Annem üzüyor beni

cindyyy97

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2022
47
7
1
27
Üniversiteden mezun oldum iki sene sonra atandım bir senedir çalışıyorum. Çalıştığım iş nobetli eve gidiyorum belim tutulmuş oluyor ağrıyor. Ayda eve belli bir parada veriyorum babam evden gittigi için. Hafta sonlarim oluyor dinlenmek için sabah geç kalkamazsın diyor sabahki kahvaltı bulasiklarini yikican diyor erkek kardeşim var benden büyük onun yemeğini ısıtıyorum yeri gelince bugün sabah belim tutuktu yikiyamadim beddua etmeye başladı onla iddia ediyorsun o erkek vs diyor.. Nisanlandim nisanlimla zaten görüşemiyoruz öyle telde de konuşmama sinir oluyor zengin birinide bulamadın diyor ev araba sahibi yapar seni sana çok iyi bakar vs diye söyleniyor babamla ayrılar iki senedir aldatma ilgisizlik vs nedenlerinden dolayı. Ortaokula kadarda benle yatmıştı sen bizi ayırdın vs diyor benle yattigi için psikolojim bozuldu ağlayıp duruyorum napicam bilmiyorum herkes mi böyle acaba😭😭

Geçen de yazdık. Annenizin psikolojisi normal değil. Yaşadıklarının hıncını sizden çıkarıyor. Evlilik meselenizi hızlandırıp hayatınıza bakacaksınız. Bir de söylemlerine kulak vermeyin kendi kuracağınız aileyi de yıkar etkilenirseniz.
Ve unutmayın hiç bir çocuk yuva yıkamaz. Anne babaların tercihine göre şekillenir aile ilişkileri.

Aralarinda yattiniz diye senin yuzunden mi diyor cocuksunuz ya.. uyuyunca usenmeseymis alip sizi yataginiza goturseymis kocasiyla yaticaksa… bence annenizin pskolojisi hic iyi degil evlenin gecin kendi hayatinizi kurun. Erkek cocuk sever kiz cocuk dover anababalar yok keske hic kiz cocuk sahibi olamasa

Üniversiteden mezun oldum iki sene sonra atandım bir senedir çalışıyorum. Çalıştığım iş nobetli eve gidiyorum belim tutulmuş oluyor ağrıyor. Ayda eve belli bir parada veriyorum babam evden gittigi için. Hafta sonlarim oluyor dinlenmek için sabah geç kalkamazsın diyor sabahki kahvaltı bulasiklarini yikican diyor erkek kardeşim var benden büyük onun yemeğini ısıtıyorum yeri gelince bugün sabah belim tutuktu yikiyamadim beddua etmeye başladı onla iddia ediyorsun o erkek vs diyor.. Nisanlandim nisanlimla zaten görüşemiyoruz öyle telde de konuşmama sinir oluyor zengin birinide bulamadın diyor ev araba sahibi yapar seni sana çok iyi bakar vs diye söyleniyor babamla ayrılar iki senedir aldatma ilgisizlik vs nedenlerinden dolayı. Ortaokula kadarda benle yatmıştı sen bizi ayırdın vs diyor benle yattigi için psikolojim bozuldu ağlayıp duruyorum napicam bilmiyorum herkes mi böyle acaba😭😭
Anne olduğuna emin miyiz? Valla ne söylersek söyleyelim siz mesafenizi koyamadığınız sürece boş. Çok şükür annem bana böyle muamele göstermez hizmetçi olarakta görmez. Aksine hasta haliyle bile bi şeyler hazırlayacağım diye uğraşır ama sizin ki gibi olsa ne yalan söyliyim uzak dururdum nadir konuşurdum onu da hakaret edecekse keserdim. Evde erkek diye kimseye ekstra yardımcı olmam. Muhtemelen erkek kardeşinizde annenizin pışpışlamasından dolayı bu düşünce yapısıyla oda kız arkadaşına aynısını yapacak. Kısaca kan bağı bi yere kadardır benim için (tabi sınırı zorlayıp kalp kırmasından bahsediyorum) :)

Hayır sizin hiç bir sorununuz yok, sorun olan tek şey anneniz hatta anne bile diyemiyorum. Hataları kendinizde görmeyin bu sizi olduğundan daha çok yıpratır siz sadece hayırlı bir evlat olmuşsunuz fakat kusurabakmayın ama narsist anneniz hiç birşeyle tatmin olmadığı gibi bunuda görmezden gelmiş. En iyisi farklı bir eve çıkmak ya da nişanlınızla yeterince iyiyseniz süreci hızlandırmak olucaktır. Siz sadece bir kız çocuğusunuz, hizmetçi değilsiniz bunu kendinize hatirlatın ve kendi psikolojiniz için o evden biran önce ayrılın.

Sence eve para vermeyi, annene öyle elden para vermesi kes. Evin alınacak, ödenecek her şeyini sen kendin öde anneni karıştırmadan. Biraz annen değerini anlasın. Fatura parası, market parası sakın elden verme, kendin öde onu karıştırmadan.

Sence eve para vermeyi, annene öyle elden para vermesi kes. Evin alınacak, ödenecek her şeyini sen kendin öde anneni karıştırmadan. Biraz annen değerini anlasın. Fatura parası, market parası sakın elden verme, kendin öde onu karıştırmadan
Bana ben okuttum büyüttüm diyor ben yaptım seni meslek sahibi diyor para kazanıyorsun diye ev işlerine bakmıyorsun diyor

Her zaman işinde gücünde yolunda olan, seviyesini, saygısını koruyan ve yeri geldiğinde de birçok fedakarlık yapan o çocuk sevilmez ama evin en salak saçma çocuğu çok sevilir ve el üstünde tutulur. Bu yazılı olmayan bir kural maalesef ki. Anneniz psikolojisi bozuk ve anormal olan annelerin sergilediği o klasik davranışları sergiliyor, okurken çok şaşıramadım diğer üyeler gibi. Bir tane de ben de var çünkü. Kocasını (benim biyolojik babam oluyor) aklamak için bana bulmadığı kusur kalmamıştır kendisinin de. Aldatıldığına dair gerçekleri önüne koyduğumda dünyanın en iğrenç evladı ilan edilmiştim örneğin. Çünkü görüyorsam da ona söylememem gerekirmiş. Yani sağlıksız ve aptalca yüzlerce olayını buraya sıralamaya kalksam yazmaya gece yetmez o kadar söyleyeyim. O yüzden siz de normal bir annenizin olmadığını benim gibi kabul edin. Yani üzülmeyin, şaşırmayın, mantık aramayın bunu anlatmaya çalışıyorum. Kendinizi paralasanız yine olmaz. O yüzden memnun olsun diye uğraşmayın daha fazla. Ben atanırsam arkama bakmadan kaçacağım. Siz atanmışsınız zaten. Kendinize, kurtulmaya ve onları ana-oğul baş başa bırakmaya yönelik yollar çizebilirsiniz mesela. Nişanlınızdan eminseniz evliliği erkene çekmek gibi...

Diyor diyor.. diyorsa desin dedikleri gibi evlenin ayrilin evden bir an once annenizin normal olmadigi belli koca kizsiniz nasil bukadar manipule oluyorsunuz boyle devam edersen evden ayrilicam diyin bukadar etkilenmeyin yani bir an once ayrilmaya bakin ogluyla ne yaparsa yapsin yuzune bile bakmam ben olsam yada gitsin tedavi olaun

Annen mutsuz ve bu size yansıyor.

Evlenip ayrilin o evden.Annenizle yasiya yasiya sizinde psikolojiniz gitmeye baslamis gozukuyor bu kadar manipule olmaniz normal degil. Yetiskin insan madem dogurmasaymis dogurmus madem sizinle yatmasaymis yatmis madem arafa kocasiyla olsaymis bunlari dusunemicek zekada insani kâle bile almam istedigini desin bir kulagimdan girer digerinden cikar.

Her zaman işinde gücünde yolunda olan, seviyesini, saygısını koruyan ve yeri geldiğinde de birçok fedakarlık yapan o çocuk sevilmez ama evin en salak saçma çocuğu çok sevilir ve el üstünde tutulur. Bu yazılı olmayan bir kural maalesef ki. Anneniz psikolojisi bozuk ve anormal olan annelerin sergilediği o klasik davranışları sergiliyor, okurken çok şaşıramadım diğer üyeler gibi. Bir tane de ben de var çünkü. Kocasını (benim biyolojik babam oluyor) aklamak için bana bulmadığı kusur kalmamıştır kendisinin de. Aldatıldığına dair gerçekleri önüne koyduğumda dünyanın en iğrenç evladı ilan edilmiştim örneğin. Çünkü görüyorsam da ona söylememem gerekirmiş. Yani sağlıksız ve aptalca yüzlerce olayını buraya sıralamaya kalksam yazmaya gece yetmez o kadar söyleyeyim. O yüzden siz de normal bir annenizin olmadığını benim gibi kabul edin. Yani üzülmeyin, şaşırmayın, mantık aramayın bunu anlatmaya çalışıyorum. Kendinizi paralasanız yine olmaz. O yüzden memnun olsun diye uğraşmayın daha fazla. Ben atanırsam arkama bakmadan kaçacağım. Siz atanmışsınız zaten. Kendinize, kurtulmaya ve onları ana-oğul baş başa bırakmaya yönelik yollar çizebilirsiniz mesela. Nişanlınızdan eminseniz evliliği erkene çekmek gibi...
Evlatlıktan reddecem diyor bir şeyler desem

Back
X