Yok artık ya. Annemde sabretti sabretti ama sonunda patladı işte
Annen yeterince dayanmış bence saygı da bi yere kadar sana saygı duymayan insana ne kadar saygı duyabilirsin ki sonuçta
Allahım böyleleri hiç bitmez yaaa
annen de şikayet etsin valla kuzu uğraştırsın onları da
Şikayette etsek 3 gün sonra yine aynı cananım :26::26: İnsan cahil olur da bu kadar da mı olur be kardeşim
İşte sabır sınıyorlar böylesi NicomCalillik değil sırf sizin rahatınız bozulsun huzursuz olun diye kuzumm
Zaten bizi sevmiyorlar ki insanca uyardık tersledi daha ne beklersin bunlardan
sizi sevmeyen ölsünnnn aşkımmmmmZaten bizi sevmiyorlar ki insanca uyardık tersledi daha ne beklersin bunlardan
bende komsulardan pek bi dertliyimmmm
aynen daha şimdi noldu biliyo musun ben yorgun yorgun eve gelmişim ölüyorum artık karsı komsunun veledi peşimden gelip pardesümü asılan şirin mi şirin kedimi 2 eliyle cımcıklayıp kuyruguna bastı ne ara yaptın sen vallaha anasının önünde kızdım ittim çocugu pislik yaa kaç kere uyardım ne istiyosun sen minicik savunmasız hayvandan pislik velet valla eve geldim bi agzımı bozdumki şaşa kalırsın orucun sevabı gitti.....Bunlar örgüt gibi her yere yayılmışlar
aynen daha şimdi noldu biliyo musun ben yorgun yorgun eve gelmişim ölüyorum artık karsı komsunun veledi peşimden gelip pardesümü asılan şirin mi şirin kedimi 2 eliyle cımcıklayıp kuyruguna bastı ne ara yaptın sen vallaha anasının önünde kızdım ittim çocugu pislik yaa kaç kere uyardım ne istiyosun sen minicik savunmasız hayvandan pislik velet valla eve geldim bi agzımı bozdumki şaşa kalırsın orucun sevabı gitti.....
kanka kaç sefer uyardım yazık hayvana yapma benim kedim dedim 1 degil 3 degil 5 degil kaç kere uyardım ama hak ettiÇocuğa neden hor davrandın kanka
kanka kaç sefer uyardım yazık hayvana yapma benim kedim dedim 1 degil 3 degil 5 degil kaç kere uyardım ama hak etti
yeminle duvara calasım geliyo cocugu hıncımı almadım dahaaaaaVay velet vay
yeminle duvara calasım geliyo cocugu hıncımı almadım dahaaaaa
Bunlara karsi en iyi silah patates sogan kaynanamin taktigi eger gece gec satte biri cok rahatsizlik verici bisey yapiyosa kapatir isigi siralar patatesi sogani balkondan. Ama 7. Kat bide kalabalik mahalle kimse anlamiyo nerden geldigini :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?