Annem üzüyor beni

Benim anneminde bu tarz hareketleri var ama kocasıyla sorunu oldugundan değil. Babam çok genç yasta çat dite kalp krizinden öldü. Travmatik etkiler var. İlaç kullandı ama nafile. Melek gibi kadın gitti. Herseye bagırıp çağıran yediğin lokmayı zehir eden bi insan oldu. Ama siniri geçincede ağlıyor ben nie böyle dedim die.
Kolay şeyler değilki. Birbirlerini çok seviyorlardı. Kolay kolay ayrı kalmazlardı

Erkek kardeş konusuda sıkıntılı. 30 a yaklaşmış iki kardeş var ve evde yatıyor. Emekli maaşını yiyolar.
Annemij hayatına bakınca kendi hayatım güzel geliyo valla:)

Benim anneminde bu tarz hareketleri var ama kocasıyla sorunu oldugundan değil. Babam çok genç yasta çat dite kalp krizinden öldü. Travmatik etkiler var. İlaç kullandı ama nafile. Melek gibi kadın gitti. Herseye bagırıp çağıran yediğin lokmayı zehir eden bi insan oldu. Ama siniri geçincede ağlıyor ben nie böyle dedim die.
Kolay şeyler değilki. Birbirlerini çok seviyorlardı. Kolay kolay ayrı kalmazlardı

Erkek kardeş konusuda sıkıntılı. 30 a yaklaşmış iki kardeş var ve evde yatıyor. Emekli maaşını yiyolar.
Siz ayrı mı yaşıyorsunuz evden

Benim annem normalde de sinirli biri iyice sinirli oldu babamla da ben kendimi bildim bileli genellikle tartisiyolardi

Evlenip ayrılacaksın zaten evden kendini niye suçluyorsun. Yahu ortaokula kadar senle uyudum bu yüzden ayrıldık diyen birinin kafası sağlıklı olabilir mi sence?

Üniversiteden mezun oldum iki sene sonra atandım bir senedir çalışıyorum. Çalıştığım iş nobetli eve gidiyorum belim tutulmuş oluyor ağrıyor. Ayda eve belli bir parada veriyorum babam evden gittigi için. Hafta sonlarim oluyor dinlenmek için sabah geç kalkamazsın diyor sabahki kahvaltı bulasiklarini yikican diyor erkek kardeşim var benden büyük onun yemeğini ısıtıyorum yeri gelince bugün sabah belim tutuktu yikiyamadim beddua etmeye başladı onla iddia ediyorsun o erkek vs diyor.. Nisanlandim nisanlimla zaten görüşemiyoruz öyle telde de konuşmama sinir oluyor zengin birinide bulamadın diyor ev araba sahibi yapar seni sana çok iyi bakar vs diye söyleniyor babamla ayrılar iki senedir aldatma ilgisizlik vs nedenlerinden dolayı. Ortaokula kadarda benle yatmıştı sen bizi ayırdın vs diyor benle yattigi için psikolojim bozuldu ağlayıp duruyorum napicam bilmiyorum herkes mi böyle acaba😭😭
Kendinizi üzmeyin ne anneler var. Bendekide sorunlu gorusmuyorum ne annemle ne abimle. Yağmurdan kaçarken doluya tutulmayın evleneceğiniz kişiyi iyi ölçüp tartın . Ya yalnız çıkın ayrı eve yada evliliği hızlandırın.

Genelde anneler bütün hıncını kız çocuğundan çıkarırlar. Yaptıklarını söylediklerini üstünüze alınmayin.ama acil destek alması gerekiyor annenizin.Benim arkadaşımın annesi ile sizinki gibi problemleri olmuştu. Kızın nişanlısını begenmiyordu. En son arkadaşım anne çok geç değil sen de zengin birini bulabilirsin demiş arkadaşımı evden kovmustu. Onlarda apar topar evlendiler. Aklıma geldi okuyunca. bu konularda ne ilksiniz ne de son olacaksınız. Kendinize bol bol temkinler verin.

Üniversiteden mezun oldum iki sene sonra atandım bir senedir çalışıyorum. Çalıştığım iş nobetli eve gidiyorum belim tutulmuş oluyor ağrıyor. Ayda eve belli bir parada veriyorum babam evden gittigi için. Hafta sonlarim oluyor dinlenmek için sabah geç kalkamazsın diyor sabahki kahvaltı bulasiklarini yikican diyor erkek kardeşim var benden büyük onun yemeğini ısıtıyorum yeri gelince bugün sabah belim tutuktu yikiyamadim beddua etmeye başladı onla iddia ediyorsun o erkek vs diyor.. Nisanlandim nisanlimla zaten görüşemiyoruz öyle telde de konuşmama sinir oluyor zengin birinide bulamadın diyor ev araba sahibi yapar seni sana çok iyi bakar vs diye söyleniyor babamla ayrılar iki senedir aldatma ilgisizlik vs nedenlerinden dolayı. Ortaokula kadarda benle yatmıştı sen bizi ayırdın vs diyor benle yattigi için psikolojim bozuldu ağlayıp duruyorum napicam bilmiyorum herkes mi böyle acaba😭😭
Annenden ayrıl

Anneniz ağır hasta , tedavi görmeli, mesleğin varmış küçükte olsa ayrı bir eve çıkmalısın, bence evliliği hızlandır ilişkin iyi gidiyorsa ...

Aldatma oldu anladım eşiniz iyi o zaman ben biraz korkuyorum evdeki olaylardan sonra babam vs takıntılarım oldu nişanlım sonradan değişir mi vs diye
Yok eşim beni aldatıyor. Annemin sıkıntılarını görünce kendi hayatım bazen güzel geliyor demek istedim. Değişmeyen erkek yoktur. Benim p.uşt gibi para görünce 180 derece değişince sindirmesi zor olur ama

Yok eşim beni aldatıyor. Annemin sıkıntılarını görünce kendi hayatım bazen güzel geliyor demek istedim. Değişmeyen erkek yoktur. Benim p.uşt gibi para görünce 180 derece değişince sindirmesi zor oluyor
Hadi ya para için görünce derken siz ne iş yapıyorsunuz o ne iş yapıyor sormamda sakıncası yoksa

Hadi ya para için görünce derken siz ne iş yapıyorsunuz o ne iş yapıyor sormamda sakıncası yoksa
yurt dısına geldik. Evdeyim ben 2 yasında çoxuk var. Türkiyedeyken ortalama bi evliliğim vardı. Oturtmuştuk herşeyi. Ama cebi para görünce hepsi yok oldu. İğreniyorum. Bi an önce boşayıp o bar kadının önüne atmak istiyorum bunu. Tepe tepe kullansın

yurt dısına geldik. Evdeyim ben 2 yasında çoxuk var. Türkiyedeyken ortalama bi evliliğim vardı. Oturtmuştuk herşeyi. Ama cebi para görünce hepsi yok oldu. İğreniyorum. Bi an önce boşayıp o bar kadının önüne atmak istiyorum bunu. Tepe tepe kullansın
Evet öyle erkekler para görünce değişiyor annem der erkekleri paralı birakmican acimican der hic😅sizin adınıza üzüldüm bu olaylar çok çoğaldı o yüzden insan korkuyor

Evet öyle erkekler para görünce değişiyor annem der erkekleri paralı birakmican acimican der hic😅sizin adınıza üzüldüm bu olaylar çok çoğaldı o yüzden insan korkuyor
Gelmişim 30 yasına artık evlilik denen deli saçmasına inanmıyorum. Biri uydurmuş. Yıllardır debelenip duruyorum. Türkiyede evli olmak statü kazandırıyo. İstersen eşin eve gelmesin evliyim diyince farklı bakıyolar bekarım diyince daha farklı. Korkmakta çok haklısın

Açık açık söyle de ki: anne sanırım seni mutsuz ediyorum. Öyle konuşuyorsun ki ben olmasam sanki daha kutlu olacaksın ama benim yüzümden olamıyorsun gibi. Eğer öyleyse ben ne seni mutsuz etmek isterim ne de kendimi. Galiba senin için ayrı eve çıksam iyi olacak deyin ve gidin bir arkadaşınızla ev tutun. Ç

Back
X