumuş ama okumak cahilligi almiyo bunlara kendileri gibi davranicaksin yoksa anlamiyolar şimdi bi tanesi çıkıp laf edemiyo bana her gördüklerinde nasılsın canım cicim yapiyolar ezdirmiceksin kendini yoksa iyice tepene biniyolar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?