Annem sonunda dayanamadı !

Annen yeterince dayanmış bence saygı da bi yere kadar sana saygı duymayan insana ne kadar saygı duyabilirsin ki sonuçta

Saygı duysalar zaten akıllarıyla normal konuşması gerektiklerini bulurlar

Allahım böyleleri hiç bitmez yaaa
annen de şikayet etsin valla kuzu uğraştırsın onları da

Allahım böyleleri hiç bitmez yaaa
annen de şikayet etsin valla kuzu uğraştırsın onları da

Şikayette etsek 3 gün sonra yine aynı cananım :26::26: İnsan cahil olur da bu kadar da mı olur be kardeşim

Bunlar örgüt gibi her yere yayılmışlar
aynen daha şimdi noldu biliyo musun ben yorgun yorgun eve gelmişim ölüyorum artık karsı komsunun veledi peşimden gelip pardesümü asılan şirin mi şirin kedimi 2 eliyle cımcıklayıp kuyruguna bastı ne ara yaptın sen vallaha anasının önünde kızdım ittim çocugu pislik yaa kaç kere uyardım ne istiyosun sen minicik savunmasız hayvandan pislik velet valla eve geldim bi agzımı bozdumki şaşa kalırsın orucun sevabı gitti.....

Çocuğa neden hor davrandın kanka

Bunlara karsi en iyi silah patates sogan kaynanamin taktigi eger gece gec satte biri cok rahatsizlik verici bisey yapiyosa kapatir isigi siralar patatesi sogani balkondan. Ama 7. Kat bide kalabalik mahalle kimse anlamiyo nerden geldigini :)

Bunlara karsi en iyi silah patates sogan kaynanamin taktigi eger gece gec satte biri cok rahatsizlik verici bisey yapiyosa kapatir isigi siralar patatesi sogani balkondan. Ama 7. Kat bide kalabalik mahalle kimse anlamiyo nerden geldigini :)

İyiymiş aslında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…