• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

annem ve abim

sorun mezar yaptırması için para vermemesi falan değil doğumdan sonra bende yaptırırım zaten ama herkes bir umursamaz babam ölene kadar aileydik sonra koptuk . annem bizi sevmiyor ben 8 aydır evliyim benim evime bile bikere gelmedi hiç aramaz sormaz nasılsın demez bile siz annenizden şevkat sevgi görmek istemezmisiniz ki ben annemi arayıp zamanında gel burda biraz vakit geçir dinlen falan dedim yanımda kal dedim ama annem gelmedi. sorun aile olamamak para değil.
 
Yani bu kadın gelmiş 65 yaşına..
Bırakın da kalan ömrünü istediği gibi yaşasın..
Birlikte olduğu adam içiyorsa ve anneniz de
bunda bir sakınca görmüyorsa, kim ne diyebilir ki?
Tamam anneniz babanızı çok da önemsiyor gibi
görünmüyor ama bu da onun takdiri..
Belki evlatlar uğruna harcanan yıllardı, belki kötü anılarla
dolu bir evlilikti..
bilemeyiz.
Siz evlatları olarak yapmak istediklerinizi pekala
kendiniz de emekli parasını almadan yapabilirsiniz.
 
Babanıza mevlidi evde okutmak zorunda değilsiniz, evlatları olarak para birleştirip kendi evlerinizde bir mevlid okutamıyormusunuz, çok yazık. Adama adamın parası ile okutmaya çalışıyorsunuz.
Kaldı ki dışardan yemek olmak zorunda degil evde de bir pilav bir tavuk bir salata birde helva yapın olur yani.
 
Şimdi okudum sorun para değil aile olmak demişsiniz. Maalesef her anne her kardeş candan içten olmuyor. Bunun için siz bir şey yapmazsınız, insanları değiştiremezsiniz. Sıkmayın canınızı. Diğerleri dahil olmazsa onların sorunu siz okutun evinizde.
 
Back
X