• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

annem uzağa evlenmemi istemiyor

Ohooo guzelim sen basta dusunecegin seyleri sonunda dusunuyorsun, birlikte yasiyorduk evli gibiydik her masrafimi o karsiliyordu. Bunlarin kendinden 10 yas buyuk dul adamla yasarken dusunecektin simdi birde insan oglu cig sut emmis yok aileme soylerse ondan baskasiyla evlenemem bilme ne diyorsun. Yani ya arkasinda duramayacagin seyler yapmayacaktin yada yasadigin seyden utanmayacaktin.
Bence anlattigin hikayede buyuk bosluklar var babanin 6 trilyon borcu varmis sen uzak sehirde okuyorsun, sevgilinle ayni evde kaliyorsun o her masrafi karsiliyor peki ailen hicmi sorgulamadi, bu kiz kimle ev arkadasi diye, 5 senede hic mi yanina gelmediler, sana para gondermedilerse hicmi merak etmediler bu kiz ne yiyor ne iciyor nasil geciniyor diye, yoksa gonderdiler de ses mi etmedin.
Ayrica adam evlenlis bosanmis peki eski esiyle bosanma sebebi neymis bunu ogrendin mi ? Ayrica beni calistirir diyorsun hemde atanmam icin 90 almam lazim diyordun su ortamda bu kafayla nasil calisabileceksin kendini kandiriyor olmayasin.
Annen bence endiselerinde hakli ama tabi kadin hikayenin kalanini bilmiyor istersen bir anlat annene.
butun universite boyunca beraber yasamadık sadece son 4 ay. aılem para gonderıyordu fakat cok az yanı sevgılım olmasa asla yetmezdi yarısını anca gonderıyorlardı.

o her türlü yanımda durur ikimizden baska kimsemiz yok birbirimizin fakat çok üzülür kahrolur

Evlenirsende ayni seyleri yasayacak. 2 evlilik ustelik ankaradan doguya alisamadigin kulture. Ben izmirde dogdum buyudum Benim anneannemde doguda oturuyor hemde sehrin merkezinde 6 yasindan sonra hic gitmek istemedim. 6 yasindaki kizin giydiği konustugu bile elalem ne der e dönüyordu bide yetiskini dusun annemde babam öldükten sonra annesinin yanina dönmek istemedi koskoca kadin ustelik. Yanlis anlama ama sende rahat buyumussun erkek arkadasinla kaldigin sehirde toplum baskisi yokken doguda had safhada toplum baskisi.

Evlenirsende ayni seyleri yasayacak. 2 evlilik ustelik ankaradan doguya alisamadigin kulture. Ben izmirde dogdum buyudum Benim anneannemde doguda oturuyor hemde sehrin merkezinde 6 yasindan sonra hic gitmek istemedim. 6 yasindaki kizin giydiği konustugu bile elalem ne der e dönüyordu bide yetiskini dusun annemde babam öldükten sonra annesinin yanina dönmek istemedi koskoca kadin ustelik. Yanlis anlama ama sende rahat buyumussun erkek arkadasinla kaldigin sehirde toplum baskisi yokken doguda had safhada toplum baskisi.
dogu degil trabzon. cok katı bi toplum yok

Burasi cok onemli bir nokta.. bak diyorsun iki tarafinda hatalari var diyorsun.. eski eskide kalmis olsada, bu dosyalar silinmiyor biliyorsun.. seni etkilemek istemem, ama icimden bir his sanki karsindaki insanin guvenilir bir insan olmadigini soyluyo ve mutsuz olacakmissin gibime geliyo, annen bazi konularda cok hakli..
dogu degil trabzon. cok katı bi toplum yok

valla aliskin olmayana degisik gelir trabzonun kulturu alisabilirmisiniz bilmiyorum

Canim seni cok iyi anluorum benim de ailemin borclari var bekliorum yardım. Ediorum.annem konustugum kisi ile evlenmemi istemio ama zamanla alisti gibi suan cok konusmqsakta annemle. zaman herseyin ilaci sevgilin anlaysli olursa sikinti yok.

Canim seni cok iyi anluorum benim de ailemin borclari var bekliorum yardım. Ediorum.annem konustugum kisi ile evlenmemi istemio ama zamanla alisti gibi suan cok konusmqsakta annemle. zaman herseyin ilaci sevgilin anlaysli olursa sikinti yok.
sizin de mi mesafe var ?

Konustugum kisi astsubay dogu gorevi falan var onun icin cnm.calistigim yer yasadigim yer yanlarindan gidicem diye de istemiolar

Konustugum kisi astsubay dogu gorevi falan var onun icin cnm.calistigim yer yasadigim yer yanlarindan gidicem diye de istemiolar
benim sevgilim yaşı büyük olduğu için ve bosandıgı ıcın su an yalnız yasıyor yalnız yasamak onu bunalıma surukluyor bu yuzden evlılık ıcın beklemek ıstemıyor ama aılem bunu anlamıyor ne yapcam bılemıyorum ama yaza kadar beklemeye karar verdık kpss var zaten

Benimde tek başına baska sehirde ysio cnm ayni durumdalar.ama arada yipranan bizler oluoruz ona bunu guzel sekilde ben anlattim ve beklemeye karar verdik olan arada kalan bizlere oluo.bence sevdigine bunlari asila senin durumun suan onun durumundan daha zor.kendimden biliorum.

Yerinizde olsam evlenirdim şayet evleneceğim adamın doğru kişi olduğundan eminsem. Ben olsun aradan çıkayım derdim. Annenize yardım etmek istiyorsanız çalışıp para kazanmaya başlayınca yine yardım edebilirsiniz.
Ama durum da karışık gibi.
Arada yaş farkı. .
Eşinden ihanet sebebiyle ayrılan adam ki kolay kolay guvenemez belki size de..
Anneniz in rızasının olmaması.
Adamı guvendirip birlikte yaşamış olmanız.
Uzak şehirler. Gerçi Trabzon guzel ama.
bilemicem.. Yaza kadar bekleyip değerlendirin bi durumları. . Hakkınızda hayırlısı olsun..

Yerinizde olsam evlenirdim şayet evleneceğim adamın doğru kişi olduğundan eminsem. Ben olsun aradan çıkayım derdim. Annenize yardım etmek istiyorsanız çalışıp para kazanmaya başlayınca yine yardım edebilirsiniz.
Ama durum da karışık gibi.
Arada yaş farkı. .
Eşinden ihanet sebebiyle ayrılan adam ki kolay kolay guvenemez belki size de..
Anneniz in rızasının olmaması.
Adamı guvendirip birlikte yaşamış olmanız.
Uzak şehirler. Gerçi Trabzon guzel ama.
bilemicem.. Yaza kadar bekleyip değerlendirin bi durumları. . Hakkınızda hayırlısı olsun..
doğru kişi olduğundan eminim yani onu o kadar çok seviyorum o kadar çok istiyorum ki anlatamam yuzunu gordugumde adını duydugumda içim ısınıyor aklım gidiyor hep boyle olmaz diyorlar fakat hayatımda ondan once 10 kişiye yakın insanla görüştüm hiç birinden bu kadar etkilenmedim ve bu kadar çok istemedim bundan sonra da kimseye bu kadar asık olabileceğimi düşünmüyorum bu yüzden ondan ayrılmayı hiç düşünmüyorum ama annem babam kardeşim of of cok kotuyum

Bence ilk olarak aklınızdaki sorulara bir cevap bulun. Karın dediğiniz her yerde doyar,ailenizle kuru eknek yeseniz bile mutlu olursunuz. Ama aklınızda farklı konular var gibi. Bugün evlenip gittiniz,yarın sevgilinizin bu 4 ay beraber yaşama mevzusunu önünüze getirmeyeceği ne malum? Bu kimsenin ayıplayacağı bir konu değil ki bana göre normaldir sevgililer beraber yaşayabilir ama siz adama güvenmiyorsunuz ki. Aileme söylerse,ortaya çıkarsa falan filan. Önce adama güvenip güvenmediğinize karar verin. Daha sonra ailenizi de düşünerek yolunuzu çizin derim. Çok iyi şartlarda olmasa da sizi okutmuşlar,mesleğinizden de vazgeçmeyin. Babanızın da bir zamanlar durumu iyiymiş ama şimdi kötü hale gelmiş. Allah korusun evlenmeyi düşündüğünüz kişinin de başına gelebilir,hayat bu. Ne yaparsanız yapın kendinizi ezdirmeyin,çalışın ve mümkünse annenizin de rızası olmadan iş yapmayın derim ben .

Bence ilk olarak aklınızdaki sorulara bir cevap bulun. Karın dediğiniz her yerde doyar,ailenizle kuru eknek yeseniz bile mutlu olursunuz. Ama aklınızda farklı konular var gibi. Bugün evlenip gittiniz,yarın sevgilinizin bu 4 ay beraber yaşama mevzusunu önünüze getirmeyeceği ne malum? Bu kimsenin ayıplayacağı bir konu değil ki bana göre normaldir sevgililer beraber yaşayabilir ama siz adama güvenmiyorsunuz ki. Aileme söylerse,ortaya çıkarsa falan filan. Önce adama güvenip güvenmediğinize karar verin. Daha sonra ailenizi de düşünerek yolunuzu çizin derim. Çok iyi şartlarda olmasa da sizi okutmuşlar,mesleğinizden de vazgeçmeyin. Babanızın da bir zamanlar durumu iyiymiş ama şimdi kötü hale gelmiş. Allah korusun evlenmeyi düşündüğünüz kişinin de başına gelebilir,hayat bu. Ne yaparsanız yapın kendinizi ezdirmeyin,çalışın ve mümkünse annenizin de rızası olmadan iş yapmayın derim ben .
Meslegimden vazgecmicem inşallah kpss ile atanmayı düşünüyorum ama trabzon istiyorum oraya atanmak

Annem yavaş yavaş alisir mi bilmiyorum öf öf o kadar mutsuzumki ölmek istiyorum

peki ya ararsa annemi ? soylerse 4 aydır yedi içti bilmem ne diye

Bunu annenin öğrenmesi mi senin yanlış evlilik yapman mı daha kötü. Hayır hayır anneni dinle sen sakın evlenme. Bu adama başka bahane bul. Madem korkuyosun. Kpssyi kazanmadan babam izin vermiyo de. Kpssyi kazanıp atanırsan da işi bahane edersin artık istemediğini soğuduğunu söyler bitirirsin. Sakın yok bekaretti yok ailem öğrencekti bunları takma kafanı.

Bunu annenin öğrenmesi mi senin yanlış evlilik yapman mı daha kötü. Hayır hayır anneni dinle sen sakın evlenme. Bu adama başka bahane bul. Madem korkuyosun. Kpssyi kazanmadan babam izin vermiyo de. Kpssyi kazanıp atanırsan da işi bahane edersin artık istemediğini soğuduğunu söyler bitirirsin. Sakın yok bekaretti yok ailem öğrencekti bunları takma kafanı.
E bu saatten sonra başkasıyla nasıl evlenirim bakire değilim. İlk ve tek erkeğim o oldu. Diktirme fln düşünmüyorum. Ömür boyu başkasının kul hakkina girmek istemiyorum kul hakkı zina dan bile daha günah biliyorum. Kafam çok karışık

Back
X